markus115 31.07.06, 20:56 Co z Dell-em, czy ktos wie, kiedy wejdzie do Łodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacky14 Re: DELL 31.07.06, 23:19 Hej, sorki ale dopiero wpadłem i nie mogłem obejrzeć tego programu. Proszę o info, co mowili. Dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DELL 31.07.06, 23:27 Z Bilansu: Dell chciałby zatrudnić w łódzkiej fabryce swoich polskich pracowników w Irlandii, dlatego namawia ich do powrotu do ojczyzny... (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
jacky14 Re: DELL 31.07.06, 23:35 Dzięki, mam nadzieję, ze jednak bedziemy miec Dell'a u siebie w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: DELL 01.08.06, 10:02 geograf napisał: > Z Bilansu: > Dell chciałby zatrudnić w łódzkiej fabryce swoich polskich pracowników w Irland > ii, dlatego namawia ich do powrotu do ojczyzny... > (czy jakoś tak) Nie rozumiem. czytałem cztery razy i nie rozumiem. Domyślam się że chodzi o to żeby ściągnąć Polaków z fabryki w Irlandii do Polski? Ale... Odpowiedz Link Zgłoś