feeling.good 24.02.06, 21:53 po jakim czasie bycia w zwiazku uslyszeliscie/powiedzieliscie kocham cie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: kocham cie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.02.06, 21:54 ale to juz było.... ale sie powtorze... po 6 miesiacach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAQA Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:27 po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwass Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:39 Ja powiedzialem to swojej dziewczynie po pol roku znajomosci, a po 2 miesiacach bycia razem :) pozniej powiedzialem to jeszcze moze z 2 razy, a jestesmy razem juz 1,5 roku... Nie wiem, nie potrafie jej tego powiedziec, chociaz ja kocham, chyba nie jestem gotowy... ale za to swoimi czynami, czuloscia, itd. pokazuje jej, ze tak jest. Niestety sam boleje z tego z enie potrafie sie zdobyc na odwage i jej to powiedziec :'-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooki-aniolek Re: kocham cie 24.02.06, 21:57 Ja usłyszałam po 2 miesiącach i 5 dniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: kocham cie 24.02.06, 21:59 Ja usłyszałam na 1 spotkaniu i słysze to do dzis... juz 2 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: kocham cie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.02.06, 22:06 lala niezle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja19 Po dwoch tygodniach... IP: *.tvk.torun.pl 24.02.06, 22:13 ale wiem, ze to bylo szczere, bo slysze to wciaz, do dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: kocham cie 24.02.06, 22:28 niom... nawet nie wiesz jaka jestem dzieki niemu szczesliwa...:) sa problemy, owszem ale wspanialszego faceta jak on nigdy nie spotkałam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: kocham cie 24.02.06, 22:55 jeszcze jak nie bylismy razem to, to uslyszalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla :))) Moje kocham Cie:PP 25.02.06, 09:47 ja usłyszałam zanim byliśmy razem... i teraz jest co dzien:PP i kazde jest inne i kazde pieknijesze i to nie tak ze mi sie nudzi ze on tak mowi... ja moge tego słuchac bo zawsze dobierze tak sytuacje ze ahhh serce zamiera:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kocham cie IP: *.ipt.aol.com 25.02.06, 12:01 a ja po roku dalej nie uslyszalam...choc sama powiedzialam po 6 miesiacach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: kocham cie IP: *.red-82-159-115.user.auna.net 25.02.06, 13:18 nie martw sie,j uslyszalam po 1,5 roku,bylam zawzieta i powiedzialam sobie ze 1 tego nie zrobie,ale bylam cierpliwa i pewna uczucia ktore mi okazywal i okazuje:)cierpliwosci,jesli czujesz jego uczucie to uslyszysz to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kocham cie IP: *.ipt.aol.com 25.02.06, 14:51 a moze wlasnie to moj blad ze pierwsza powiedzialam? tak mi sie wymsknelo, bylismy na urlopie i sytuacja taka byla ... az mi serce stanelo jak zdalam sobie sprawe co powiedzialam, a on tylko sie usmiechnal i przytulil mnie. wglebi serca liczylam, ze moze po mnie nabierze on odwagi... i dalej czekam. w walentynki - czekalam caly dzien az on cos napisze, ale wieczorem sama tez mu napisalam, kocham cie, a on odpisal ze ja ciebie tez, ale uwazam ze to nie to samo jakby sam powiedzial, tylko to takie wymuszone, jakby musial bo wypada. wiec czekam dalej, az powie dobrowolnie. okazywac to on okazuje mi milosc, ale chcialoby sie czasami to uslyszec. To niby nic wielkiego, kilka cieplych slow a daja spokoj i otuche a facet sie nie nameczy je mowiac, wiec dlaczego niektorzy je unikaja jak ognia, jakby to mialo oznaczac slub i piatke dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: kocham cie 25.02.06, 14:52 Czasem niepotrzebne sa słowa, niektórzy słowo KOCHAm wypowiadaja gestami. niektórzy musza dorosnąc zeby to powiedziec, dorosnać dojrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:15 ja nie usłyszałam jeszcze.. minął prawie rok a ja nadal czekam :( powiedziałam juz to raz ale on w to nie uwierzył.. wogóle to jakiś czas temu powiedział ze przykro mu jest że tego nie moze mi powiedziec myślał że to przyjdzie z czasem ale on dalej nie potrafi :( ale powiedział mimo to wiele dla niego znaczę i jest mu ze mną tak dpobrze, że aż trudno mu w to uwierzyć.. i że jestem ideałem dla niego! ale kocham Cię nie usłyszałam :( i boje sie że nie usłysze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:19 miało byc "ale powiedział ŻE mimo to.." Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: kocham cie 25.02.06, 16:20 na pierwszym spotkaniu bylismy juz para a po kilku nastepnych napisal w smsie ze mnie kocha,w cztery oczy powiedzial po 4 miesiacach... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: kocham cie 25.02.06, 16:20 dodam ze nic z tego nie wyszlo,nigdy nie powiem ze kogos kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kocham cie IP: *.xcore.pl 25.02.06, 19:36 po ponad 2 latach,ale bylam wtedy pewna i to byla moja pierwsza milosc...i jak do tej pory ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: india Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:17 mysle ze faceci (w większości) nie przywiązują do tego takiej wagi jak my, po prostu nie jest im potrzebne tak bardzo te słowo, patrzcie nawet zaden facet sie nie wypowiedział na ten temat, a i fakt ze tylko kobiety zakładają te wątki o ''love'' - którys z kolei zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: kocham cie 25.02.06, 20:38 ja uslyszalam po 5 miesiacach, w walentynki i to w najlepszym z mozliwych momentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instrumencik ;-) Re: kocham cie IP: *.chello.pl 26.02.06, 10:39 nie pamiętam po jakim czasie bo to było prawie 20 lat temu :-))) za to przez te 20 lat mówię codziennie .. przepraszam cześto nie mówię ale piszę wykorzystując niesamowity postęp ... wyobrażacie sobie?? 20 lat temu nie miałem szansy napisać !! .. pomijam pocztę bo i tak nie dochodziły :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewien_Pan Re: kocham cie IP: *.icpnet.pl 26.02.06, 16:44 Około 2 tygodni. Mówimy sobie to dość często. Ale mimo wszystko nie przejadło nam się to ani nic z tych rzeczy ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: kocham cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:33 A ja NIGDY nie uslyszalam, choc bylismy razem przez 3 lata. Teraz spotykamy sie niezobowiazujaco i nadal nie slysze (pewnie juz nie uslysze). Myslalam, ze moj chlopak jest wyjatkiem. Jednak moja siostra przyznala mi sie niedawno, ze jej facet tez jej jeszcze tego nie powiedzial, choc sa ze soba od ponad 1,5 roku. Moze niektorzy mezczyzni podchodza do tego bardzo na serio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awokado01 Re: kocham cie IP: *.petrus.com.pl 27.02.06, 11:30 a moze niektorzy faceci po prostu UCIEWKAJA OD ODPOWIEDZIALNOSCI?! na wypadek gdyby cos sie stalo zawsze powiedza "przeciez nigdy nie mowilem, ze cie kocham...". ja nie wierzylabym takiemu facetowi za grosz:/ ja uslyszalam "kocham cie" chyba po tygodniu (ale wczesniej przez rok bylismy przyjaciolmi, wiec wysztko bylo troche inaczej;) i od prawie dwoch lat slysze to codizennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_sauron Re: kocham cie 27.02.06, 12:46 jeszcze nie, chociaz jestesmy ze soba rok i 3 miesiace; przy czym normalny zwiazek to nie jest, bo o ile poczatkowo widywalismy sie raz na tydzien, dwa, to w tej chwili jestem szczesliwa jak uda mi sie go zobaczyc raz na 3 miesiace (ostatnio przyszlo mi do glowy, ze chyba budujemy zamki na piasku i tak naprawde nie ma to sensu; po przemysleniu sprawy na szczescie zmienilam zdanie - zycie bez niego byloby mimo wszystko puste) ale szczerze powiedziawszy nie brakuje mi tego 'kocham cie'; to jednak jest zobowiazanie, a my oboje nie do konca wiemy co z tego wyjdzie (i czy kiedykolwiek wyjdzie); poza tym niektore rzeczy po prostu czujemy i nie ma potrzeby o nich rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss sauron Re: kocham cie IP: *.dsV.agh.edu.pl 27.02.06, 12:50 inna sprawa jest taka, ze dla mnie zwrot 'kocham cie' jest dosyc pusty; to juz wiecej dla mnie znaczy jak mu mowie, ze mi na nim zalezy Odpowiedz Link Zgłoś