Dodaj do ulubionych

Praca za granicą

IP: *.widzew.net / *.widzew.net 05.08.06, 11:24
Wlasnie przeslalem im swoje CV.
Stwierdzilem ze bez sensu sie tutaj uzerac z banda oslow.
Tam bede sie uzeral z podobnymi ale za EURO i przynajmniej nie bede sie
denerwowal tym ze moje podatki ida na bande niewyuczonych darmozjadow (mam na
mysli politykow...)
Zobaczymy co zaproponuja w Sheratonie.
Wybiera sie ktos jeszcze?
Obserwuj wątek
    • agunia_29 Re: Praca za granicą 05.08.06, 12:07
      Właśnie ciągle słysze od ludzi "dlaczego nie za granice??" Nie wybieram sie, po
      co mi to. Ludzie myslą, że nie wiadomo jaką kasę wielką zarobią i praca tam na
      nich czeka. Właśnie mam taką głupią znajomą co wybrała sie sama dziewczyna bez
      nikogo przy duszy do Irlandii jeszcze w ciemno - "bardzo mądra pani doktor".
      Pojechała na miesiąc bo chciała odrobić wczasy w Chorwacji. Bzudura kolejna.
      Znalazła coś jako kelnerka. Jedynie co to ona wydała mnóstwo kasy na przejazdy,
      nic więcej. Namordowała sie tam, matka na nią wkurzona. . Zarobiła ..... na
      powrót samolotem do Polski i Łodzi. Nic jej nie zostało, wyszła tu na zero.
      Matka na nią najechała po powrocie, że jest walnięta w rozum. I chyba miała
      racje ;-)
    • agunia_29 Re: Praca za granicą 05.08.06, 12:09
      cd... nie wyobrażam sobie zostawić rodziny i kochanej mi osoby, która akurat
      teraz mnie potrzebuje na pare miesięcy.
    • Gość: lola Re: Praca za granicą IP: *.bb.online.no 05.08.06, 18:21
      mieszkam od kilku lat za granica i widze jak polacy sa oszukiwani w pracy. sa
      naiwni i za inna walute zrobia wszytko.zeby tylko wyrwac sie z polki ,zeby
      tylko zarobic troche wiecej.
      prawda jest taka .ze zagranica sa oni wykorzystywani ,place sa ponizej sredniej
      krajowej danego kraju.
      polacy obodzcie sie!!!! oni was tylko wykorzystuja i obiecuja cuda .
      • Gość: mgr inz budownictw Re: Praca za granicą IP: *.widzew.net / *.widzew.net 05.08.06, 19:24
        Z cala pewnoscia masz racje - ja pojade do Wawy zobaczyc co oferuja - w PL po
        dwoch latach po studiach zarabiam 2 razy srednia krajowa. Takze za grosze do
        pracy nie pojade. Dla mnie liczy sie jednak jeszcze mozliwosc rozwoju, poznanie
        jezyka technicznego. Sa ludzie ktorzy sie zgodza na wykorzystywanie i tacy
        ktorzy nie.
        Ja zdecydowanie nie lubie sie dawac wykorzystywac i jestem pewny swoich
        umiejetnosci.
        Jest takie staropolskie przyslowie - kto nie ryzykuje ten nie ma :)
        PS. Czy zarabiasz ponizej sredniej krajowej w swoim kraju? Jesli tak to dlaczego
        nie wracasz?
    • Gość: jarek Re: Praca za granicą IP: *.pools.arcor-ip.net 05.08.06, 21:36
      Zabili mnie zarobkiem 4.85e/h w hiszpanii - zakwaterowanie, zycie i podroz
      Ciekawe kto jeszcze zarabia na tych osobach... porazka

jk
    • Gość: Emil Re: Praca za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:51
      Ja tam korzystam z www.irlandia.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka