Dodaj do ulubionych

Wssm-wasze opinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:44
Wssm<jaka wasza opinia o tej szkole?>
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwek Re: Wssm-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:42
      Ja jestem studentem WSSM.Studiuję na iberystyce - super wybór. Zajęcia na
      bardzo dobrym poziomie, native speakerzy, ok. Jesli chodzi o inne kierunki , to
      z tego co wiem jest bardzo w porządku. Myślę, że jest tak jak być powinno.
      Dobra atmosfera, dobre warunki, ale też wymagania na odpowiednim poziomie.
      Zachęcam
    • noma69 Re: Wssm-wasze opinie 27.08.06, 22:19
      Studiowałam tam rok anglistyke ale przeniosłam się do WSPiz.WSSm pozim języków
      to żenada zajęcia ciągle odwoływane.Egzaminy banalne.Tety gdzie w ykropkowane
      miejsca trzeba było wpisać czasownik w odpowiedniej formie żenada
    • Gość: "Ksenia" Re: Wssm-wasze opinie IP: *.toya.net.pl 28.08.06, 12:58
      Ja w tym roku zakończyłam tam edukację i opinię wystawiam słabą , największe i
      najlepsze wrażenie pozostawiły wykłady mgr Głowackiej z zarządzania, kobieta
      przygotowana zawsze,nigdy nie czytała z notatek, zajęcia bardzo ciekawe,zawsze
      mogliśmy zadać pytania , podyskutować o danym problemie, nie opuściłam żadnych
      zajęć jak większość. Potrafiła skupić wszystkich uwagę na danym temacie i
      zainteresować nawet tych co zawsze rozmawiają na zajęciach. Ale to był wyjątek w
      tej szkole!!!!!!!Pozostali tylko dyktowali coś lub czytali z książek!!! to sama
      potrafię!! Opinia idzie w świat dobra 10 razy wolniej niż zła więc właściciel
      powinien wziąć sobie do serca pewne mankamenty szkoły.
    • Gość: Aśka Re: Wssm-wasze opinie IP: *.astral.lodz.pl 03.09.06, 20:14
      poziom niski angielski żenujący, zajęcia odwoływane, brak informacji, żałosne
      doświadczeniA, MóJ PRZYJACIELU!!!
    • Gość: ROZALKA06021 Re: Wssm-wasze opinie IP: *.timplus.net 13.09.06, 23:22
      Nie zgadzam sie z tymi opiniami, jestem studentka tejże uczelni i jestem
      zadowolona,zajęcia wcale nie są odwoływane, jeśli już zdarzy się taka sytuacja,
      to zawsze ktoś pojawia się na zastępstwie.Mam porównanie z innymi prywatntmi
      uczelniami , mieszkam z dziewczyną ze Społecznej Wyższej Szkoły
      Przedsiębiorczości i Zarządzania i widzę jakie sa różnice w poziomie nauczanie
      (dodam, że studiujemy to samo- stosunki miedzynarodowe, ona zdała na II a ja na
      III i nie miała 1/100 tego co ja musiałam przyswoic),poprostu żenada.Poza tym
      to szkoła bardzo pomaga w sferze finansowej(stypendia naukowe, socjalne itp)
      • Gość: OLa Re: Wssm-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:43
        ROZALKA0602
        Glupiutka jesteś i nie masz pojecia o szkołach prywatnych.Wy w swojej szkole
        macie stosunki meiędzynarodowe ale POLITYCZNE!!!!!!bardziej pod yum kątem.A
        WSPIZ to uczelnia EKONOMICZNA I TWOJA koleżanka ma miedzynarodowe stosunki
        GOSPODARCZE!!dlatego macioe różnice w programach wiem po mam dwa licencjaty z
        jednej i drugie szkoły.
      • Gość: OLa Re: Wssm-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:43
        ROZALKA0602
        Glupiutka jesteś i nie masz pojecia o szkołach prywatnych.Wy w swojej szkole
        macie stosunki meiędzynarodowe ale POLITYCZNE!!!!!!bardziej pod yum kątem.A
        WSPIZ to uczelnia EKONOMICZNA I TWOJA koleżanka ma miedzynarodowe stosunki
        GOSPODARCZE!!dlatego macioe różnice w programach wiem po mam dwa licencjaty z
        jednej i drugie szkoły.
        • rozalka06021 Re: Wssm-wasze opinie 16.09.06, 00:31
          to chyba ty jestes glupiutka, skoro stac cie tylko na licencjat,hi!
          • Gość: ola Re: Wssm-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:02
            Magisterki robie na uniwerytecie:-)Nie będę robiła na prywatnej uczelni:-)
      • Gość: ola Re: Wssm-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:44
        ,poprostu żenada.Poza tym
        > to szkoła bardzo pomaga w sferze finansowej(stypendia naukowe, socjalne itp

No jak czesne ma najwyższe ze wszystkich prywatnych uczlnii to nic dziwnego że
        pomaga............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka