oliwia2005 06.08.06, 11:24 Czy ktoś może polecic dobrą kosmetyczkę , która robi pazurki zelowe i akrylowe? Adresiki, telefoniki mile widziane :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Ja nie znam adresików i telefoników 06.08.06, 11:44 a poza tym na tym forumku większostka to chłopaczki i pazurki w najlepszym wypadeczku obcinają nożyczuszkami. Polecam inny forumek, o urodce może jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
brite a mi 06.08.06, 11:53 rosną tylko rogowe blaszki grzbietowe. Co trzeba jeść, żeby mieć akrylowe? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Gdzie w Łodzi paznokcie akrylowe/żelowe? 07.08.06, 09:10 Paznokcie to manikiurzystka robi, nie kosmetyczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: A kto robi pazurki?:) 07.08.06, 09:28 Pazurokurzystka;) A tak serio- www.beautica.pl, ale uwaga na ceny. I jeszcze www.bello.pl. Beata- przyzwoita robota i przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: O matulu, to tak wyglądają te paznokcie??? 07.08.06, 09:37 No nie wszystkie, nikt przecież nie każe Ci nosi kwiaciarni na palcach:) Ja mam normalne, gładkie, bez ozdóbek i dupereli:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No, ja też, ale za darmo 07.08.06, 09:45 i nie dlatego, że pazukurzystka mnie lubi. Niektóre modele przypominają mi zbiory pewnego bałkańskiego muzem. Widziałam tam preparaty z jakiegoś tureckiego dostojnika. Poza kompletnym "wieńcem" powykręcanych w świder, barwionych na różne kolory paznokci (identycznych, jak niektóre współczesne egzemplarze), umieszczonych na sztorc w gablotce, była jeszcze, rozciągnięta pod szybą, wytatuowana skóra z jego pleców i z... ptaszka - taki mały prostokącik, cały popisany sinym tatuażem. Chyba żadne muzeum nie zrobiło na mnie takiego wrażenia. Ciągle działa mi to na wyobraźnię;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: No, ja też, ale za darmo 07.08.06, 09:58 Które to muzeum?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niedaleko Sofii 07.08.06, 10:02 Przy Monasterze Rylskim www.bulgarianmonastery.com/rila_monastery.html Jeśli zechcesz tam pomieszkać, to uprzedzam, że kibelki są tzw. tureckie i wymagają mocnych ud i nerwów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Niedaleko Sofii 07.08.06, 10:04 Dzięki za uprzedzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie, w klasztorze. Muzeum wizytowałam udając 07.08.06, 10:20 Bułgara, co by za bilet płacić stotinki, a nie 20 dołków (bo takie było przebicie). Bułgara udaje się łatwo - odwrotnie się potakuje, Dziadu, niby potakujesz, a zaprzeczasz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Dla mnie bez problemu ale... 07.08.06, 10:22 Musialbym to najpierw uzgodnic z Cassanim, bo niechybnie by sie obrazil. Potakodawcy juz tak maja, ze sa bardzo wrazliwi:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Zrób mu "Dni Sofii", niech ma raz. 07.08.06, 10:29 No dobra ale co z tym ptaszkiem, jakie te tatuaże były? Ciekawe czy były robione w stanie erekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Zrób mu "Dni Sofii", niech ma raz. 07.08.06, 10:30 To musiało bolec... Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Zrób mu "Dni Sofii", niech ma raz. 07.08.06, 10:31 Zawsze boli ale na ptaszku akurat mniej, jeśli w stanie erekcji to musiała być jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie wiemy, kiedy ów tatuaż miał dobrze wyglądać 07.08.06, 10:36 preparat był naciągnięty i tatuaż był wyraźny. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Erekcja Paszy 07.08.06, 10:32 dobra nazwa dla zespołu punkowego. Ukłuj sobie ptaka parę razy nam powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Erekcja Paszy 07.08.06, 10:41 Ból zawsze będzie - akurat w przypadku ptaka chyba mniejszy - ale sam fakt tworzenia takiego arcydzieła musi być fantastyczny. Przecie trwa to długo a artysta (artystka może raczej) musiała utrzymywać ptaka w stanie erekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie sądzę, żeby sztuką tatuażu parały się w tamtyc 07.08.06, 10:44 h czasach i regionach kobiety. Ale dla potrzeb Twojej nocnej zmazy - niech Ci będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Nie sądzę, żeby sztuką tatuażu parały się w t 07.08.06, 10:49 Kobiety może nie parały się sztuką tatuażu ale na pewno parały sie sztuką utrzymywania stanu erekcji, może pomagały artyście... To co tam było wytatuowane? I love you? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Gdzie w Łodzi paznokcie akrylowe/żelowe? 07.08.06, 10:48 podobno dobra kosmetyczka jest na Zachodniej, niedaleko Legionów. moja ciocia jest po szkole kosmetycznej i jeśli chciałabys to ona może Ci zrobić paznokcie , tym badziej, że jest technikiem stylizacji paznokcia. jeśli jesteś zainteresowana to napisz na adres mailowy: szpilkaaa@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia2005 Re: Gdzie w Łodzi paznokcie akrylowe/żelowe? 10.08.06, 20:45 Moze jakieśkonkretne odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Gdzie w Łodzi paznokcie akrylowe/żelowe? 11.08.06, 08:27 Studio Urody Claudia, Piotrkowska 69. Odpowiedz Link Zgłoś