Dodaj do ulubionych

dr Andrzej Barczewski - radio parada

16.08.06, 23:24
Czy ktoś wie co się stało z audycją dra A. Barczewskiego "W sypialni"? Przez
długi czas byłam jej wierną słuchaczką, a teraz po krótkiej przerwie
włączyłam Paradę jak zwykle w czw. ok północy, a tu doktora nie ma :( Może ją
przeniesiono? A może pan doktor zrezygnował...? Bardzo proszę o jakąś
informację. POZDRAWIAM!!! :)
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada 17.08.06, 06:41
      Radio Parada 96.00 Fm
      Al.Pilsudskiego 141
      tel.: 042 674 19 05

Zadzwoń, zapytaj.
    • Gość: Nina Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada IP: *.play-internet.pl 23.02.14, 14:44
      To Radio Parada zadecydowało o zawieszeniu audycji z dr Barczewskim, bo były ponoć zbyt "polityczne".
      • Gość: Pyszczek Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada IP: *.gigainternet.pl 23.02.14, 15:37
        Też mi brakuje doktora. Aktualny konkubent mojej byłej żony wydzwania do mojego syna i wyjeżdża do niego per "kochanie". Stara (30 lat po rozwodzie, syn wspólny) zadała się z pedałem i ten obleśny typ nas nęka i "bombarduje miłością". Na domiar wszystkiego deklaruje sie jako gorliwy katolik i nie uznaje subtelnej różnicy między pojęciami caritas i amor. Co robić - parado ?
        • radioaktywny Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada 23.02.14, 17:19
          www.wspomnijbliskich.pl/19739750-nekrologi-andrzej-barczewski
          • Gość: Pyszczek Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada IP: *.gigainternet.pl 05.03.14, 21:13
            Wielka i niepowetowana strata.
            Konkubent starej coraz bardziej się rozkręca. Wyrywa jej słuchawkę kiedy ona rozmawia z synem i komunikuje, że "całuje" ( syna, nie starą !) - co do zachowania starej' wydaje mi się, że jest tym podrajcowana. Parado, wznów tę audycję z jakimś innym specjalistą albo najlepiej z całym konsylium !
            • ordynat.uchleja Pyszczek, ty faszysto !!!! 06.03.14, 08:45
              Lecz się, homofobie przebrzydły. A fe !
              • Gość: Pyszczek Re: Pyszczek, ty faszysto !!!! IP: *.gigainternet.pl 07.03.14, 20:28
                Nie jestem homofobem. Jestem końtestatorem.
                • ordynat.uchleja Skoro tak, panie Pyszczku ... 10.03.14, 10:44
                  Należałoby zacząć od koństatacji, że stosowanie zwrotów :"kochanie"',"całuję" itp. nie jest przyjęte między osobnikami tej samej płci w świecie osób heteroseksualnych, a nawet wzbudzać może uzasadniony dyskomfort, niesmak a przynajmniej głębokie zażenowanie.
                  Generalnie, relacje pomiędzy naszymi dziećmi z zamierzchłych związków, a naszymi konkubentami bywają trudne. Znam przypadek, kiedy wspólny wyjazd do Zakopanego w składzie: ojciec, jego kilkunastoletnia córka oraz aktualna konkubina ojca, zaowocował w ten sposób, że konkubina wykradła ojcu pieniądze z portfela. Powstał problem, kto ukradł....
                  W konsekwencji, położono kres wspólnym wyjazdom i jakimkolwiek kontaktom. Konkubinie już tak zostało - obrabia mu portfel do dziś, jeśli nieopatrznie zostawi go w kurtce na wieszaku w ich wspólnej kancelarii.
                • Gość: Mateńka Brojebska Pyszczku Drogocenny Ty nasz ! IP: *.gigainternet.pl 16.03.14, 09:08
                  Edek Dulewicz organizuje kinderbal. Przyprowadż tam koniecznie swego syna. Niechaj to biedactwo zazna odrobiny rodzinnego ciepła i spokoju.
                  • Gość: Pyszczek Re: Pyszczku Drogocenny Ty nasz ! IP: *.gigainternet.pl 22.07.14, 09:49
                    Konkubent starej zorganizował jej wczasy w Sarbinowie - jakaś parafiada piłki plażowej czy coś w tym rodzaju, organizowana przez diecezjalne duszpasterstwo końkubinatów. Jest chwilowo trochę oddechu - tylko przychodzą esemesy z pretensjami, że syn nie uczestniczy ( z mojego powodu) Zpanębogię, mateńko !
                    • Gość: Mateńka Brojebska Re: Pyszczku Drogocenny Ty nasz ! IP: *.gigainternet.pl 23.07.14, 12:18
                      Pyszczku, skorzystaj koniecznie www.hirudoterapia.pl. Mają filię obok na Zamenhofa
    • Gość: Pyszczek Re: dr Andrzej Barczewski - radio parada IP: *.gigainternet.pl 07.09.14, 21:58
      Up...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka