Dodaj do ulubionych

Ada szuka męża!!!

08.09.06, 08:13
Wiecej tutaj

www.diogenes.i.fullframe.pl/index.php?itemid=116
Obserwuj wątek
    • aaa202 A co Ada oferuje? 08.09.06, 09:17
      • diogenespies Re: A co Ada oferuje? 08.09.06, 09:25
        siebie dozgonnie
        • aaa202 No i dorżnąłeś ofertę 08.09.06, 09:35
          • diogenespies to moze jednak nie dozgonnie.. 08.09.06, 09:47
            .. trzeba sie od Ady dowiedziedziec samemu
            • brite Re: to moze jednak nie dozgonnie.. 08.09.06, 10:33
              A gdzie zdjęcia Ady?
              Co to za przetarg bez zdjęć i dokumentacji technicznej?
              • diogenespies brite napisz do Ady 08.09.06, 10:44
                mysle ze na pytania odpowiada:-)
              • aaa202 No właśnie 08.09.06, 10:45
                po rozwiązaniu tego worka, który chcesz nam sprzedać, ewentualny nabywca (który
                musi spełnić wcale nie małe wymagania) ujrzy w nim Hydrę, która na dodatek
                zostanie z nim do śmierci. Ale dil, matko bosko!
                • diogenespies Re: No właśnie 08.09.06, 10:50
                  Tak jak ja widzialem Ade to wydaje sie ze ma w sobie duzo seksu, no ale tylko
                  na zdjeciach widzialem
                  • aaa202 No niestety, te kwestie są bardzo indywidualne 08.09.06, 10:52
                    • diogenespies Re: No niestety, te kwestie są bardzo indywidualn 08.09.06, 10:54
                      Swiete slowa, jeden lubi takie, inny inne a jeszcze kolejny lubi innych...
                      • aaa202 Ada też sporo ryzykuje 08.09.06, 11:14
                        ale kto nie ryzykuje, szampana nie pije.

(Gdybym ja miała MĘŻA szukać, to od miłej aparycji ważniejsze by było miłe
                        usposobienie - spokojne, niehisteryczne, racjonalne. Niech sobie charczy nawet,
                        oby taką smykałkę do życia i remontów drobnych miał. Z Adowego anonsu wynika
                        zaś, że szuka ona kochanka, nie męża, a to dwie różne sprawy. Miło, kiedy dwie
                        sprawy łączą się w jednej osobie, ale nie muszą przecież;-))
                        • diogenespies A popierdywac przez sen moze? 08.09.06, 11:17
                          ...
                          • aaa202 Przeczuwam, że jeśli powiem "tak" 08.09.06, 11:20
                            to zaraz mi się oświadczysz;-)
                            (nic z tego)

Popierdywanie, o ile się nie mylę, nie należy do cech przyrodzonych, a zależy
                            od diety i stanu kiszek.
                            • diogenespies jest kilka rodzajow popierdywania, 08.09.06, 11:26
                              ale podstawa to pryki na tzw "zapach" i "decybele". Uwzglednij to przy
                              odpowiedzi. Jaka diete przestrzegasz?
                              • aaa202 Ja stosuję "dietę dla rekonwelascentów" 08.09.06, 11:32
                                według zasady "jedz, a choroba cię nie złapie".
                                • aaa202 A słowo "rekonwelascent" widziałam w menu 08.09.06, 11:34
                                  Jadłodajni Dietetycznej. Bardzo mi się podoba, choć nie rozumiem.
                                  • diogenespies Re: A słowo "rekonwelascent" widziałam w menu 08.09.06, 11:35
                                    A cos na wiatry jest w karcie?
                        • mag.gie Re: Ada też sporo ryzykuje 08.09.06, 11:40
                          aaa202 napisała:

> ale kto nie ryzykuje, szampana nie pije.

O, jaaaa, to jest moje motto życiowe!
                          Kiedys tak powiedziała jedna ze Spice Girls :)
                          • memento77 Re: Ada też sporo ryzykuje 08.09.06, 11:59
                            Ada jest "spajsi"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka