Gość: JFK IP: *.toya.net.pl 15.09.06, 22:24 Bardzo gruba kreska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: html Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: *.toya.net.pl 15.09.06, 23:06 To b. żona kapitana SB. Protegowana Wojciecha Kusia. Zaufana W. Tomaszewskiego. Pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
entropia66 To taka radna 15.09.06, 23:46 która z klubu SLD zagłosowała za absolutorium dla Kropiwnickiego w 2004 r. Potem to już było mieszkanie komunalne dla brata Marka, a potem praca w "Tervent" Sp. z o.o. No i nowa partia "Inicjatywa RP". Wspaniałymi ludźmi otacza się pan Włodek w imieniu Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm H.Rusek- doradca "Tervent"-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 08:06 Halina Rusek od 2004r. do dziś dnia w "Tervencie" jako doradca Zarządu za całkiem niezłe wynagrodzenie ! w 2005r. jedynie 45.871 zł polskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: H.Rusek- doradca "Tervent"-u IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:54 Co zazdrościsz jak się pracuje to się ma..... Znam radną i jej byłą przyjaciółkę i wiem kto pracował a kto się opierda...ał podczas kampanii....i po niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giertych Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:52 tak...................... skąd te wiadomości...... może jesteś jedną z tych, które już nie lubią halinki ... co pani poseł kazała?????? maleńka kobietka o barrrdzooo malutkim rozumku ta e. jankowska Odpowiedz Link Zgłoś
jola1213 Łódzka radna z wyrokiem 16.09.06, 08:31 Jezeli piszecie artykuł z przebiegu procesu to piszcie prawde.Ta Radna sie wycofała i opowiedziała prawdę o zeznaniach w prokuraturze, wycofał sie także świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega2 Re: Łódzka radna z wyrokiem 18.09.06, 20:47 jola1213 napisała: > Jezeli piszecie artykuł z przebiegu procesu to piszcie prawde.Ta Radna sie > wycofała i opowiedziała prawdę o zeznaniach w prokuraturze, wycofał sie także > świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1213 Łódzka radna z wyrokiem 16.09.06, 08:40 Byłam na sprawach,wiedziałam,że tak będzie poseł Jankowska bojąc się uknuła spisek ale Radna B.T się wycofała i wszystko szlag trafił. Wyrok do d..y. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1213 EKIPA 16.09.06, 08:44 Jeszcze ich troche zostało.Może będąa nowe wybory do Parlamentu i wtedy się to rozleci ,a Jankowska będzie w Urzędzie Pracy na bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1213 EKIPA HMMMMM 16.09.06, 08:54 Świadkowie wycofują swoje zeznania z prokuratury. Sąd robi swoje,ale czyje dyktando????? Czy poseł Jankowska z SLD jest taka mocna w Sądzie????????????? PANI RUSEK !!!!! Niech Pani pisze do Ziobro !!! Tak być nie może!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Łódzka radna z wyrokiem IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 12:44 radna może i coś narozrabiała ale czemu te panie spłaciły kredyty i używaly garów. jeśli nie zamawiały to czemu posiadają garki i je używaja. ja bym nie płacił jak bym nie miał towaru w domu czemu czekano tak długo może to zemsta "lenina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Łódzka radna z wyrokiem IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.09.06, 13:19 Ciekawe zjawisko w sieci! Widać, że nawet tutaj kampania w pełni... Silna grupa pod wezwaniem nieśmiertlenego Lenina atakuje radną Rusek. Moje dziecko chodzi do szkoły, którą opiekuje się pani Radna. Dzieci z najuboższych rodzin są stale wspierane przez fundację w której jest pani Rusek. Ona to robi bezinteresownie bo dzieci na wybory nie chodzą. Dziwne jest to, że próbuje się zaszkodzić ludziom, którzy jako nieliczni wśród polityków pomagają innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czołem ekipa! hmmm Łódzka radna z wyrokiem IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.09.06, 14:37 jako ekipa fajni jesteście! Pewnie jak SLD wygra wybory to każdy z was ma zostać ministrem.... Grunt to entuzjazm, tylko często zmieniajcie skarpety, bo jak to w ekipie podniecenie siega zenitu, a człowiek z tego wszystkiego się poci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatema Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.09.06, 14:56 Proszę o wyjaśnienie, czego dotyczy problem z ową ekipą? Kim ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:56 Jestem w szoku.Jedna Pani i druga Pani awansowały społecznie.Jedna z nich zostala posłem druga radną.Kiedy pierwsza zapragnęła zostać posłem druga pomagała ile mogła tj gośćiła u siebie w domu,karmiła i ubierała.Została szefem sztabu tej pierwszej i to dobrym szefem bo koleżanka awansowała.Pracował na to cały sztab ludzi pozytywnie ustawiony do jednej i drugiej.I nagle szok druga Pani chce zostać radną.Pierwsza nie chciała już konkurencji była przeciw.Stary sztab tak efektywnie pracujący podzielił się kłótnie i pomówienia trwaja do dziś kłócą się wieloletnie przyjaciółki,wykorzystywane są wszelkie informacje poczta ma co nosić do róznych urzędów .Efektem wczorajszy nieprawomocny wyrok. Proszę Pań wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubidu Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:13 Tak ja też o tym wiem .... Gdyby nie pani radna to pani poseł nie zaszła tak wysoko.... Oj pani poseł nie ładnie ...... proszę pamiętać, że kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada........A Pani pani radna życzę dużo szczęścia bo jest Pani osobą godną zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tron Łódzka radna z wyrokiem... IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 20:15 ... jest jedną z liderek listy pana Kropiwnickiego z ŁPO :)) Niezły skład razem z Tomaszewskim i Chądzyńskim. Powinni założyć "Listę Prokuratury" :)) Pani Rusek wstawiła do MOSiR-u niejakiego Gałązkę, który własnie niedawno wyrzucił ze stanowiska swojego zastępcy Iwonę Klimczak, obecnie szefową "Aspektu Polskiego". Tak wygląda najbliższe otoczenie Jerzego Kropiwnickiego! Ludzie, trzymajcie się od tej ekipy z daleka :))) bo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Łódzka radna z wyrokiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:07 gałązka miał i ma na nią "papiery" dlatego mister NIKT tak szybko awansował, to wszystko to kupa gówna i krętactwa, ciekaw jestem kiedy ta szmata i przed kim odpowie za śmierć Rysia K. - między innymi dzięki niej umarł "troszeczkę" za wcześnie, są ludzie którzy znają całą prawdę o tobie i sprawiedliwość cię na pewno nie ominie, nawet o tym nie myśl, jeśli masz odwagę to zadasz sobie trud i mnie znajdziesz, a wtedy cie poprostu rozpie.., za tych co mają całą wiedze o tobie i za tych co jej nigdy mieć nie będą, do miłego halinko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmx fotografia IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 23:44 fundacja-rowneszanse.org/photogallery.php?photo_id=24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smietanka Re: fotografia IP: *.lodz.mm.pl 17.09.06, 23:24 Cala smietanka w calej okazalosci fajna fotka niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: fotografia IP: *.lodz.mm.pl 17.09.06, 23:25 Jaka cała nie cala jeszcze czesciowa hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANEK Re: Łódzka radna z wyrokiem... IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:48 ZGADZAM SIę.......TO PRZEZ Tę śWINIę ROPADłO SIę WSZYSTKO JEśLI ZNASZ RADNą TO WIESZ O CZYM MóWIę.... ALE PAMIęTAJMY, żE OLIWA NIE żYWA, ALE ZAWSZE SPRAWIEDLIWA TA śWINIA I JEJ PODOBNE BęDą MUSIAłY PRZEPROSIć PANIą RUSEK....TO OSOBA O ZBYT MIęKKIM SERCU DLATEGO TERAZ CIERPI, ALE GłOWA DO GóRY WSZYSTKO BęDZIE DOBRZE.... TRZEBA WYSOKO PODNIEść GłOWę I ROBIć SWOJE CZYLI W PANI PRZYPADKU PANI RADNA POMAGAć LUDZIOM.....PRAWDZIWI PRZYJACIELE STOJą PO PANI STRONIE BEZ WZGLęDU NA WSZYSTKO ........ POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Łódzka radna z wyrokiem... IP: *.lodz.mm.pl 17.09.06, 23:10 Musisz byc zamożną osobą dlatego tak piszesz skoro ci pomogła to w dalszych interesach ale nie za darmo prawda? Taka chata radnej napewno wiesz jak wyglada i napewno wiesz ze czystymi rekoma nie osiagniesz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki robic swoje IP: *.lodz.mm.pl 17.09.06, 23:12 czyli dalej fałszowac wyłudzac fajne perspektywy na przyszlosc doradzaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Łódzka radna z wyrokiem w doborowym towarzystwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 06:06 a któż to siedzi nieopodal ?! ten co nadstawia kieszenie i wyciąga łapy ....do brania !! Odpowiedz Link Zgłoś
entropia66 Re: Łódzka radna z wyrokiem w doborowym towarzyst 17.09.06, 09:43 Szlachetne cele, marni wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gi Re: Łódzka radna z wyrokiem w doborowym towarzyst IP: 62.233.180.* 17.09.06, 17:08 a co znasz ich, że wiesz, że wyciągają łapy.....może ty też kidyś wyciągałaś???? ateraz co żal zadek ściska???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Kropiwnicki ściąga na listy oszustów IP: 85.128.47.* 17.09.06, 14:10 podbnie jak zadbal oto żeby liczni z nich znależli się w urzedzie.Swój swojego zawsze pozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Kropiwnicki ściąga na listy oszustów IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:10 Myślę,że mylisz się człowieczku.... znam radną Rusek od lat i wiem kto za tym stoi....i trochę więcej wiary w przydenta Kropiwnickiego....myślę ten człowiek zna się na ludziach. A dla Twojej wiadomości nie głosowałam na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:19 Znam radną i jednocześnie wiem jakie były układy....Pani radna z tego wniosek jest jeden lepiej zająć się sobą, swoją karierą i nie pomagać pseudoprzyjaciółkom, które wbiją nóż w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegoż Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 16:56 jestem w szoku jak można panią Radną odrazu skreślać za błędy które popełniła zresztą do których miała i ma odwage się przyznać.Nie moge pojąć jak ludzie którzy otrzymali od Radnej pomoc tak wperfidny sposób kopią pod nią dołki....tak się nie robi....to obrzydliwe.Jesli chodzi o Kropiwnickiego to spoko czlowiek i też nie rozumiem poco się go czepiacie lepiej czepcie się tej osoby któłra ją tak oczernia atą osobą jest E.Jankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 17:03 To wszystko co się teraz wokół Radnej dzieje jest straszne......miałam tą przyjemność poznac panią Haline i jest to złoty człowiek o.....ogromnym sercu!!!!!!!!!!!!.Tylu osobom pomogła.....czy to się nie liczy????....... przeciez nie można tak spowodu błędu odrazu ją oczerniać!!!!!!!!!!!........a te osoby są niewdzięczne i podłe.......to jest jakieś chore!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Halinko jestem z panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opi Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 17:04 mam nieodprte wrażenie, że to jest jakieś polaowanie na czarownice...... palono je na stosie.... a radną za co chcecie spalić? oj kochani opamiętajcie się przecież to jedyna osoba, która na swoją pozycję wśród wyborców pracuje przez całą kadencję, a nie tylko tuż przed wyborami... obrażacie pana prezydenta Kropiwnickiego i wszystkich jego współpracowników to nie jest dobre rozwiązanie na zdobycie popularności na nią trzeba ciężko pracować tak jak pani radna Rusek.... paqni radna jestem z panią, a także z Panem Panie przeydencie choć nie oddałam swojego głosu na Pana....ja poprostu nie lubie nieuczciwych zagrywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Łódzka radna z wyrokiem IP: 62.233.180.* 17.09.06, 17:12 jak zwykle robicie wielką afere nie właściwej osobie!!!!!!!!!!! zamiast czepić się tych osób co powinniście to......... poprzez wrednych ludzi tak okropnie została oczerniona pani Radna......niech mi ktoś powie czy jest człowiek który nie popełnia blędów?!. Natomioast najważniejsze jest umieć się do tego przyznać co zresztą pani Radna uczyniła.Zamiast doszukiwać się tych błędów....... pomyślcie ilu osobom pomogła!!!!..... czy to już się nie liczy???!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Łódzka radna z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:10 jak czytam to "wazeliniarstwo" to muszę się napić, ale nie za czyjeś zdrowie tylko za waszą głupotę i ślepotę, halinka nic w życiu nie zrobiła "za darmo", populizmu szuka tam gdzie najłatwiej i najtaniej, za dużo opcji politycznych już jej nie zostało, poza tym w większości mają już jej dość, gdzie indziej ma zakaz wstępu. Całe jej posrane i bujne życie to "układ". Tak naprawdę "zero" w przypadku jej opinii, to zbyt przesadna ocena, jeżeli cała nasza polityka "tak śmierdzi" to ty halinka jesteś jej największą kupą gówna jakie można w życiu spotkać. no i do miłego - bo przecież wiesz że to nastąpi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: *.lodz.mm.pl 17.09.06, 23:21 ALEZ EFETOWNA WYPOWIEDZ POPIERAM TEZ ZNAM RADNA OD DAWNA SKONCZONA I DOBRZE NIECH TERAZ SIE INNI DOROBIA JEJ JUZ WYSTARCZY NIE BEDZIE SIE WRESZCIE SZAROGESIC W MIESCIE.JESZCZE TROCHE A GLOWA BY SUFIT WYBIŁA RADNA Z ODZYSKU.POPIERAM, POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola1213 Łódzka radna z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:29 Gosciu nawet jak sie napijesz to i tak nic ci nie pomoze bo napewno masz mozgprzezarty alkocholem skoro wyciagadsz tak absurdalne i niepoprawne opinie . Jak ma obronic sie prawy czlowiek przed atakami pijaka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola1213 Łódzka radna z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:34 Przeglądając opinie dochodzę do wniosku,że bardzo truno polemizować z ludzmi którzy nie znają prawdy a prawda jest jedna Halina Rusek jest dobrą aktywna Radną a to się nie podoba konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1213 Kargul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:48 Jaja jak berety w lodzkim Sadzie!!!!!! Brzuch mnie boli jak przeczytalam wyrok na Panią Rusek. Co się dzieje???? Swiadkowie swoje, a Sad swoje!!!!! Sady Sadami a sprawiedliwosc musi byc po Posła stronie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola 1213 Łódzka radna z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:49 Dziwny jest ten swiat - zaspiewał by Niemen. Ludzi dobrej woli jest coraz mniej. Lecz mocno wierze w to , ze pani poseł wkrótce........ Odpowiedz Link Zgłoś
kolega2 Re: Łódzka radna z wyrokiem 18.09.06, 20:45 Swiat jest dziwny a ludzie jeszcze gorsi np;H.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proste Re: Łódzka radna z wyrokiem IP: *.wtvk.pl 04.01.22, 19:43 E tam, jakbym mógł to bym potraktował na fotke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony iwan Łódzka radna z wyrokiem IP: *.lnet.pl 17.09.06, 19:50 ludzie co prawdy nie znacie darujcie sobie ten cyrk nie mówcie głupot o człowieku który tyle dobrego dla innych zrobił - nawet gdyby prawdą było sfałszowanie podpisów na umowie w celu osiagniecia korzyści majątkowej to i tak to wszytko co zrobiła Halina Rusek dla innych ludzi powoduje że zawsze podam jej rękę jako prawemu obywatelowi i wspaniałemu społecznikowi. Odpowiedz Link Zgłoś