Gość: Edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:56 Mam pytanie czy o stypendium naukowe na UŁ trzeba składać jakieś podanie czy dziekanat się tym zajmuje. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: stypendium naukowe IP: 212.191.172.* 21.09.06, 19:41 nie trzeba nic pisac, przynajmniej na eko-socu ciekawi mnie tylko, kiedy beda listy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agathonia Re: stypendium naukowe IP: 212.191.73.* 23.09.06, 11:19 Z tego co wiem, to najpierw trzeba miec wystarczajaco wysoka srednia ocen i Ty nie musisz sie martwic papierkami. Dziekanat po prostu wybiera jakas tam liczbe osob z najwyzszymi srednimi i powiadamia o tym szczesliwym fakcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: stypendium naukowe IP: *.astral.lodz.pl 23.09.06, 17:42 > Dziekanat po prostu wybiera jakas tam liczbe osob z najwyzszymi srednimi i powiadamia o tym szczesliwym fakcie :-) czyli jakies 15 czy 20 % studentow ktorzy maja srednia powyzej 4.0, co nie znaczy ze jak tyle masz to dostaniesz ten chajs :D Odpowiedz Link Zgłoś