lykaena 22.09.06, 20:22 Za 3 dni przyjezdzam do Lodzi,akurat w moje urodziny .I bede tam strasznie samotna.Cos sie dzieje teraz w Lodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite zawsze coś się dzieje! 22.09.06, 20:28 pl.turystyka.uml.samozycie.pl/index.php?str=99&data=2006-09-25 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Lodz ach Lodz 22.09.06, 20:29 Interesuje Cię... kluby/ imprezy/ galerie/ wystawy? dobre jedzenie? Bo tak troszkę trudno z sufitu coś Ci wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Lodz ach Lodz 22.09.06, 20:43 Imprezy,nowe kluby,nowe restauracje(nowe w sensie 4 miesiace mnie tam nie bylo)kino,ale studyjne,ciekawe,niebanalne(zawsze w Lodzi podobalo mi sie w Cytrynie spotkanie z kinem afrykanskim itd. ale to sobie w neci znajde)Wlasciwie to tak marudze,bo za moja kochana Lodzia tesknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Lodz ach Lodz 22.09.06, 20:45 Z nowości klubowo-restauracyjnych to masz całą Manufakturę... W sam raz na 3 dni ;) Na Pietrynie powstało Nescafe Cafe 23 i 24 września jest festiwal teatrów ulicznych Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena I jeszcze powiem cos 22.09.06, 20:47 Lodz jest i byla i bedzie dla mnie zawse miastem pieknym przyjaznym,otwartym,kocham Lodz czuje sie tam najle^piej na swicie i nigdy nie zamienilabym Lodzi na zadne turystyczne,zabytkowe miasto.Wzruszylam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lodz ach Lodz 22.09.06, 20:56 Idź sobie do Manufaktury! Przynajmniej jak wyjedziesz,będziesz miała miłe wspomnienia :-) www.manufaktura.lodz.pl Po zachodzie słońca, polacam "występy" fontanny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś