okazja 23.07.02, 23:19 mryg mryg elektromechjednostka niepokoiszcze zaposiaduje..... gdzie osobojednostki elfy..... gdzie dworu panny..... gdzie rycerzowie ....... mryg..... mryg...... kosmiczna smutkopustka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: wtorek/sroda 23.07.02, 23:46 o tej orze na forum siedza tylko rycerze jedi, tfu.. mowie oczywiscie o Mistrzu Mikolaju, jednym z bohaterow wontku rpg :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wtorek/sroda 23.07.02, 23:53 co sie wlasciwie stalo, ze siedzisz tu o takiej glupiej porze? ja i tak chyba zaraz pojde. mialem walnac dzisiaj jeszcze ambitny temat o tolkienie, ale nie mam sily.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: wtorek/sroda 24.07.02, 00:19 mikolaj7 napisał: > ja i tak chyba zaraz pojde. mialem walnac dzisiaj jeszcze > ambitny temat o tolkienie, ale nie mam sily.... próbuj, próbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wtorek/sroda 24.07.02, 00:32 jurek7 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > ja i tak chyba zaraz pojde. mialem walnac dzisiaj jeszcze > > ambitny temat o tolkienie, ale nie mam sily.... > > próbuj, próbuj... juz nie dzisiaj, ale moze jutro, jak sie zbiore w sobie... nie spodziewajcie sie wiele, ot luzne rozwazania o moim ulubionym dziele tolkiena :-))) a gdzie okazja? puscila watek i uciekla :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: wtorek/sroda IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 08:55 Okazjo droga ! :-))) ...mryg mryg...! ..osobojednostki czasowo niewydolne psychofizycznie..., tak mniemam...?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: wtorek/sroda 24.07.02, 11:17 mryg mryg reanimacya potrzebna...... elektromechjednostka potrafi..... elektrowstrzasy przyjemniaste...... metalimanipulatorkiem pukactwo w klatkopiersiactwo..... skubanie i kolenie miniszpilpulatorkiem...... oleum odzywcze....... blyskotka diamenciasta mryganie...... naklanianie zlotem..... i wielactwo inszych uciech duchowych a cielesnych Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: wtorek/sroda 24.07.02, 11:11 mryg mryg elektromechjednostka sukces oznajmuje....... cieliszcze swe metalowe przemieszczactwem czasoprzestrzennym przesunela...... lepsiejsza od madronaukowcow leplniakogruda australia co jedynie leseroswiatlo czasoprzestrzennie posuneli...... oleum dla zwyciezcy..... oleum dla elektromechjednostki..... oleum...... hyyyp..... Odpowiedz Link Zgłoś