Dodaj do ulubionych

Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS

IP: *.centertel.pl 05.10.06, 22:26
Ja nie kupię jutro gazety wyborczej!!! A Ty?? Precz wybiórczym brukowcom!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:40
      Podobno nasz trener startoje to sejmiku miejskiego. Szkoda tylko ze od komuchow. Nie moze byc z Lpr
      albo Pis? Lepij by lylp i tom wode by sie zaltwilo.
      PS Jak myslicie o kim mysli Hajto. Ja mysle o Franku lowcy bramek
      • Gość: karolew Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.10.06, 01:06
        wodę wyłączyli, bo pewnie w elektrociepłowni nie lubią ŁKS-u... he he he!
        znowu zmowa i spisek wokół tego biednego i prześladowanego klubiku....
        cała nadzieja, że trener Chojnacki idzie na wybory w czerwonym krawacie, to na
        pewno coś oddłuży....
        oddajcie długi to wam wodę włączą, a nie uciekliście do Głowna SSA, udająć
        dziewicę Orleańską...
        • Gość: welorak Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.tpnet.pl 06.10.06, 02:38
          ciekawe czemu w wypiorczej nie pojawiają się bardziej zgodne z prawdą teksty
          p.t "znowu Widzew przegrał z beznadziejnie słabą drużyną?".
    • Gość: ŁKS Chojny Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:24
      Masz racje!Do wszystkich kibiców ŁKS-y ! Zbojkotujmy ten szmatławiec !
      • Gość: karolew Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.10.06, 08:47
        tak tak... bojkot tych wszystkich co napiszą coś nie tak o ŁKS-ie!
        świetny pomysł!
        popieram!
        idźcie sobie poczytać coś innego, będzie tu trochę normalniej.
        • Gość: Piwer Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 10:05
          Tyle dobrego się dzieje ostatnio zarów w samej spółce ŁKS SSA jak i wokół niej
          to Walczyk jak zwykle porzuca swe zainteresowania piłką nożna i opisuje
          obszernie co ma miejsce w Stowarzyszeniu. ŁKS zajmuje 4 miejsce w tabeli,
          pokonał lidera przedłużając swą serię spotkań bez porażki do 6, pozyskał 2
          nowych sponsorów (o których Walczyk zapewne tylko napomknie w jutrzejszym
          wydaniu, żeby za dobrze nie napisać o ŁKS), nawiązuje współpracę z zagranicznymi
          klubami (nie chodzi tylko o klub z Wilna, ale to będzie jasne dopiero w
          przyszłości) czy wbrew temu co pisze GW nadal stara się o Sosina. To nie.
          Wszystkie te tematy są zbyt pozytywne by pisać o nich w kontekście ŁKS i trzeba
          znaleźć jakąś diurę w całym.

Do propagandystów z widzewa: "Głowno SSA" ciekawy termin, prawie tak intrygujący
          jak "żydo-komuna", zastanawia mnie jeszcze jakie pojęcia jeszcze zaczniecie
          stwarzać tylko po to by w jakiś sposób dowartościować swoje ego kosztem ŁKSu. Od
          siebie dodam że te pojęcia dla normalnego człowieka sa po prostu głupie i
          irracjonalne ale wy się nimi upajacie bo w waszym mniemaniu godzą w
          znienawidzony przez was klub. Innymi słowy - dla bardziej ociężałych umysłowo -
          leczcie kompleksy.
          • Gość: karolew Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.10.06, 10:47
            tak, propagandyści z ŁKS chcieliby tylko same laurki na temat ukochanego klubu,
            a wtedy świat wyglądałby dokładnie tak jak ich chora wyobraźnia.
            kilka lat temu, gdy w Widzewie odłączano wodę, telefony i klub nie płacił
            pieniędzy piłkarzom, to nie zauważyłem, aby temat był przemilczany.
            a może lepiej udawać, że wszystko jest ok, kiedy klub pierwszoligowy (rewelacja
            rozgrywek podobno!) nie ma elementarnych warunków treningowych.
            tak, Piwer, trochę zdrowego rozsądku. nikt nie życzy ŁKS-owi źle w załatwieniu
            tej sprawy, ale po co udawać, że nie ma problemu.
            • Gość: Piwer Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 14:21
              Nie udaję że wszystko jest dobrze. Znam ten klub od podszewki i dokładnie wiem
              co się dzieje. To że odłączą wodę to było pewne w końcu Wróblewski woli sobie
              walnąć kolejnego kielicha niż zająć się czymś na poważnie, ale to co jest tu
              opisane w wielu miejscach jest przekoloryzowane. Poczynając od długu który wraz
              z odsetkami (te zostały umorzone) nie wynosił 200 tyś zł wobec elektrociepłowni.
              Tylko deprymujący jest fakt że niezależnie jak dobrze jest w ŁKS (chodzi mi tu o
              SSA) to GW zawsze znajdzie jakiś sposób by się przyczepić. Ileż to razy przy
              dobrej postawie sportowej ŁKSu zamiast jakiegoś pozytywnego artykułu w GW można
              było zobaczyć że klub zalega z wypłatami pensji, że komornik stoi nad ludźmi z
              ŁKS, lub jeszcze inne "gorące" kwestie. Redaktorom w GW wystarczy że klub zalega
              zaledwie 5 dni z wypłatą należności piłkarzom by narobili rabanu, że ŁKS popada
              w długi i już niemal chyli się ku upadkowi.
              Dlaczego GW nie pisze o braku bazy szkoleniowej na ŁKS, o braku podgrzewanej
              murawy, o złym stanie technicznym obiektu lub o innych sprawach leżących w
              gestii właściciela obiektu - UMŁ, tylko stale pisze o problemach wynikających z
              braku pieniędzy w klubie i delikatnie mówiąc niegospodarności sterników
              Stowarzyszenia?
              To że działacze stowarzyszenia ŁKS są nieudacznikami powszechnie wiadomo a
              rozpisywanie się o tym na każdym kroku nie przynosi dobrej sławy, także
              niezależnej od Stowarzyszenia spółce zarządzającej rewelacyjnym beniaminkiem
              Orange Ekstraklasy.

Sdzyy
              • Gość: crisbi Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.4web.pl 07.10.06, 21:49
                Nie płacz!! I tyle!
                Po prostu nie płacz!
        • Gość: TOFIK Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: 87.198.192.* 06.10.06, 10:37
          Tak ,tak zbojkotuje trzech z Wlokienki i maja na nalewke!BUHAHAHHAHAHAHAH!
    • odwroc.tabele.widzew.na.czele Koszerni mają ciepłą wodę i zaliczą spadek z ligi 06.10.06, 09:00
      panie Walczyk, zazdrość o dobre wyniki ŁKSu sprawiiła że jesteś pan żałosny
      • Gość: CityofLodz [...] IP: *.mofnet.gov.pl 06.10.06, 10:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rwt Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 06.10.06, 11:56
      ARTYKUŁ JEST NIEOBIEKTYWNY! JUŻ NIGDY NIE PRZECZYTAM WYBIÓRCZEJ!
    • Gość: gawar Bojkot prasy... IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 16:17
      Wychodzi na to że już niedługo nie będziecie czytali żadnej z gazet.Tylko po
      co ? Wiadomo że wszędzie jakiś dziennikarzyna szuka taniej sensacji.Nie
      jesteście pierwsi i nie ostatni.Dziwi mnie tylko to że , jak wpomniał jeden z
      moich przedmówców , kiedy piszą coś niewygodnego o Widzewie nie macie nic
      przeciwko.Kolejny przykład z Waszej strony rozumowania Kalego.
      • Gość: Piwer Re: Bojkot prasy... IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 18:31
        gawar zacznijmy od tego że my nie czytamy o Widzewie (przynajmniej znakomita
        większość kibiców ŁKS), więc nie wiemy jak o was piszą. Faktem jest to że
        niezależnie co się dzieje w ŁKS to GW zaraz musi wyciągnąć jakieś brudy. Tak
        było wiele razy a już szczytem wszystkiego było gdy GW w roku 2003 opublikowała
        artykuł w którym oskarżała Goszczyńskiego o ciemne interesy i używanie
        niedozwolonych substancji przy produkcji w swojej rozlewni. Niby nic takiego
        tyle że tam stale pojawiało się że ów "trudniacy się przestępczą działalnością"
        biznesmen przekazuje pieniadze na ŁKS, przez co wyglądało to tak że jakiś
        mafioza utrzymuje klub z Al. Unii. Gdy Goszczyński zagroził pozwaniem do sądu
        całej redakcji wyszło sprostowanie i przeprosiny obejmujące rozmiar niewielkiej
        reklamy. Ile osób to przeczytało trudno powiedzieć, za to nie trudno się
        domyslić że wcześniejszy artykuł, który zajmowął blisko pół strony zostal
        "zauwazony" przez większość czytelników. Jak sądzę taki artykuł nie pojawiłby
        się w prasie gdyby nie fakt że Goszczyński kilka miesięcy wcześniej "ujawnił"
        się jako sponsor ŁKS bo wcześniej był tylko anonimowym darczyńcą.
        • Gość: .... Re: Bojkot prasy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:07
          Piwer"znakomita wiekszosc nie czyta" Ty sie do niej nie zaliczasz...na
          90minut.pl udzielasz sie przy kazdym widzewskim temacie<lol>
          • Gość: Piwer Re: Bojkot prasy... IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 00:55
            Pokaż mi tematy dotyczące Widzewa przy których się udzielałem. Proszę... podaj
            chociaż tytuły. Owszem wpisałem się kiedyś ale tylko gdy w tym temacie
            wypisywane były jakieś głupoty o ŁKS.
            Znajdziesz dowód na swoją tezę czy wymyślisz jeszcze jakąś bzdurę?
            Nie czytam o Widzewie bo mnie ten klub najnormalniej w świecie dynda i powiewa.
            • Gość: crisbi Re: Bojkot prasy... IP: *.4web.pl 07.10.06, 21:55
              I chwała Ci za to!
              Nie interesują mnie komenty wątpliwej jakości ze strony pajaców z łks-u, który
              powiewa mi równie mocno co Tobie.
              Jeszcze raz powtarzam! NIE PŁACZ!! Marudzisz i bronisz swojego bazaru
              pomieszanego z największym w Polsce przystankiem pks-u, z siedzibą w Głownie, a
              lokalizacją na al. unii. Pożal się swoim koleżkom po szalu na niewolniczej
              łodzi i nie płacz więcej bo jesteś nudny!
              • Gość: Piwer Re: Bojkot prasy... IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 22:23
                To co mam leczyć tu swoje kompleksy napinając się jak Ty to robisz? Wiem co się
                dzieje w ŁKS i widzę co opisuje GW. Możesz mi wierzyć lub nie ale czasem różni
                się to diametralnie.
                Wolę ponarzekać znając prawdę niż poczepiać się czegoś na podstawie plotek i
                pogłosek jak robisz to Ty (vide rzekoma siedziba ŁKSu w Głownie).
                A to że piszesz o wiacie PKS i bazarze niezmiernie mnie cieszy bo kolejny człek
                mieniący się kibicem Widzewa dowodzi swych kompleksów względem ŁKS. Stwierdzenie
                że wszyscy jesteście zakompleksieni jak widać jest coraz mniej ryzykowne...
                • Gość: crisbi Re: Bojkot prasy... IP: *.4web.pl 07.10.06, 22:35
                  Mam nadzieję, że się troche dowartościowałeś tym, że mogłeś odpisac na mój post
                  i że śledzisz z drżącymi rękoma nad klawiaturą forum na tej stronie! Szkoda, że
                  nie jesteś tak obiektywny w narzekaniu na sytuację w swoim klubie. Jakoś nie
                  zauwazyłem tych negatywnych wpisów z Twojej strony, że widzisz, że w łks-ie
                  dzieje się coś nie tak. Widać, że to Ty sam masz "kompleksy" (dziwne jest, że
                  kibice(?) bazaru sami bardzo często używają tego sformułowania) i to na punkcie
                  Twojego klubu. Dlatego właśnie szukasz nieprzychylnych jemu komentarzy. Idź
                  spać z myślą o wielkości łks-u i marzeniami o Lidze Mistrzów, w której nie było
                  i nie będzie wam dane grać! Wybacz, ale nie odpiszę na żaden Twój post! Po
                  prostu jak rzucam psu kość, to nie chcę wiedzieć, czy mu smakuje (ten jest
                  wyjątkiem, WIĘC CZUJ SIĘ ZASZCZYCONY). A jeśli masz ochotę to napisz coś
                  śmiesznego o kompleksach, niezły będę miał ubaw! OUT & NO RESPECT!
                  • Gość: Piwer Re: Bojkot prasy... IP: *.toya.net.pl 08.10.06, 01:43
                    A miej sobie ubaw dziecino. Każdy twój wpis dowodzi tego jak bardzo
                    zakompleksiony jesteś. Pisanie pod artykułem o ŁKS, reagowanie na posty kibiców
                    przeciwnej drużyny, próbuj dowartościowania się pisaniem skróty będącego nazwą
                    klubu z małych liter, zabieg mający na celu porównanie obu klubów przy tym, że
                    wspomniałeś o LM. Sporo tego a i więcej mógłbym wymienić. Umiesz kogoś oskarżyć
                    o kompleksy tylko nie masz żadnego nawet najmniejszego argumentu na poparcie
                    tego. Ot takie puste słowa, jakich ostatnio pełno zwłaszcza ze strony polityków...
                    Nie mam żadnych kompleksów, nie twierdzę, że w ŁKS jest idealnie, nigdzie tak
                    nie napisałem, więc nie bardzo wiem skąd niby to odczytałeś. Daleko mi też do
                    mitomanii i snuciu wizji o potędze ŁKSu w LM, w przeciwieństwie do Ciebie.
                    Widać, że nie możesz się pogodzić z powolną degrangoladą swojego klubu, nie
                    możesz znieść, że drużyna na lokalnego rywala, mimo problemów, jakie tu są
                    (wprawdzie na wyrost, ale jednak) opisywane jest wyżej w tabeli. Ale śmiało,
                    wylewaj dalej swoje żale, zarówno tu jak i na waszym forum, wszak tam też ŁKS
                    jest wszechobecny, bo nie możecie się powstrzymać od rozmów czy pisania o nim.
                    Tu już nie musisz odpisywać zgodnie z tym, co obiecałeś, bo poza pustą napinką,
                    hipokryzją i impertynencją ciężko jest znaleźć cokolwiek innego w twoich
                    wypowiedziach, co można by było określić jako wartościowy komentarz.
    • Gość: 1908 Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.chello.pl 06.10.06, 16:32
      moze wkurzac ta cala wybiorcza. jak sie kibel zapcha, to napisza a jak promujemy
      pilke nozna i pokazujemy pozytywny obraz kibicow w belchatowie, tak ze az
      prezesowi gksu chce sie list napisac, to jest ledwie wzmianka. w dodatku
      sportowym w lodzi debile pracuja
      • Gość: crisbi Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.4web.pl 07.10.06, 21:56
        Wydaj swoją własną gazetę pajacu i nie będziesz miał kłopotu!
    • Gość: jacek Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:01
      Leon - i co powiesz na to ty ćwoku?
    • Gość: crisbi Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.4web.pl 07.10.06, 21:57
      Kup sobie "Niedzielę".
      Buehehehhehehehehe
      • Gość: Gość Widzew szkodzi miastu Łodzi IP: *.tpnet.pl 09.10.06, 21:02
        a ty crisbi kup sobie "Głos Podmiejski" - wydanie łódzkie
    • Gość: Roosevelt5 Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 22:27
      Piwer. Czytałem i nie miałem problemu ze zrozumieniem do kogo należy zadłużenie.
      Jeśli stowarzyszenie ma długi to trudno. Nie pierwszy i nie ostatni.
      Nie przyszło ci do głowy, że po tym artykule któryś z bogatych kibiców ŁKS-u
      będzie chciał pomóc waszemu klubowi.
      Stowarzyszenie i SSA występują pod wspólnym szyldem, więc może ktoś pomoże
      stowarzyszeniu.
      • Gość: Piwer Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.toya.net.pl 08.10.06, 01:59
        Roosevelt5, nie miałeś problemu ze zrozumieniem, ja także. Ale nie mało jest
        kibiców, którzy nie odróżniają Stowarzyszenia od SSA i już panikują na myśl
        upadku klubu. Co do kibiców chętnych pomóc Stowarzyszeniu ŁKS to jest ich dużo,
        nawet bardzo dużo. Sam jestem gotów pomóc, ale tylko w momencie, gdy obecni
        "sternicy" odejdą/zapiją się na śmierć (niepotrzebne skreślić). Póki, co
        jakakolwiek pomoc jest wykluczona.
        Ale nie o to chodzi. Słusznie zauważyłeś, że ŁKS SSA a Stowarzyszenie ŁKS to są
        odrębne podmioty. Więc zapewne rozumiesz jak niewłaściwe jest opisywanie sekcji
        piłki nożnej prowadzonej przez ŁKS SSA w kontekście obszernej relacji o
        problemach Stowarzyszenia. Dlaczego nie są to dwa odrębne artykuły? Przecież tak
        nakazuje logika by opisywać odrębne podmioty oddzielnie. Owszem problemy
        Stowarzyszenia dotyczą też w pośredni sposób ŁKS SSA, ale nie sądzę by były one
        na tyle istotne jak sugeruje GW. Kiedyś pojawiła się też wzmianka, że mecz może
        się nie odbyć z braku ciepłej wody. Była to oczywiście bzdura, bo ŁKS SSA ma
        podpisane umowy ze wszystkimi dostawcami mediów na ŁKS, że w dniu organizowanej
        przez nich imprezy masowej nie mogą być odcięte. Jest to fakt powszechnie znany
        a mimo to redaktorzy stale go pomijają snując katastroficzne wizje dotyczące
        przyszłości ŁKS (zarówno SSA jak i Stowarzyszenia). Przykładów na przemilczenie
        wielu spraw w GW czy też demonizowanie błahych problemów mogę podać wiele.
        • roosevelt5 Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS 08.10.06, 21:09
          Bez urazy, ale czy to wina GW, że nie wszyscy potafią zrozumieć czytany tekst?
          Być może emocje wpływają na brak chłodnej analizy, ale to już problem
          czytelników.
          Jeśli spotykam się z czym takim, staram się tłumaczyć i wyjaśniać.
          W ten sposób łatwiej o normalność.
          Obrażanie i wyzwiska prowadzą do animozji.
          P.S.
          Czytałeś odpowiedź w sprawie wyznawców Allacha?
          • Gość: Piwer Re: Znów nie ma ciepłej wody na ŁKS IP: *.toya.net.pl 08.10.06, 22:25
            To zę ktoś nie rozumie na czym polega róznica pomiędzy Stowarzyszeniem a SSA na
            ŁKS to pół biedy i można jakś wytłumaczyć. Ale jak wytłumaczysz że GW opisuje
            jeden podmiot w kontekście drugiego, skoro sa to dwa autonomiczne organy
            zarzadzające sportowymi sekcjami na ŁKS?
            Nikogo nie obrażam ani nie wyzywam a stwierdzenie że redaktor GW jest gamoniem
            jest raczej nazwaniem rzeczy po imieniu. Nikt na ŁKS z nim nie chce gadać a on
            stale ma jakieś sensacyjne materiały. Szkoda ze nie opisał jak ostatnio na
            konferencję nie wszedł i że nie wylał swoich żali bo "karki spod kas"
            powiedziały mu NIE.

Co do odpowiedzi w temacie dotyczacym wyznawców Islamu to zdaje się że nie
            czytałem odpowiedzi. Nie zagłębiałem się już wówczas w dalszą polemikę bo
            zaczęły się pojawiać rózne wpisy dziwnych osób nie znających pojęcia, a tym
            bardziej osoby, czy też osób których dotyczył temat.
            Pozdrawiam!
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 09.10.06, 13:37
      Taaaa....
      ŁKS kradnie wodę a co na to jego kibice? Albo zrzucają winę na gazetę wyborczą
      albo twierdzą że ten ŁKS z 1909 roku, który kradnie wodę to nie ich ŁKS, a oni
      kibicują ŁKS Głowno SSA któy powstał w 2005 roku...
      • Gość: Roosevelt5 Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.10.06, 15:31
        1910. Sam jestem kibicem Widzewa, a mimo to uważam, że się zagalopowałeś.
        Jeśli nie masz dowodów to nie PiS-ioruj.
        Jeśli już tak bardzo chcerz dokuczać, to rób to z klasą i zachowaj umiar.
        Czym innym jest polemika, a czym innym pyskówka.
        Piwer. Żle się wyraziłem, moje uwagi dotyczące wyzwisk dotyczyły postów z
        całego forum GW. Przykład j.w.. Niestety.
        Czytając twoje posty, dochodzę do wniosku, że jesteś bardzo blisko drużyny,
        dlatego możesz znać szczeguły, których ja z oczywistych względów nie znam.
        Jeśli chcerz podyskutować o nowym stadionie w Łodzi, wejdź na forum GW.
        Im więcej kibiców wypowie się na ten temat tym lepiej.
        Tak z jednej strony, jak i z drugiej.
        Być może dojdziemy do wspólnych celów, czasu jest mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka