Dodaj do ulubionych

Manifestacja przeciw Giertychowi

IP: *.devs.futuro.pl 10.10.06, 23:17
Krążą po szkołach ulotki, że 13 [w piątek] o 13 ozorganizowana będzie
manifestacja antygiertychowska w pasażu Rubinsteina.
Fajny termin tym bardziej, że do 12 powinny się wszystkie akademie i temu
podobne pierdoły skończyć :)
Idziemy?????
Obserwuj wątek
    • oto_nowy_login Lekcje odrobione? 11.10.06, 17:20
      Gość portalu: maturzysta napisał(a):

> Idziemy?????

A co? Jeszcze nie wiecie? Pewnie kolejna "spontaniczna" manifestacja. Tylko się
      nauczcie na pamięć dlaczego protestujecie, bo znów będziecie z siebie durniów
      robić jak Was o to jakiś dziennikarz zapyta.
      • Gość: Gorn Re: Lekcje odrobione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:32
        Wszędzie szukasz spontaniczności do przesaady - czyżbyś zapomniał, że 14-gojest
        dzień edukacji narodowej? To świętonie jestspontaniczne, tylko wpisane w
        kalendarz. Nic więc dziwnego, ze w przeddzień robi się manifestację.
        Ja, mimo, ze maturę mam już za sobą, wybieram się po to, żeby pokazać jaką mam
        na wspomniany temat opinię.
        • michael00 Re: Lekcje odrobione? 12.10.06, 18:37
          Gość portalu: Gorn napisał(a):

> Wszędzie szukasz spontaniczności do przesaady - czyżbyś zapomniał, że 14-gojest
          > dzień edukacji narodowej?

Ta edukacja to widać ma jeszcze duże braki w metodyce, skoro w jej imieniu takie
          językowe błędy się robi. Jak widać ci, którzy mają z nauką największe problemy
          najgłośniej krzyczą.
          • Gość: Lidka W koncu Giertychy "to takie naukowcy inaczej": IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 12.10.06, 18:56
            W koncu Giertychy "to takie naukowcy inaczej":

Polscy uczeni załamują ręce. "Działania pana Giertycha to bardzo dobra droga w kierunku powrotu do
            średniowiecza" - mówi autor książek o ewolucji dr Marcin Ryszkiewicz. "Poglądy Giertycha na ten temat
            nie mieszczą się w granicach nauki. Myślę, że pan Giertych powinien się raczej zająć działalnością
            kabaretową" - dodaje.

Dr Ryszkiewicz podkreśla: "Ewolucja to żadna teoria, tylko fakt naukowy. Na dobrą sprawę można
            powiedzieć, że coś przeczy teorii matematyki czy astronomii" - mówi "Życiu Warszawy".

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3680127.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka