hubar 21.03.03, 00:18 Sto lat sto lat!!!! W pierwszy dzień wiosny się narodziła ;-) osiemnaście lat temu na świat zawitała, a teraz nam forumowe życie umilała :-) Wszystkiego najlepszego Blenda :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 00:21 Hhehehehehheeh, Blendzik wsjo najlepszejszego. Mlody. pozdr. Mlody P.S. Dla Ciebie zrobilem wyjatek nie wpisywania sie na takich watkach. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 00:44 Wszystkiego, Blendziku :))) Rośnij duża i mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 04:48 Wszystkiego naj naj zycy diabelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 15:49 dziekuje i doceniam :))) ps. czymze sobie na to zasłuzyłam co ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wsyskiego, wsyskiego, wsyskiego NAJ!!! 21.03.03, 09:31 Dla Ciebie z okazji Kroku*, Blendziu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 09:36 Blendzik: Wszystkiego najbardziej słonecznego i wiosennego; bądz zawsze uśmiechnięta i zwiastuj zawsze nadejście nowości! :) ps. hehe.. jak Cię poznałam (równo rok temu!) to byłam prawie, że pewna, iż jesteś starsza odemnie :)P Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 11:25 18 lat?!...kiedy to było...no to zacznij juz świetować i skończ tak około 99 lat a nie bedziesz żałować. Dużo zdrówka...no to zdrówkoo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.03.03, 11:31 Sto lat!!! @>--'-,-'--,-->-- Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 11:37 By nigdy twoja dusza się nie zestarzała, bo z ciałem nigdy nic nie wiadomo.:) Wypije dziś za twoje zdrowie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 11:51 A ja wypiję jutro:-))) Dołączam się do życzeń. Wszystkiego!!!! pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
efief Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 12:45 wszystkiego...! D->-> Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 15:36 Wszystkiego najlepszego, w tym roku niestety bez osobistego kwiatka :) Badź taka jaka jesteś i się nam nie zmieniaj Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 15:45 Sto lat niech żyje nam !!! Wszystkiego dobrego i dużo !!! Życzy Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 15:47 Dziekuje Wam baaaardzo serdecznie za te cudowne zyczenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kolejna dorosła Forumowiczka :-D 21.03.03, 17:06 Bon Anniversaire! Joyeux Anniversaire! Heureux Anniversaire! Odpowiedz Link Zgłoś