Dodaj do ulubionych

Rejestrowali radnych do północy

IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 21:09
Wygra Kropa. Bo to najrozsądniejszy wybór.
Obserwuj wątek
    • Gość: piękno Rejestrowali radnych do północy IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.06, 21:22
      Wygra Makowski z Adamską, bo są ładniejsi
      • Gość: Janina Strateg Jagiełło + gabinet cieni( czyt.cieniasy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:13
        A moim zdaniem wygrają " wielcy nieobecni" czyli kandydaci Jagiełły.Są a jakby
        ich nie było przez to będą oryginalni. Ten Jagiełło to dopiero strateg!
    • Gość: mariolka Wygra makowski IP: *.retsat1.com.pl 13.10.06, 22:01
      Bo dużo zrobił dla Łodzi , zresztą wszystko napisał na swojej stronie.
    • Gość: wo Re: Rejestrowali radnych do północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:11
      Dobrze, że nie muszę wybierać Kropy.
      W Paryżu teraz nie ma sezonu na wybieranie i jest zdecydowanie cieplej.
    • Gość: Łodzianin Re: Kropa jest nieudacznikiem!!! IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 22:29
      i w dodatku ma jabłko!!!
      NIC nie zrobł dla Łodzi!!!
      • Gość: rajski ptaszek Nooo a w kieszeni węża. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:50
    • Gość: Janina G. List do Jarka Jagiełły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:37
      Panie Jareczku,
      Jak, Krzysio Stasiak nie zrobił następnych literówek w listach ???
      Bo słyszałam, Panie Jareczku, że w kilku listach się posypał. Dobrze, że w
      Radzie Miasta nie będzie musiał ani pisał, ani czytać , tylko zasiadać- to
      ułatwi sprawę. Panie Jareczku, i Pan Czesio Telatycki nam znowu zniknął, nie
      pokazuje się w biurze od kilku tygodniu, to co? Może tego Bogacza od Pana Biura
      damy na wiceprezydenta ??? I proszę żeby tych wszystkich buntowników z
      Góreckim, Wojciechowską i Korbelem na czele ukarać okrutnie :kazać im
      przychodzić na każde posiedzenie Rady Miasta.Niech umrą ze wstydu!I dobrze-
      będzie spokój.
      Partia to ja.
      Janina
      • Gość: Janina Re: List do Jarka Jagiełły post scriptum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:47
        Zauważylam że ma Pan jakąś swoją rubrykę w tej koszmarnej gazecie. I że
        pomaga Pan w kłopotach. A ja myślałam,że czekoladki to tylko dla mnie.
        Jest Pan oszustem i kłamcą!
        Partia Panu tego nie zapomni.
        A Partia to ja .
        Janina
    • Gość: histeryk Re: Rejestrowali radnych do północy IP: *.retsat1.com.pl 14.10.06, 11:05
      kropa najrozsądniejszy, bo pis nie ma swojego, więc pozostaje tylko kropa :-)
    • Gość: ość A gdzie jest właściwie PIS?!?... IP: *.176.rev.vline.pl 14.10.06, 13:43
      w tej "bidzie" mieście nie ma ludzi którzy chcą głsować za poprawą swego losu?
      O dziwo??? Jak los "bidaków" może poprawić jakiś Skrzydlewski? No chyba że po
      drugiej stronie przemieniając biedaków w skóry?? Dla niektórych to może i
      dobrze?
      • Gość: zorro ten skrzydleski nie jednemu po śmierci życie urato IP: 212.191.170.* 14.10.06, 17:49
        wał ....ktoś na tym świecie musi się zmarłymi opiekować pieniądze to nie
        wszystko liczą się zasady ,a skrzydlewski je jakoś ma...
    • Gość: Tomek Maku na prezydenta IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.10.06, 21:00
      Makowski trzyamy kciuki za ciebie.
    • Gość: Uć moje sioło Re: Rejestrowali radnych do północy IP: *.toya.net.pl 15.10.06, 22:00
      Masz rację Grande Punto powtórzy kadencję. Patrząc na kandydatów nie ma alternatywy.
    • Gość: Janusz Rejestrowali radnych do północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:22
      Dlaczego nie piszecie o innych kandydatach, tych co podaliscie sa spaleni juz
      swym działaniem. Jestem Łodzianinem z urodzenia ale takiej zmiany warty przy
      korycie juz dawno nie było. Dlaczego Łódź nie ma prawdziwych i uczciwych
      kandydatów. napiszcie o radnym Liberze, o kandydatach takich jak Wesołowski czy
      ta artystka Lewicka. napiszcie o tych co dawniej działali i działają. W gazecie
      przeczytałem, że kadyduje Joanna Andrzejewska, ja ją jeszcze znam z dawnych
      działań w Skamie i działaniach na rzecz dzieci łódzkich, napiszcie choc coś o
      tych ludziach, którzy mogą coś w przyszłej kadencji dla naszego miasta zrobić.
      Odnosnie Prezydentów to ja nie widze jakiegokolwiek kandydata, ale juz napewno
      nie powinien nim zostać ani Kropiwnicki ani Makowski ostatetrznie mogłby nim
      zostać Bogdanowicz lub może Gałkiewicz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka