hubar 24.03.03, 19:14 WRESZCIE!!! Super, że ktoś pomyślał o gadżetach z Łodzi, szkoda, że to nie Dział Propmocji Łodzi.... ech Najważniejsze, że są! Oby kolejne tego typu incjatywy, moze wtedy UMŁ coś sam z siebie zacznie robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Gadżet z Łodzi 24.03.03, 19:17 :) Ale ja chcę więcej! Chcę miniaturkę ławeczki, kufra, może nawet podkładkę pod mysz z Łodzią?? SUPER! Oby więcej takich zrealizowanych pomysłów! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Gadżet z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 19:25 heheh, bede dzwonil po kubek. ;] pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gadżet z Łodzi 24.03.03, 19:35 Żemys się nie zdziwił, że sie dodzwonisz, albo co lepsze wygrasz :/ Już nie raz dzwoniłem, ale jakos nikt wtedy nie odbiera telefonów. Życzę powodzenia, moze ja też bede próbował. Jak nie, to przejdę sie i kupię sobie kubeczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Gadżet z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 19:54 Hm, za 22zl, mozna kupic cos uzyteczniejszego... pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Gadżet z Łodzi 24.03.03, 23:04 już teraz jest kilka różnych wzorów na kubkach do wyboru-rzecz jasna w NIKE... 22 złote...:/ To bedzie bolesne, ale muszę sobie kupić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Gadżet z Łodzi 25.03.03, 00:49 Bardzo się cieszę, że jst taki kubek, ale strasznie drogi i wogóle w domu już mam parę kubków wygraych(m.in. 2 z GW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazel Re: Gadżet z Łodzi IP: *.cbmm.lodz.pl 26.03.03, 11:07 Cześć kafelkarze Może ktoś mi powie czy w internecie mogę zobaczyc jak wygląda ten kubek. Tak wogóle to korzystam sporadycznie z kfl.prv.pl ale od czasu do czasu jak jest więcej czasu to przeglądam kilka tematów. Na ten o kubku natknąłem się przypadkowo i to tylko na forum, a tu jest tylko powiedziane gdzie i za ile może kupić. Także mam pytanie, czy jest na stronie forumowicza łódzkiego jakiś inny wątek traktujący gadzety o Łodzi bardziej precyzyjnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Gadżet pilnie poszukiwany 24.04.03, 01:34 "Gadżet Łódzki – tak nazywa się akcja, która ma na celu znalezienie interesującego i niebanalnego pomysłu na pamiątkę z Łodzi. Organizuje ją Biuro Promocji, Rozwoju Przedsiębiorczości i Miejsc Pracy UMŁ. – Akcja polega m.in. na tym, że w czasie Święta Łodzi projektanci i producenci będą mogli prezentować i sprzedawać swoje wyroby na preferencyjnych warunkach – informuje Jarosław Nowak, zastępca dyrektora Biura Promocji, Rozwoju Przedsiębiorczości i Miejsc Pracy UMŁ. – Wystawienie towaru na specjalnie przeznaczonym do tego celu stoisku będzie nieodpłatne. Projektant lub producent, który zaproponuje szczególnie atrakcyjny „łódzki gadżet”, może liczyć na to, że pamiątka ta stanie się wizytówką miasta. – Jeśli któraś z pamiątek zrobi na nas naprawdę duże wrażenie, zakupimy kilkanaście, a może i kilkadziesiąt sztuk tego wyrobu, by wręczać go gościom miasta – mówi Jarosław Nowak. – Obecnie bardzo brakuje nam takiej typowo łódzkiej pamiątki. Jak nas poinformowano, dotychczas nie zgłosił się ani jeden producent czy projektant pamiątek, który zechciałby przyłączyć się do akcji..." lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/264810.html-- Ktoś się zaczyna wreszcie budzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Gadżet pilnie poszukiwany 24.04.03, 10:29 > – Jeśli któraś z pamiątek zrobi na nas naprawdę duże wrażenie, zakupimy > kilkanaście, a może i kilkadziesiąt sztuk tego wyrobu, by wręczać go gościom > miasta – mówi Jarosław Nowak. – Obecnie bardzo brakuje nam takiej typowo > łódzkiej pamiątki. Skoro tak brakuje to przeraża rozmach zakupów przez Wydział Promocji Miasta pamiątki, która "zrobi naprawdę duże wrażenie". Dobrze że coś zaproponowano, skoro samemu nic się nie produkuje. Ale .... Teoretycznie jestem producentem pamiątek, które się sprzedają. Krasnoludki. Powyższa informacja jest zbyt słabą zachętą, aby podejmowac ryzyko ekonomiczne. Zaangazowanie czasu, pieniędzy na projekt, wzorce, próbna produkcję, serie pilotażową - z nieznanym przyjęciem przez rynek. Moze nie trafię w gusta łodzian i zostanie to dla mnie. A organizator może kupi kilka sztuk, raczej wymiga się brakiem kasy. Więc wracam do lepienia "krasnoludków" - te przynajmniej mają odbiór. A z drugiej strony ta ekipa kieruje wydziałem promocji juz wystarczająco długo aby na Święto Łodzi były własne gadżety Magistratu. Będą jakieś ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Gadżet pilnie poszukiwany 24.04.03, 15:07 ale ale... księgarnia NIKe jak na razie przoduje (hmmm...to byłoby dobre słowo gdyby miała jakąś "konkurencję") w produkowaniu i sprzedawaniu tego typu rzeczy... czemu UMŁ nie skorzysta na współpracy z nimi, a przynajmniej nie zainteresuje się ich wyrobami?? Co, właściciel dostał nagrodę od SLD, to już nie chcemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gadżet z Łodzi 10.02.05, 11:40 Wczoraj natrafiłem na kilka ciekawych gadżetów w Empiku na Pietrynie. Są koszulki, kubki i filiżanki z Tuwimem. Są mapy, kartki pocztowe i koszulki Łodzi! Są :-D Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Gadżet z Łodzi 10.02.05, 12:15 A ja bym chciał jeszcze naklejki - najlepiej taką z klejem od wewnątrz by przylepić na szybę w samochodzie :) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gadżet z Łodzi 10.02.05, 12:30 Ta, to jest fajna sprawa. Może w tym roku Gazeta coś takiego zrobi. Kiedyś na urodziny Łodzi wraz z UMŁ zrobili takie fajne nalepki na autka. P.S. Zapomniałem dodać, że w Empiku sa też magnesy z herbem Łodzi na logówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gadżet z Łodzi 10.02.05, 13:45 Magnesy są też w księgarni NIKE na Struga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmh Re: Gadżet z Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 16:08 tez bym takie coś chchiał. Kiedyś była fajna nalepka w GW "moje miasto ŁÓDŹ". Niestety była za duża wyglądała lekko tandetnie. Nikt o zdrowych zmysłach nie naklei takiego giganta na swoje auto. Mam nadzije, ze niedługo gazeta znów wyda taki gadżet ale juz w normalnych rozmiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Gadżet z Łodzi 11.02.05, 15:02 Dosyć tandetne (te z Tuwimem), ale zawsze coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gadżet z Łodzi 11.02.05, 16:48 Masz pomysł na coś innego? Zaproponuj i podeślij, chętnie wrzucę na www.butik.pl/lodz Odpowiedz Link Zgłoś