Dodaj do ulubionych

Widzew - Legia 0:1

IP: *.centertel.pl 27.10.06, 23:11
Szkoda. Brak nam jeszcze cwaniactwa. Michał, może teraz trochę poducz
chłopaków w tej dziedzinie, żeby na wiosnę się trochę Ległej odkuć. Głupio
trochę przegrać mecz po jednym (!) celnym strzale przeciwnika, ale trudno.
Jedziemy dalej. FORZA WIDZEW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ho ho Mecz Dno ! IP: *.retsat1.com.pl 27.10.06, 23:21
      Legia słaba widzew jeszcze słabszy, zwykła kopanina.
    • Gość: Zigi Rozalski Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:41
      Czy wygrywasz, czy nie...
    • Gość: piłka dla kibiców Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.lodz.mm.pl 27.10.06, 23:52
      Mecz DNO jaki klasyk ? bez kibiców ktoś wcześnie napisał jak można przegrać po 1
      strzale , można to się nazywa Frajerstwo .
      I jeszcze jedno piłka dla kibiców ale widocznie do was to jeszcze nie dotarło
      więc mie dziwcie się jak was oleją znowu (płock) oleją na innych stadionach
    • Gość: 1908 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:52
      dzisiaj w Łooooooooooodzi swieto jeeeeeeeeest, bo przewalil rts.
      z legia, odra, ch... wie z kim to juz mniej istotne. a mecz w rzeczy samej dno
      mniej wiecej jak poziom artykulu pod ktorym piszemy.
    • Gość: Czytelnik uważny P. Bińczyk co pan piszesz, to jest dopiero bełkot IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:52
      A może było coś na rozgrzewkę??
      >W 21 min warszawiacy przeprowadzili składną kontrę, po której Miroslav Radović
      nabrał Nowaka, a następnie przewrócił się o jego nogę. Sędzia podyktował rzut
      karny. Łódzki obrońca był trochę zdezorientowany, bo boczni pomocnicy Legii -
      Radović i Roger - zamienili się stronami. Kiedy goście naradzali się, jak go
      wykonać, Michał Probierz coś tłumaczył Kuklisowi. Ten podbiegł do piłki próbując
      ją przestawić i tym samym zdekoncentrować Rogera. Ale Brazylijczyk spokojnie
      zmylił Fabiniaka.
      Pański obiektywizm mnie zabija.
    • Gość: Czytelnik uważny Pseudo Bohaterowie meczu..... IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:55
      Rzeźniczak złota kosa polskiej ligi
      • Gość: . Re: znowu ełkaesiaki ujadają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:01
        ...jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają niezainteresowani...i znowu
        marudzenie, że artykuł nieobiektywny...żenujący jesteście, wy wszyscy 1908 czy
        inne uważne czytelniki...
        CAŁA ŁÓDŹ SIĘ DZISIAJ SMUCI (Z WYNIKU), ALE I DZIĘKUJE (ZA AMBICJĘ I WALKĘ)
      • Gość: Gość Re: Pseudo Bohaterowie meczu..... IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 01:38
        ale "obiektywny" Binczyk daje tej "gwieździe fauli tolerowanych przez sędziego"
        wysoką notę
    • Gość: apel Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.lodz.mm.pl 28.10.06, 00:00
      panie redaktorze ja apeluje aby pan opisywał mecz na którym pan był ,bo to co
      pan pisze to napewno nie dotyczy się meczu tego co ja widziałem
      • Gość: . Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:03
        ...nie widziałeś? na oczka padło? broda zasłoniła oczy?
        • Gość: Jarek [...] IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:43
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: artykul o meczu Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.retsat1.com.pl 28.10.06, 04:28
        nie ma sie co dziwic, ze autor tekstu wywyzsza widzew, tak sie wzielo w lodzkiej
        wybiórczej, że co by sie nie działo to widzewek najlepszy.
        Tak czy siak gratuluje Legii wygranej, w to wierzyłem :D
        pozdro dla kibicow nie z widzewa ;)
        • Gość: Jarek Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:45
          Ogladalem mecz i to co jest napisane w artykule w pelni to odzwieciedla. Ale
          masz racje gosciu, zle widzialem ja i tysiace ludzi :] Legia pewnie oddala 10
          strzalow w bramke i powinna wygrac 21-0. Ale jakis redaktor tego nie widzial i
          napisal stronniczy artykul.
          Pozdrawiam kibicow Widzewa.
          Na kibicow łks i ległej leje.
    • Gość: gawar Widzew - Legia 0:1 IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:05
      Swietny artykuł:)
      "Ale to.... ale tamto..... ale to ...ale
      tamto....ale..............ale..........ale......."
      Gość się chyba za dużo kabaretów naoglądał.

Co do meczu to wynik poszedł w świat.Swoje 5 minut mają kompleksiarze,więc dawac
      śmiało ile wlezie.

My się bawimy i wynik ten pier..limy!!!
      TYLKO WIDZEW RTS!!!
    • Gość: Legik Widzew - Legia 0:1 IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:08
      widzew to najgorsze szmaty którym dokopalismy :)
      s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=63065147865398266346&act=&gk=bank
      • Gość: gawar Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:39
        Gdzie twoje berło , berło i korona było już dwa zero ku..o pier..ona!!!
      • Gość: Jarek Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:47
        szmata (z małej litery s) to ty jestes. Z całym szacunkiem dla Szmat (z duzej
        litery S).
    • Gość: franz pseudodziennikarz z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:04
      co za kretynem musi byc ten co napisał ten artukuł
      zero obiektywizmu, jaka Bójka, za co kartka dla Juniora????

najwazniejsze, ze to juz 3 mecz z rzędu wygrany ma Widzewie, a na wiosne pukniemy was 6-0 zgodnie z tradycja ostatnią
      • Gość: Jarek Re: pseudodziennikarz z GW IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:48
        nie 6-0 tylko 21-0 tak jak juz pisalem :] Przeciez wczoraj powinniscie nas
        rozniesc w pyl i wygral kilkunastoma bramkami :]
        Co za ludzie. Jaki obiektywizm. Szok.
    • Gość: Mosty Re: Widzew - Legia 0:1 IP: 193.239.245.* 28.10.06, 01:05
      Szkoda, na szczęście łódzka drużyna potrafiła pokonać Lęgię 2:1, także honor
      Łodzi uratowany. Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców łódzkiej piłki.
      • Gość: białoczerwonobiały Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:30
        Żałuję, że Legia po raz drugi nie przegrała w Łodzi. Liczyłem, że będzie
        odwrotnie. Nisko, ale Widzew. Z tego się nie cieszę, bardziej mi bliska mimo
        wszystko drużyna łódzka. Choć nasza porażka z Radomiakiem sprawiła niektórym co
        "mądrzejszym" widzewiakom sporo radości, ja tym tym się wam nie odpłacę.
        A artykuł o meczu to naprawdę żenada. Szkoda gadać...
        Jutro w Gdyni ełkaesiacy zdobywają 3 punkty! Pozdrowienia dla normalnych
      • Gość: Bleeeeeeee Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.48.115.131.ltv.pl 29.10.06, 10:43
        Przeważyło u was doświadczenie bo z 0:1 wyciągnęliście a nasze młodziaki już nie
        - sędzia DNO - wiedziałem że jak Mikulski posędziuje to bedzie jak będzie...
        poziom Wdowczyka i jego bandy żenada - Wdowiec zeszmaciłeś się a Fabiański to
        gnój jakich mało - zobaczymy dzieciaczku jak jeszcze kiedyś przyjedziesz na
        Widzew....
      • Gość: TooF Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.bas502.dsl.esat.net 29.10.06, 15:18
        CZY MOWISZ O TEJ Z OKOLIC ZOO?
    • Gość: manolo slaby mecz,slaby artykul IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 01:24
      kopanina slabej legii z jeszcze slabszym widzewem
    • Gość: nosacz Rzeźniczak najlepszy? IP: *.devs.futuro.pl 28.10.06, 07:13
      Facet najpierw opisuje jak Rzeźniczk zawala przy akcji , a potem mówi , że to
      bohater i ani razu nie dał się ograć. o co tu chodzi?
      • Gość: Jarek Re: Rzeźniczak najlepszy? IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:51
        Jaki Rzezniczak przy akcji? Przy golu faulowal ponoc Nowak. Innych akcji
        wlasciwie nie bylo. Troche uwazniej naucz sie czytac.
    • Gość: Forever ! Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:02
      Nie ważne z kim nie ważne gdzie,ważne że przegrywa podmiejski psidzew !
      • Gość: mikasRTS Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.os1.kappa.pl 28.10.06, 10:44
        jeśli być obiektywnym to:
        zdanie: 'Legia wygrała zasłużenie ale to gospodarze stworzyli więcej sytuacji'
        jest lekkim zaprzeczeniem:/ wynika z tego że zagrała słabiej ale jednak
        lepiej:D z deczka nie rozumiem:D
        przechodząc do tematu to martwie sie o poziom naszej ligi:/ 'Mistrz Polski'
        wygrywa po karnym pokazując antyfutbol.... Legia - zespół złożony w sumie z
        obcokrajowców, którzy w sumie są mniej więcej 30 razy drozsi niz piłkarze
        Widzewa...skoro ma sie praktycznie to samo to po co przepłacac?? zainwestujmy w
        Polaków:) będzie pozytek w przyszłości...
        Sędzia DNO!! tego gościa już nie chce nigdy oglądać na meczach Widzewa...
        teraz tak... po co wszyscy śmieszni 'kibice' Łksu zabierają głos na tym forum
        tylko po to żeby wyśmiać inny Łódzki klub... czy to Wam sprawia radość??
        Obiektywnie patrząc to dzisiaj umoczycie... ale nie zamierzam po tym meczu w
        niskończoność na Was wrzucać;/że Dno, że słaba ŁKSai że tamto... wygracie?? to
        super, przegracie?? moje przedmeczowe prognozy się sprawdzą...
        Fabiański.... cały szacunek jakim dażyłem tego chłopaka przepadł... za takie
        zachowanie <out> wymagamy od kibiców tolerancji i szacunku dla kibiców innych
        drużyn a piłkarze tacy jak fabian ten konflikt zaogniają. Nie wiem czy kartki w
        końcówce były słuszne za daleko siedziałem...obejrze w tv to będe wiedział:)
        Podsumowując mecz na remis!! a sformułowanie że sędzia wyniku nie wypaczył być
        może jest błędne...karny dla Legii owszem był, ale było wiele fauli na
        Widzewiakach, zagrań ręką Legionistów po których byłyby ciekawe sytuacje do
        zdobycia gola. obejrze lige+ to będe wiedział co i jak;) obejrze tez orange
        ekstraklase bo ciekawi mnie jak tych dwóch debili się odniesie do tego
        spotkania wszak TVN to Legia...
        Pozdro dla normalnych!! (1908, czytelnik uważny to pajace i z nimi dyskusja
        sensu nie ma)
        • the_elviz Trochę nie tak.... 28.10.06, 11:21
          ja jestem kibicem ŁKS-u ale generalnie cieszę się jak wygrywa cała Łódź. Jednak
          jest jedno ale - jak można zawsze zwalać na sędziego, PZPN, Fabiańskiego i
          innych. Trzeba mieć charakter by starać się wygrać lub chociaż dążyć do remisów
          nawet przy niesprzyjających okolicznościach. Jednocześnie nie twierdzę, że ŁKS
          jest idealny. ŁKS-owi też się przytrafiają porażki - jak choćby w pucharze z
          Radomiakiem. Ten mecz uznałem jako wielką masakrę i brak woli walki. Jednak w
          dzisiejszej piłce nie liczy się finezyjna gra tylko punkty, więc smutnym jest
          to, że trzeba się do tego dostosowac.
          • Gość: mikasRTS Re: Trochę nie tak.... IP: *.os1.kappa.pl 28.10.06, 13:10
            ja na nikoho nie zwalam i porazek nie tłumacze...napisałem tylko co mi sie nie
            podoba w naszej pilce i jak duzo nam brakuje w niektorych apektach aby dogonic
            europe...
    • Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:08
      Jezeli walczymy z rasizmem to robmy to konsekwentnie, ale w obie
      strony:
      ... Piłkarze obu drużyn wyszli na boisko w koszul-kach z napisem: "Czerwona kartka
      rasizmowi na stadionach". Wygląda jednak na to, że treści tego hasła nie
      przetłumaczono niektórym czarnoskórym zawodnikom Legii. Godoy Junior i Elton Brandao zachowali
      się wręcz skandalicz-nie. Jeden z nich uderzył Jakuba Rzeźniczaka, drugi opluł Marcina Nowaka.
      "Zakładając przed meczem koszulkę z antyrasistowskim hasłem, utożsamiałem się z tą akcją.
      Tylko, gdy ktoś pluje mi w twarz, to jak powinienem na to zareagować? Mam nadzieję,
      że konsekwencje wobec tego pana zostaną wyciągnięte"
      ? powiedział Marcin Nowak. Natomiast schodzący z boiska Dikson Choto ostentacyjnie
      pokazywał wyciągniętą dłoń, sugerując rasistowskie zachowania widze-wiaków. To już
      nie pierwsze takie oskarżenia kierowane przez piłkarzy Legii w stronę graczy
      przeciwnych zespołów. Można się zastanawiać, czy to tylko objaw przewrażliwienia czy
      też wyrachowania. ..

• Gość: Gość Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.tpnet.pl 30.10.06, 00:48
        tyle, że wcześniej Rzeźni(cza)k kopnął Eltona bez piłki za co powinien dostać
        czerwień i co nahmniej trzy mecze pauzy. A nie dostał. Widać Boniek ma chody u
        sędziów.
    • Gość: redaktor Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:18
      Ludzie puknijcie sie w łeb. Widzewek przegrywa to zawsze wina osob
      trzecich?????????? Jestescie ciency i tyle hahahahhahaha :D :D gratuluje Legii
      wygranej a Widzew no coz, moze sie utrzymacie
      • Gość: ... Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:21
        macaj sie dalej z tym scierwem z farszafy.Dno najrodowitszy z
        rodowitych "Łodzian" mehehehehe
        • Gość: białoczerwonobiały Gratulować Legii? Chyba żart! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:40
          Aby było jasne. Wyboru dla mnie między Widzewem a Legią nie ma. Widzew to łódzka
          drużyna, nie kibicuję jej, ale dobrze życzę. Przeczytałem posty Zigiego i
          MikasaRTS, z takimi rozsądnymi widzewiakami zawsze można podyskutować na forum.
          A że nienormalnych z problemami też się sporo znalazło i od was i od nas, do
          tego się już zdążyłem przyzwyczaić. Powtórzę raz jeszcze, żałuję, że
          przegraliście z Legią. Te gratulacje powyżej dla Legii, to chyba od jej kibica,
          który się podaje za kogoś innego.
      • Gość: Jarek Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.sie.vectranet.pl 28.10.06, 17:55
        hahahahahaha
        ale smieszne :]
    • Gość: Roosevelt5 Rodowici to wazelina Legły IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 21:16
      Moja opinia o normalnych kibicach ŁKS-u chyba jest znana, więc to co teraz
      piszę wiedzą, że ich nie dotyczy.
      Takiego wpełzania w tyłek Legły to jeszcze świat nie widział.
      A propo.
      Jak była Legła na waszym pseudostadionie, to podobno chcieliście się z nimi
      zamieniać szalikami, ale olali was.
      Chyba musicie zmienić nazwę.
      Nie rodowici tylko wazeliniarze.
      Mariusz przewraca się w grobie. Pamiętacie kim był?
      A jak tam braterstwo z Cracowią?
      Słyszałem, że chcecie zkumać się z Wisłą.
      Bajerowanie na dwa fronty może zakończyć się zakazem wjazdu do Krakowa.
      I pomyśleć to był taki długi sojusz.
      Niech pomyśle to chyba już ponad 20-letni?
      A wracając do piątkowego meczu, to raz się wygrywa a raz przegrywa to tylko
      sport.
      Sędzia wbrew pozorom wyniku nie wypaczył, ale zagubił się zupełnie i przez to
      mecz staje się brzytki.
      Konsekwencje jego kiepskiej postawy były tuż przed zakończeniem meczu.
      Suma sumarum, szkoda straconych punktów.
      Jeśli sądzicie, że któryś z waszych kretyńskich postów zdenerwował mnie, to
      jesteście w błędzie.
      W zasadzie to ja wam współczuje bo to nie mój problem tylko wasz.
      Pozdrowienia dla normalnych kibiców.
      • Gość: Miś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:27
        • Gość: Roosevelt5 Re: Rodowici to wazelina Legły IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 21:57
          I kto to mówi?
          Popatrz w lustro.
          A swoją drogą. Co masz do żydów?
          • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 28.10.06, 22:32
            • Gość: 1908 Re: Rodowici to wazelina Legły IP: *.chello.pl 28.10.06, 22:38
              tfu szmata wisiala teraz na legii. myla mi sie juz te nasze zgody hehe
              • roosevelt5 Re: Gdzie masz rozum 1908? 28.10.06, 23:59
                Początkowo sądziłem, że bawiłeś się w chowanego i Bóg przez pomyłke nie
                obdarował cię rozumem.
                Jednak myliłem się.
                Bóg celowo pominął twoją osobę.
                Rozum by się zmarnował, a ludzkość zgłaszałaby reklamacje, że o rejkojmie nie
                wspomne.
                W przeciwieństwie do ciebie, ja do żydów, muzułmanów, chrześcijan, ateistów itd
                oraz innych nacji nic nie mam.
                Oceniam ludzi po tym co sobą reprezentują i co czynią.
                Jednak ty tego i tak nie zrozumiesz.
                Dyskusja z tobą na takie tematy to jak tłumaczyć świni o gwiazdach.
                • Gość: 1908 Re: Gdzie masz rozum 1908? IP: *.chello.pl 29.10.06, 00:37
                  masz szczesliwie rozum, to moze skomentuj to:

users.vline.pl/~rzaba/index.php?rok=2006&ktory=legia&kto=Legia%20Warszawa&numer=13
                  ja rozumiem napinanie sie i pisanie roznych bzdur w necie ale wy serio macie
                  pogiete kaski.:)))
      • Gość: RTS [...] IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 23:04
      • Gość: Ełkaesiak Re: Rodowici to wazelina Legły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:41
        Do Roosevelt5. Trochę za ostro o pewnych sprawach napisałeś, ale rozumiem to.
        Bądź spokojny, prawdziwi ełkaesiacy o Mariuszu pamiętają i pamiętać będą. Dla
        mnie mnie nie ma wyboru, Widzew jest mi bliższy w OE niż każdy inny zespół. A
        nasze derby to święto. Inna sprawa, że chciałbym, abyśmy byli od was lepsi. Ale
        to chyba normalne. Wojna wojną, ale jakieś zasady obowiązują. Wy jesteście
        partnerem, oni nie. Pozdrowienia
        • Gość: Roosevelt5 Re: Do Ełkaesiaka IP: *.toya.net.pl 29.10.06, 14:22
          Ci którzy pamiętają Mariusza chyba wiedzą, że nie chciałem ich urazić.
          Każdy ma prawo do własnych poglądów i upodobań klubowych.
          Podział kibiców w naszym mieście dodaje kolorytu i zwiększa emocje sportowe.
          Nic nie stoi na przeszkodzie aby rywalizować ze sobą, ale jednocześnie można
          zachować umiar.
          Odrobina szacunku tak z jednej strony jak i z drugiej, szkody nie przyniesie.
          Niestety, są wsród nas (kibiców łódzkich klubów) osoby, którym uprzedzenia i
          chory szowinizm paraliżuje zwoje mózgowe i nic do nich nie dociera.
          Wcześniej już były próby dyskusji o problemach łódzkiej piłki między kibicami,
          jednak u niektórych emocje były silniejsze i jak jest sam masz okazje zobaczyć
          na forum.
          Mam nadzieje, że jeszcze będziemy mogli podyskutować o piłce.
          Pozdrowienia.
    • Gość: Zigi Rozalski Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:21
      Wiesz czyms sie roznimy 1908? Ja wlasnie wyslalem do klubu maila z informacja zeby nie pozwalali na
      wieszanie tak glupiej flagi. A czy u Was ktos interweniowal jak spiewacie ... a zydzew ku..... albo jak
      papis mowil.. ze dla zydow ma tyle, a tyle biletow...?
      • Gość: 1908 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.chello.pl 29.10.06, 01:31
        swieci nie jestesmy. spiewanie spiewaniem, pisanie w necie, pisaniem w necie ale
        ta flaga to sobie wystawiliscie konkretne swiadectwo. zreszta czy ktos u was
        interweniowal jak sie sobie odpowiadaliscie 'legia co? ty k....'? :)
      • Gość: 1908 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.chello.pl 29.10.06, 01:36
        i jeszcze jedno. wiesz czym sie roznimy Zigi Rozalski? ja wlasnie wyslalem mejla
        do carlsberga, bo szmata centralnie wisiala caly mecz nad firmowym sikaczem
        waszego sponsora. zalozymy sie co szybciej zadziala? a poza tym, niech sie
        sponsor dowie gdzie kase laduje, nie?:)))
        • Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:42
          No to ja wlasnie wysylam list o waszej przyspiewce do zarzadu OE, do wszystkich Waszych sposorow i
          Prezydenta Kropy, ktory popiera zone wlasciciela klubu, ktory nie reaguje jak jego kibice spiwaja
          piosenki o Zydach
        • Gość: szyderca Re: czym się różnicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:45
          no właśnie widzę czym się różnicie... Zigi informuje klub o niejasnościach i
          wszystko zostaje w rodzinie, wielki pan konfident 1908 informuje naszego
          sponsora, a nuż nie przedłuży umowy...pies ogrodnika. Sam nie ma, a innym nie
          da. No to cię informuję chłopczyku, że gó..no zdziałasz. :)) W Carlsbergu głupi
          nie są i pierdołami się nie zajmują, tylko tym czy sponsoring im coś daje czy
          nie, a zapewniam cię, że im daje i to duużo:))
          1908 - wyślij jeszcze mejla do policji i do prokuratury, przecież antysemityzm,
          obrażają cie...:))
          • Gość: 1908 Re: czym się różnicie? IP: *.chello.pl 29.10.06, 12:40
            cienko pierdzisz. ta flaga w zaden sposob mnie nie obraza. nawet mi sie wydaje,
            ze chlopaki moga pisac o sobie (np. jak ekipa zabieniec czeka w kolejce do
            toitoia, to wkolo widzi zydow ale sie nie poddaja, twrdo stoja w kolejce:))) ta
            flaga wystawiliscie sobie swiadectwo i pochwaliliscie sie w necie, wiec ja wam
            pomoge zrobic tylko lepszy PR. i co tam carlsberg, to zdjecie podesle do jakiejs
            organizacji zydowskiej. a wiadomo jak chlopaki sa wyczuleni na swoim punkcie i
            napewno wam podziekuja za taka piekna reklame:)))
        • Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:48
          jeszcze jedno cwoku. Bluzgi na meczach zawsze beda, a ta flaga to incydent. Nigdy na meczu Widzewa
          nie slyszalem przy zorganizowanym dopingu piosenek o Zydach. A u Was?
          Jeszcze jedno. Widzew to klub zalozony przez Polakow i kilku Zydow. Lks to klub zalozony wylacznie
          przez Zydow. To nie jest jakis epitet z mojej strony, bo to jest fakt i dlatego szczegolnie wyzwiska
          ...Zydzew... z Waszych ust sa chore.
          PS Ten slynny raprer OSTR, ktorego bardzo lubilem tez okazal sie debilem, co spiewa o zydach
          • Gość: 1908 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.chello.pl 29.10.06, 12:27
            hehe no bardzo ladnie zigi wystawiasz sobie swiadectwo. jak ty sie ta
            wypowiedzia nie okazales debilem to sam nie wiem kim:) u nas non-stop spiewamy o
            zydach i jeszcze bijemy murzynow. w zasadzie nic innego nie robimy:))) ale
            pewnie wiesz, bo jestes swietnie zorientowany co sie u nas spiewa. u was za to
            kulturka pelna geba a ta flaga to incydent. tiaaa flage trzeba bylo wymyslec,
            zebrac na nia hajs, ktos ja musial zrobic, ktos przytargac na stadion i
            rozwiesic na plocie, ktos zrobil jej fotke i umiescil w galerii ultras z tego
            meczu (zdjeciem kolo pochwalil sie rowniez na kibice.net) i to wszystko
            incydent. jestes debilem. to nie epitet, to fakt.
            • Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:00
              Wystarczy, ze bylem na derbach na Waszym stadionie i slyszlem co spiewacie, slyszalem co Wasz Papis
              mowil. Co moze to... a zydzew ku..... to spiewacie tylko derbach? Czy raczej na kazdym meczu?
              Latwo sprawdzic
              Co do flagi - to glupota ale taka flage moze zrobic 5 osob, a to Zydzew ku.. to slyszalem jak spiewal
              caly Lks (choc jakos cichutko bo doping Widzewa byl 10 razy glosniejszy)

Najwazniejsze jest jednak to, ze jestescie klubem zalozonym przez Zydow (nie jest to dla mnie nic
              zlego) i dlatego szczegolnie Wy nie powinniscie obrazac nikogo okreslajac go mianem Zyda
              • Gość: 1908 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.chello.pl 30.10.06, 00:18
                czlowieku nie pisz wiecej, bo co post to wieksza kompromitacja. zostaw juz tych
                zydow w spokoju, zgwalcil cie jakis w dziecinstwie, ze gadasz o nich jak
                nakrecony? ta flaga to pewnie tez wyraz uwielbienia do nich hehe:))) i od
                naszego klubu sie o.d.p.i.e.r.d.o.l, bo masz o nim pojecie takie jak ja o
                zychlinie. ta flaga wisiala u _w_a_s_ na meczu. a i fajne szaliki macie 'smierc
                legii' hehe. to tez pewnie wyjatek? zdaje sie wszyscy jestescie wyjatkami i
                macie wyjatkowo najeb... w lbach. jak ktos od nas twierdzi, ze wam sie naleza
                jakies wzgledy, bo niby z Łodzi jestescie, to zna was chyba tylko z gazety
                wybiorczej. na pohybel piesku:)
                • Gość: Roosevelt5 Re: Widzew - Legia 0:1 IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 01:10
                  Mówisz o sobie 1908.
    • Gość: manolo internet dla ludzi o iq wyzszym od betoniarki! IP: *.toya.net.pl 29.10.06, 01:33
      stop dla dzieci neostrady i internetowych pokemonow!wszedzie sie trafiaja takie
      okazy,ale czytajac posty widzewiakow mozna odniesc wrazenie ze u was to
      norma.przegrywac tez trzeba umiec,a wypisywanie bzdur na necie tylko was
      osmiesza.flaga zabienca-zenujaca...
    • Gość: widzewiak Kolejka pod znakiem sędziowskich pomyłek przeciwko IP: *.toya.net.pl 29.10.06, 15:48
      łódzkim zespołom. Karny dla Legii mocno naciągany, za to przynajmniej jeden nie
      podyktowany karny dla Widzewa, brak wolnego pod koniec meczu, tolerowanie gry na
      czas i przestawiania piłki do przodu przez Legię, nieodgwizdywanie kopania po
      goleniach i popychania przez legionistów, niepokazanie czerwonych kartek
      wszystkim którzy wpadli na boisko przy awanturze i brak reakcji na chamskie
      zachowanie graczy Legii po meczu, nieznajomość przepisów - to tylko
      najpoważniejsze błędy Mikulskiego, o reszcie nie chce mi się pisać, bo długo mi
      to zajęło. Z kolei w Gdyni kolejny popis sędziowskiej nieudolności. Nie wiem za
      co na początku meczu żółtą kartkę dostał Arifovic. Fakt, że było w tym sporo
      trochę aktorstwa, zresztą sam Arifovic na chwilę odsłonił rękoma twarz, by
      zobaczyć co ugrał... ale Jawny naprawdę go zdzielił i to nie w ferworze walki,
      tylko celowo. Na powtórkach widać, że piłka jużgo minęła i mierzonym zamachem
      zdziela Arifovica. Jeśli więc sędzia wyrzuca Jawnego, to czemu karze Arifovica,
      skoro było przewinienie? Zaś jeśli chodzi o niepodyktowanego karnego dla ŁKS-u -
      fakt, że znów było tu trochę aktorstwa Arifovica, który ewidentnie szukał
      kontaktu i nabiegł na nogę Witkowskiego, tyle że bramkarz Arki znalazł się na
      drodze napastnika ŁKS, a Arifovic biegł cały czas prosto i nie zmieniał
      kierunku, by wpaść na Witkowskiego. Reasumując - na 10 sędziów 8 nie dałoby
      karnego, ale sytuacja była podobna do tej, po której Mikulski dał karnego Legii.
      Radović też szukał kontaktu, a przerwrócił się sam, żadnego kontaktu nie
      widziałem (głupio postąpił za to Nowak, wyciągając do przodu nogę). Jedyne co
      przyznam, to że Legia wygrała, bo jest zespołem bardziej cwanym i doświadczonym,
      w dodatku umiejącym faulować, na co zresztą arbiter pozwalał. Jak słusznie ktoś
      napisał - ŁKS wyciągnął z Legią z 0:1 na 2:1, bo jest bardziej doświadczony,
      poza tym jemu arbiter nie bał się przyznać karnego. Pozdrowienia dla normalnych
      kibiców i mam nadzieję, że tą sędziowską organizację wypaczającą wyniki niebawem
      rozpirzgną w drobny mak.
      • Gość: kon- kibic Widzewa Re: Kolejka pod znakiem sędziowskich pomyłek prze IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.06, 22:07
        Hej, widzewiak, nie dosyć żeś pewnie kibic najlepszy to i sędzia jednocześnie.
        I nie krytykuje Twojej wypowiedzi żaden obcy kibic, tylko kibic Widzewa, który
        na meczu był. Z tą małą różnicą, że potrafiący trzeźwo spojrzeć na to co się
        stało.
        Legia jednak piłkarsko lepsza, wyszło doświadczenie i wyzsze umiejetności.
        Samej ambicji nie starczyło by wyrównać, ale może zebrane doswiadczenie
        zaowocuje w przyszłości. Co do sędziego, to faktem jest, że nie udało mu się
        zapanować do końca nad emocjami zawodników, ale ciężko zarzucić mu jakieś
        poważne błędy, a tym bardziej popsucie widowiska, jak to czyni w
        swym "obiektywnym" artykule redaktor Bińczyk. Sędzia nikogo nie faworyzował, a
        jeśli nawet w telewizyjnej powtórce wyjdzie, że popełnił jakieś błędy, to też
        ma do tego prawo, tym bardziej w tym meczu, który łatwy do prowadzenia nie był.
        Karny ewidentny,faul na Napoleonim jeśli juz był, to na pewno przed polem
        karnym, kartki za grę na czas były, więc cięzko zarzucać tolerowanie gry na
        czas (swoja drogą to pewnie jak Widzew gra czas to wszystko jest o.k.), a
        zarzucanie niepokazania czerwonych kartek wszystkim, którzy wpadli na murawę
        tylko odsłania Twój całkowity brak wiedzy na temat przepisów gry w piłkę nożną.
        Służę nimi w razie potzreby, mogę pożyczyć.
        Pozdrawiam wszystkich, których spojrzenie na to co się wydarzyło jest
        obiektywne i wypowiedziane z klasą. "Normalnym inaczej" proponuję zmianę forum,
        bo to powyższe nie powinno być zaśmiecane chamstwem i plugastwami.
        Pozdrawiam Widzewiaków, ale i normalnych kibiców ŁKS również.
        • Gość: widzewiak To chyba znamy różne wersje przepisów gry w piłkę IP: *.toya.net.pl 29.10.06, 22:31
          nożną. Ukarani powinni zostać wszyscy którzy wpadli na murawę, z naszym II
          trenerem Stefaniakiem włącznie (żeby nie było, że jestem nieobiektywny). Poza
          tym pisząc o grze na czas miałem na myśli co innego. Jeśli byłeś na meczu, to
          widziałeś. Kilkakrotnie w II połowie sędzia po jakimś starciu odgwizdywał
          wolnego dla Legii jeszcze z jej pola karnego lub tuż z przed niego. Tymczasem
          legioniści korzystając z nieuwagi głównego i różnych zamieszań spowodowanych
          emocjami kilkakrotnie przesuwali piłkę do przodu i wprowadzali piłkę do gry z
          30-35 metra, a wszystko to na oczach stojącego 5 metrów obok liniowego!!! Poza
          tym główny powinien przestrzegać miejsca w którym odgwizdał wykroczenie. To nie
          błąd do którego sędzia ma prawo, to po prostu brak kompetencji lub lekceważenie
          swoich obowiązków. A sytuacja z pierwszej połowy, gdy po wybicu piłki przez nas
          na aut bramkowy Mucha dostał piłkę od chłopaka ze szkółki i zamiast postawić ją
          w "piątce" wyrzucił ją sobie przed pole karne? Wszystko również na oczach
          Mikulskiego. Do takich błędów też ma prawo? Sorki, ale jak dla mnie piszesz
          głupoty. Właśnie m. in. przez tolerowanie takiego cwaniactwa i oszustwa oraz
          przez usprawiedliwianie sędziów takie jak w twoim wykonaniu nasza piłka jest
          taka, jaka jest.
          • Gość: kon Re: To chyba znamy różne wersje przepisów gry w p IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 20:20
            Hej ,przepisy są jednakowe dla wszystkich, więc gwoli ścisłości za wbiegniecie
            rezerwowego na boisko należy się mu wyłacznie żółta kartka, a ty chciałeś ich
            wywalać. Ale spójrz tak od strony praktycznej. Ile kartek dać? Pietnaście? Czy
            jeszcze więcej? W takich sytuacjach wyciaga sie głównych winowajców z tłumu i
            ich karze, na resztę przymykając oczy. Dlatego czerwone dostali legioniści,
            którzy sprowokowali zdarzenie. I takie rozwiazania sie praktykuje, wiem to z
            własnego doświadczenia. Łatwo krytykować z trybuny, zdecydowanie ciężej
            sędziować na boisku.
            A co do gry na czas- 3 żółte kartki były, a tak między nami gdyby Widzew
            prowadził to robiłby to samo, taka już taktyka drużyn prowadzących.
            Ale w pierwszym Twoim mailu zarzutów było więcej - karny dla Legii (był na
            100%), faul na Napoleonim (w tv widać że symulował), czemu Twój ton aż tak
            zelżał? A może w przyszłości warto od razu tak bardziej obiektywnie spojrzeć na
            wszystko, a nie niepotrzebnie doszukiwać się spisków i oszustw (no chyba żeś z
            PISu - to żarcik)
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka