aron2004 30.10.06, 19:25 co sądzicie o pomyśle zbudowania kolei wąskotorowej Łódź - Zadzim? W sumie mogłoby to być przedłużenie linii lutomierskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ArkadiuszOleszczuk Re: kolej waskotorowa L/ódz - Zadzim IP: *.pl 30.10.06, 21:46 aron2004 napisal: > jestem smierdzielem no wiem Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: kolej wąskotorowa Łódź - Zadzim 30.10.06, 22:34 Podziwiam, że można być takim (nomen omen) wąskim w swoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Kozuby mają kolej IP: *.lublin.enterpol.pl 31.10.06, 06:10 Kozuby mają kolej, to w czym gorszy jest Zadzim gdyby Zadzim leżał w Finlandii to na pewno zbudowanoby linie kolejową Helsinki - Zaadzimaaaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek K. Re: kolej wąskotorowa Łódź - Zadzim IP: *.devs.futuro.pl 31.10.06, 12:11 Obecuje ci, że jak mnie wybierzesz na reelekcję, to pogadam z przyjacielem Kaczyńskim i przerzucimy część kasy z S8 na kolejkę do Zadzimia w ramach wyrównywania szans rozwojowych w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutiturumtutu Re: kolej wąskotorowa Łódź - Zadzim IP: *.devs.futuro.pl 31.10.06, 12:39 Myśle, że Zadzim trzeba koniecznie połączyć z Chlapkowicami i jeszcze z Aleksandrowską, żebyś miał łatwy dojazd do lecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: kolej wąskotorowa Łódź - Zadzim 31.10.06, 12:58 swietny pomysl, mysle ze mozna byloby ja przedluzyc az do blaszek. Bylaby wtedy wizytowka regionu. A w druga strone do wloszczowej, na dworzec ekspresow. Tylko koniecznei na ta linie trzeba sprowadzic starte lux tramwaje z niemiec Odpowiedz Link Zgłoś