Dodaj do ulubionych

do której knajpki zabrać Australijczyka ???

02.11.06, 13:41
poradźcie , gdzie zabrać gościa, żeby było miło , ładnie i wesoło i żeby
niekoniecznie grała ta nowoczesna muza co to tylko coś bryka , tika itd...a DJ
kręci kuprem w berecie.... ???
poooomocy ????
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 13:42
      Ale gdzie, w Łodzi? Havana, Piotrkowska 55. Mniam, żryyć!
      • jelonek72 Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 13:46
        a grają tam trochę ?
        • yavorius Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 13:50
          Z płyty, Kubano Latino :))
          • aaa202 A co tam dajom żryć? (poza żeberkami) 02.11.06, 13:53
            Bo bym dokądś poszła. Raz czy dwa byłam we wspomnianym lokalu i pamiętam tylko
            to, że trudno mi było przy zamówieniu wstrzelić się w coś, co by było dostępne.
            Czułam się jak w prlowskim sklepie: "nie ma, nie ma, nie ma". W końcu zjadłam
            jakąś nędzną sałatkę i poszybowałam dalej.
            • yavorius uh, no wiesz! 02.11.06, 13:56
              Jest super makaron z postrzępionej wołowiny, a przede wszystkim bajeczny filet
              z tuńczyka!!!
              • aaa202 O, tego tuńczyka własnie nie było, a chciałam 02.11.06, 13:59
                między innymi. A "no wiesz" to do szefa kuchni, nie do mnie. Mówię jak było.
                • yavorius Re: O, tego tuńczyka własnie nie było, a chciałam 02.11.06, 14:01
                  A, no to niefajnie...
    • cassani no do Krokodyla!/niduundie! 02.11.06, 13:52
    • odyn777 Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 13:53
      Ja polecam "Ciągoty tęsknoty" na Wojska Polskiego.
      • yavorius Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 13:57
        Ciągoty? Łomamo :)
        • jelonek72 hmmm a Portobello 02.11.06, 14:03
          ja za czasów swej swietnosci doskonale bawiłam się w Portobello ale od 10 lat
          tam nie byłam :) czy ktoś wie co się tam dzieje i czy to nie bedzie wioska
          zabrac tam gościa światowego ?
    • diogenespies Do Baru Anna 02.11.06, 14:10

• jelonek72 nieeeee cholender to poważna sprawa 02.11.06, 14:14
        • cassani Holender? 02.11.06, 14:19
          może coś by przywiózł!?
          • yavorius Re: Holender? 02.11.06, 14:20
            Znaczy się jakieś zioło?
            • diogenespies pistolety do pojedynku 02.11.06, 14:22

• aaa202 zioła, aborcję i małżeństwa gejów niech weźmie;) 02.11.06, 14:22

Jelonku, a to ma być knajpa, czy restauracja? Oficjałka czy prywata? Żarcie czy
              picie?
              • jelonek72 nie holender cholender :) 02.11.06, 14:26
                no wiec to ma byc raczej picie , ale mozna by i cos podjeść , i potańcowac - no
                generalnie facet ma wrócic do swej australii i powiedziec ,że tak jak w Polsce w
                Lodzi to w zyciu się nie ubawił

( zstanawiałam sie przez chwilę czy nie puścić go nocą przez Wschodnią i pewnie
                wtedy miałby wspomnienia hehehe)

ale serio, potrzebuje bywalców lokalów łódzkich gdzie teraz jest oki , my
                ostatnio byliśmy w Łodzi kaliskiej i powiem szczerze ,że jak dal mnie to mjuzik
                odpada , ten tym nazywam "songi trawienne" koooszmar , musiałabym hektolitry
                wódy wypić ,żeby poczuć klimant , chyba za stara już jestem :(
                • nett1980 Re: nie holender cholender :) 02.11.06, 15:10
                  hmmm a Lizard ? moze nie w dniu koncertu , chyba ze on lubi bluesy itp.Sa tam
                  zakamarki gdzie mozna sobie pogadac , Qvo vadis tez jest blisko gdyby mu sie
                  nie podobalo i cos konkretniejszego by chcial zjesc w promieniu 50 m knajpek do
                  wyboru mozna sobie poklubingowac..
                  • aaa202 W Quo Vadis "mojemu" cudzoziemcowi ukradli 02.11.06, 15:14
                    kurtkę. Wracał biedak w lutym do kraju w pożyczonym swetrze. Poza tym strasznie
                    jedzie fajami. Lizard już lepszy, ale nie wiem, co tam można zjeść.
    • huann Jeśli to Prawdziwy Australijczyk 02.11.06, 15:14
      to do jakiejś hip-hopowej. /nikangaroo
    • zytka08 Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 15:54
      dobre jedzienie w Sioux, a potem Lizard, drzwi obok.
      • jelonek72 Re: do której knajpki zabrać Australijczyka ??? 02.11.06, 20:49
        dzieki za propozycje - bedziemy go ciągac aż zmarznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka