al-ki 01.04.03, 21:28 coyote.olesno.pl/~pablo/ogloszenie/index.html Tylko się nie przestraszcie, sprawdzone na moim - nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Hi hi :-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:33 Dobre:-))) A to, że otworzył mi się CD Rom i DVD jednocześnie też było w planach??? pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Hi hi :-) 03.04.03, 01:11 No nie wiem czy takie nic. Mks wszczął alarm że to jest trojan. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Hi hi :-) 03.04.03, 07:59 Nie obraź się za to co powiem. MKS VIR TO BADZIEW. Jest wyjątkowo nieskuteczny i z prawdziwym antywirem wspólne ma tylko przeznaczenie. Potraktował ten skrypt jako trojana, poniważ pojawiła się z możliwość sterowania kompem z sieci ( stąd te otwarte szufladki ). A poza tym trojany się zapisują. W jaki sposób z poziomu javyscript mogły by to zrobić - nie mam pojęcia, gdyż Java Script jest programowaniem typu client-side. Jedyne co może zapisać - to cookie. Nic Tobie i nikomu naprawdę nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś