huann 07.11.06, 22:44 ja nie mam! ale skoro jest wątek o kotach to i o psach musi być :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryzolin Re: kto z Was ma psa? 07.11.06, 22:45 Ja też nie mam, ale mam mysz i zdjęcie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ja mam :) 08.11.06, 10:32 a ja mam psa, a ja mam psa, znalazłam go w ogródku... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ja mam :) 08.11.06, 10:37 > znalazłam go w ogródku... takiego byczka to nietrudno znaleźć - ale pewnie to on znalazł Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie no fakt, ten byczek znalazł mnie 08.11.06, 13:23 ale to było kilka dobrych lat temu a byczek wówczas był wielkości dużego kota. Dałam się nabrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: kto z Was ma psa? 08.11.06, 13:15 Ja mam! nie wyobrazam sobie, by go nie miec - sprawia tyle radosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka mam, w sanatorium 08.11.06, 13:26 czyli u rodziców. ale to moj piesek. raczej psinka. mądra, grzeczna.. ma już 10 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: mam, w sanatorium 08.11.06, 14:11 Pewnie,że mam:):):)i to najcudowniejszego pod słońcem:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: mam, w sanatorium 08.11.06, 15:26 ja juz nie mam. od 3 tygodni. tez mial 10 lat.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
evonka hmm.. 09.11.06, 09:14 moja psinka ma 10 lat, ale zdrowa jak rydz i chowana w iście salonowy sposób, wiec pewnie pożyje jeszcze parę lat.. zwłaszcza, że nieduża, a nieduże psy żyją dłuzej... no i to kundelek, a kundelki mają najlepsze cechy ze wszystkich ras wymieszane.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: kto z Was ma psa? 10.11.06, 23:03 Ma dwie suki- jedna szesnaście lat, owczarek niemiecki-pochodzi z łódzkiego schroniska, po ciężkich urazach, niewidoma, i druga lat 6- znaleziona na trasie Łódź-Rzgów. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Pies czy suka 11.11.06, 20:40 To to samo. Nawet suka lepsza, bo sika szybciej w jednym miejscu i bardziej się przymila. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Pies czy suka 11.11.06, 21:53 Bez zwierząt w domu życie jest smutne, ale bez psa niemożliwe. Mam jamnika. Niestety nie jest przybłędą. Ale mojego poprzedniego psa uratowałam od bezdomności.Żył 13 lat jak król, albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa mam 11.11.06, 22:16 Nawet dwa mam. Wersja nieszczekająca. Ale i tak marzę o czarnym kocie. Niestety moje psy drą koty. Dosłownie :( Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Jamniki to najgorsze są 12.11.06, 22:59 Bo takie wynaturzone, zbyt długie kręgosłupy i widzę jak niektórzy noszą je na rękach gdy ze schodów schodzą. Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Jamniki to najgorsze są 12.11.06, 23:33 Jaka więc jest norma długości kręgosłupa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Jamniki to najgorsze są 12.11.06, 23:42 Proporcjonalna do wielkości ciała i ciężaru, aby zwierze nie ulegało łatwo urazom. Co z tego, że taki wygląd dla niektórych może wydawać się fajny, jeśli zwierze nie jest normalne i po schodach trzeba nosić bo jest "za długi" i łatwo o uraz kręgosłupa? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Jamniki to najgorsze są 12.11.06, 23:46 Zwierzę jest normalne. W norach nie ma schodów. Psy są ok, tylko ludzie sobie lubią schodami życie utrudniać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Jamniki to najgorsze są 12.11.06, 23:49 Przecież jamnik to rasa, czyli sztucznie wyhodowany gatunek psa, kopiacy w norach i tak dobierany genetycznie aby był niezwykle długi. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Jamniki to najgorsze są 13.11.06, 22:31 Obojętnie co on jest ten jamnik, może nawet zmutowany dinozaur, bo podobno nie wszystkie wymarły przed człowiekiem,i jaki ma kręgosłup i długość, to go lubię, bo jest miłym i wiernym przyjacielem. A jak ktoś nie lubi jamników, to polecam inną rasę, bo pies, tu będę bardzo oryginalna, najlepszym przyjacielem człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Jamniki to najgorsze są 13.11.06, 22:43 Psy są fajne, to fakt ale najlepiej takie normalne, to znaczy kundle takie mądrale Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Jamniki to najgorsze są 13.11.06, 22:54 13 lat miałam kundla przybłędę i po kres moich dni będzie mi go rozpaczliwie brakować,bo takiego psa już nigdy nie spotkam, ale teraz mam jamnika i nie żałuję! Odpowiedz Link Zgłoś