Gość: Jan Morawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:32 Spotkałem pana Kacprzaka na przystanku. Duży plus dla kandydata, że nie chowa się tylko za plakatem, tylko rozmawia z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Jak kandydaci starają się o głosy wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:59 Widziałem plakaty Michała Króla na przystankach. Też bardzo dobry pomysł. Tych miejskich tablic wyborczych to chyba w ogóle nie ma, bo widziałem tylko jedną. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców IP: *.retsat1.com.pl 08.11.06, 00:11 Przyszły, ewentualny radny, który zaczyna od łamania prawa i wiesza plakaty w niedozwolonych miejscach, zaśmieca swoje tak "ukochane" miasto? Mojego głosu niedostanie nigdy. Właśnie po takich małych sprawach oceniam uczciwość ludzi. Jeżeli ktoś potrafi przestrzegać zasad, choćby inni tego nie robili, zasługuje na mój szacunek i zaufanie. Dlatego moje nie, dla wszystkich kandydatów, którzy przyklejają swoje materiały wyborcze na przystankach, szafach i skrzynkach energetycznych, drzewach, barierkach wokół skrzyżowań itp.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka No cóż. Obiecanki cacanki, a łodzianom radość... IP: *.pl 08.11.06, 14:19 Mało tego że zaśmieca radny Król to robi to do spółki z Kropiwnickim. I to jest gospodarz miasta!!! Brudas i warchoł (żeby dorównac poziomowi premiara z PiS) nie Gospodarz. Sam apelował o czystą kampanie i czyste miasto. No cóż. Obiecanki cacanki, a łodzianom radość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vader Re: No cóż. Obiecanki cacanki, a łodzianom radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:32 "Chleba i igrzysk" Cleba nie ma , bo rzuca sie klody pod nogi inwestorów(Manufaktura, IKEA) ale igrzyska są (Festiwal 4 Kultur, parady, przecinanie wstęg, całowanie pierściena biskupa). Swięta, Swięta, .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ KRÓL Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:25 Akurat tak sie składa, że wykupiłem zgodę na umieszczenie swoich plakatów na 15 przystankach od MPK. Dlatego proszę mi nie zarzucać łamania prawa. Bo jakkolwiek trudno zapanowac nad wszaystkimi, którzy rozlepiaja moje plakaty, to zawsze ich uczulam, żeby nie niszczyli cudzej własności. A jak zobaczycie, że cos jest nie tak to dajcie znać. Pozdrawiam. MICHAŁ KRÓL Odpowiedz Link Zgłoś
zelaznywilk Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców 10.11.06, 08:19 A jak się składa z ogrodzeniem parkingu przy przystanku Maratońska/Obywatelska w kierunku krańcówki Maratońska? Coś mi się wydaje, że ta powierzchnia nie należy do MPK Łódź... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców 10.11.06, 10:33 Gość portalu, podający się za: MICHAŁa KRÓLa napisał(a): > Bo > jakkolwiek trudno zapanowac nad wszaystkimi, którzy rozlepiaja moje plakaty Jak nie panujesz nad swoją małą trzódką oblepiaczy, to jak chcesz wziąć pod opiekę większą ilość? I nie bredź, że o niczym nie wiesz, bo w zeszłej kampanii razem ze swomimi żołnierzami dokumentnie zaśmieciłeś moją klatkę schodową ilością ulotek przekraczającą zdrowy rozsądek. I byłeś przy tym osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców 08.11.06, 07:17 Gość portalu: Max napisał(a): > Widziałem plakaty Michała Króla na przystankach. Też bardzo dobry pomysł. Tych > miejskich tablic wyborczych to chyba w ogóle nie ma, bo widziałem tylko jedną. > Gratuluję pomysłu. Prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Jak kandydaci starają się o głosy wyborców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:22 być takim michałem Królem to dopiero jest super w każdej kampanii wyborczej o tobie łódzkie gazety napiszą bo wszedzie masz znajomości w każdej kampanii kandydujesz z innej partii mamisz ludzi a póżniej i tak załatwiasz sobie w samorzadzie cieplą posadkę. Ot i cały nasz Król ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek zostawcie domy w spokoju IP: *.toya.net.pl 08.11.06, 00:19 Do szału doprowadzili mnie ostatnio wyborczy akwizytatorzy pukający do drzwi.w domu chce mieć spokuj nie natrętów przy dwonku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura@sadlecki.pl Jak kandydaci starają się o głosy wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:21 No tak, ale gdyby radnym był Tomasz Sadłecki, to kolejne wybory w Łodzi byłyby zbędne. Wszyscy głosowaliby na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Brudasy! 08.11.06, 00:26 Mało jest kandydatów, którzy nie zasmiecają Łodzi! Galeria brudasów: fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,50364667,50364667.html Odpowiedz Link Zgłoś