zychliniak 10.11.06, 13:42 ciekawi mnie kogo klakierzy przerwiom cisze wyborczą. Głosujmy trocha teraz na plac zabaw a wybory zostawmy na Niedzielę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zychliniak1 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 14:03 ha zajełeś mi nicka ;-). Pozdrawiam ziomala. Ciszę wyborczą proponuję od zaraz zacząć ......ciiiiiiiiiiiiiicho sza, ciiiiiiiiiiiiiicho sza Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 14:15 Teraz sobie uświadomiłem, że po prawdzie to nasi kandydaci ciszę wyborcza ogłosili wraz z rozpoczęciem wyborów. Przeciez żaden z nich nawet nie raczył się spotkać osobiście ze swoimi wyborcami lub mieszkańcami Żychlina oczywiście nie licząc pijackich eskapad jednego z rozchesłtanych kandydatów. Tylko z plakatów spoglądają na nas surowym wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur481 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 15:48 Ja też spadam. Spotkamy sie przy urnach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaniepokojony5 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 16:14 Co ja będę gadał i tak wybierzecie PIS+SAMOOBRONĘ.:) Zapytam was niebawem czy to był dobry wybór. Już się zamykam. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1 No dobra na dobranoc za duzo gadałem, choć 10.11.06, 22:09 sam "cicho sza" promowałem. Moja wina, bije się w piersi i milknę. Na koniec pozdrawiam kandydata rs77, chyba jednego z dwóch którzy sie tu ujawnili Ich kandydt na burmistrza jest dla mnie kompletnie niestrawny, ale On sam jak najbardziej, za odwage, konkrety, umiejetnosc dyskusji i wyciagania wniosków i za to co robi dla zespolu szkoł. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: No dobra na dobranoc za duzo gadałem, choć 11.11.06, 02:31 Hej, zychliniak - jedno spotkanie z wyborcami było, nie zaciemniaj! Cisza ciszą, a pogadać sobie trzeba :-) Choć dyskuję na temat kandydatów pora przerwać są jeszcze inne sprawy do omówienia. Choćby sposób głosowania. Wiecie kogo wybieramy i ilu kandydatów w poszczególnych okręgach? Gadaliśmy o kandydatach na burmistrza, do rady gminy, ale trochę mniej o tych do powiatu i do sejmiku. A to też dla naszej gminy ważny wybór. Myślę, że żaden głos nie powinien się zmarnować:-) Wszystkim nam życzę mądrych decyzji i abyśmy w poniedziałek obudzili się w mądrze rządzonym przez dobrych gospodarzy mieście. Odpowiedz Link Zgłoś