Dodaj do ulubionych

cisza wyborcza

10.11.06, 13:42
ciekawi mnie kogo klakierzy przerwiom cisze wyborczą.
Głosujmy trocha teraz na plac zabaw a wybory zostawmy na Niedzielę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zychliniak1 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 14:03
      ha zajełeś mi nicka ;-). Pozdrawiam ziomala. Ciszę wyborczą proponuję od zaraz zacząć ......ciiiiiiiiiiiiiicho sza, ciiiiiiiiiiiiiicho sza
    • zychliniak1 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 14:15
      Teraz sobie uświadomiłem, że po prawdzie to nasi kandydaci ciszę wyborcza ogłosili wraz z rozpoczęciem wyborów. Przeciez żaden z nich nawet nie raczył się spotkać osobiście ze swoimi wyborcami lub mieszkańcami Żychlina oczywiście nie licząc pijackich eskapad jednego z rozchesłtanych kandydatów. Tylko z plakatów spoglądają na nas surowym wzrokiem.
    • oswiecona1 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 15:46
      "Cicho sza" ? Już mnie nie ma.
      • dinozaur481 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 15:48
        Ja też spadam. Spotkamy sie przy urnach wyborczych.
    • zaniepokojony5 Re: cisza wyborcza 10.11.06, 16:14
      Co ja będę gadał i tak wybierzecie PIS+SAMOOBRONĘ.:) Zapytam was niebawem czy
      to był dobry wybór. Już się zamykam.
      • zychliniak1 No dobra na dobranoc za duzo gadałem, choć 10.11.06, 22:09
        sam "cicho sza" promowałem. Moja wina, bije się w piersi i milknę.
        Na koniec pozdrawiam kandydata rs77, chyba jednego z dwóch którzy sie tu ujawnili Ich kandydt na burmistrza jest dla mnie kompletnie niestrawny, ale On sam jak najbardziej, za odwage, konkrety, umiejetnosc dyskusji i wyciagania wniosków i za to co robi dla zespolu szkoł. pzdr.
        • edmurphy Re: No dobra na dobranoc za duzo gadałem, choć 11.11.06, 02:31
          Hej, zychliniak - jedno spotkanie z wyborcami było, nie zaciemniaj! Cisza ciszą,
          a pogadać sobie trzeba :-) Choć dyskuję na temat kandydatów pora przerwać są
          jeszcze inne sprawy do omówienia. Choćby sposób głosowania. Wiecie kogo
          wybieramy i ilu kandydatów w poszczególnych okręgach? Gadaliśmy o kandydatach na
          burmistrza, do rady gminy, ale trochę mniej o tych do powiatu i do sejmiku. A to
          też dla naszej gminy ważny wybór.
          Myślę, że żaden głos nie powinien się zmarnować:-)
          Wszystkim nam życzę mądrych decyzji i abyśmy w poniedziałek obudzili się w
          mądrze rządzonym przez dobrych gospodarzy mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka