Dodaj do ulubionych

Samoloty z Warszawy do Łodzi

IP: *.telsat.wroc.pl 19.11.06, 20:34
Pytanie do znawców:
23 XI mam wykupiony bilet na trasie Londyn - Łódź via Warszawa i chialbym się
dowiedzieć
czy mimo braku ILS-u samolot z Warszawy do Łodzi (lądowanie o 23,55)
realizuje przelot? Czu LOT podstawia jakiś transport zastępczy?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • wierucha Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi 19.11.06, 22:02
      jak do tej pory samolot z Wawy przylatywał mi mo braku ILS. No chyba że cos się
      zmieniło.
      • Gość: HackFinn Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 08:34
        Jesli nie przyleci to wioza Cie taxi, jedyny bol taki, ze pobudka jeszcze
        wczesniej.
        PZDR HF;)
        • Gość: polaczek jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudziłeś IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 09:07
          poczytaj skąd dokąd jest rejs o który czowiek pyta :-) a potem zastanawiaj się
          gdzie będzie drzemał :-)
          • Gość: HackFinn Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:43
            Kurcze o tej porze moj mozg widac jeszcze nie pracuje. Tak wiec jesli rejs
            odwolaja dowioza cie taxi, w tym wypadku boj jest taki, ze bedziesz w Lodzi
            ok.2 w nocy. Ale badzmy dobrej mysli.
            PZDR HF;)
            • Gość: wykrys Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:00
              Dziekuje Wam za odpowiedź.
              Najwyżej przejadę się taxi - chociaż wolałbym samolot, bo tak małym jeszcze nie
              leciałem:)
              Pozdrawiam
              • Gość: Artur Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:12
                Lot pełen atrakcji :P
                Non stop trzęsie, samolot lata ciogle w gore i w dół :P
                Tak na marginesie samolot wręcz obskórny w środku ;|
                Brudno, mało miejsca, duszno...
                • Gość: spot Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.pai.net.pl 20.11.06, 18:39
                  lekka przesada.
                  • Gość: Artur Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:04
                    Nie przesadzam.
                    Samolot nie ma klimatyzacji, siedzenia są strasznie małe, bardzo mało miejsca,
                    zeby przejsc po pokładzie trzeba nawet schylic głowę (mam 182cm).
                    Czysto tez nie jest.
                    • Gość: sppp Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi IP: *.pai.net.pl 20.11.06, 20:16
                      A ja twierdze ze przesadzasz.
                      • jfidelk Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi 24.11.06, 14:33
                        Godze sie - przesadza - bylo przecietnie - wiele B737 ktorymi latalem (nie tylko
                        tanich linii - tymi wlasciwie nie latalem - i LOTu) bylo brudniejszych i
                        bardziej sfatygowanych, tak samo iloscia miejsca JetStream wygrywa. No i na
                        siedzeniach jest skora jak w moich ulubionych Embraerach (zwlaszcza 145 :))
                        • marcin_28 Re: jaka pobudka?? hehe Ty się jeszcze nie obudzi 06.12.06, 22:33
                          lot jest ok, ciekawszy niż cała reszta, po pewnej ilości przelotów każda
                          odmiana dobra
                          a z jaką słodką stewardesą kiedyś leciałem

no ale pewnie to jakiemuś "businessmanowi" za brudno
    • Gość: wykrys Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi IP: *.telsat.wroc.pl 25.11.06, 22:24
      Witam,
      Lot nie należał do najbardziej komfortowych, ale za to można było podglądać
      pracę pilotów. Gdyby jeszcze odprawa w Warszawie była krótsza i trwała mniej
      niż godzinę wszystko byłoby ok. Samolot może rzeczywiście nie był największy
      ale dał radę. Generalnie polecam.
      Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
      • Gość: MK Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi IP: 195.179.2.* 26.11.06, 12:57
        Nie jest to super komfort.
        Ale nie przesadzalbym z oczekiwaniami w stosunku do lotu ktory trwa 30 min.
        Mam nadzieje ze Prince Polo i soczek Ci smakowaly
        • Gość: gosc Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 26.11.06, 23:29
          NIEDZIELA - wieczorne krajowe (nie) wyloty z WARSZAWY:

www.lotnisko-chopina.pl/katalog/rozklad/pl/rozklad_lotow_online.php?typ=wylot

Kraków-Balice LO 3909 21:40 odwołany !
          Bydgoszcz-Szwederowo LO 3971 22:30 odwołany !
          Wroclaw-Strachowice LO 3849 22:35 odwołany !
          Poznan-Ławica LO 3941 22:45 odwołany !
          Kraków-Balice LO 3911 22:50 odwołany !
          Lodz-Lublinek LO 3995 22:55 odwołany !

6 lotow krajowych odwolanych jak na jeden wieczor to swietny dobry wynik.
          BRAWO LOT! BRAWO!
          • protz Re: Samoloty z Warszawy do Łodzi 27.11.06, 00:07
            FG, FG,FG...

Mgła, Panie Kolego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka