Dodaj do ulubionych

Dell rekrutuje pracowników

23.11.06, 21:28
normalnie o tej porze, wożę się po mieście, ale pana z jabłuszkiem nie widzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wikear Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.range86-133.btcentralplus.com 24.11.06, 08:26
      cos ci sie synek potastalo... Dell to Macintosh (wspomniane jabluszko); albo ja
      nie wiem o czym ty tu...
      • Gość: lucassoo Re: Dell rekrutuje pracowników IP: 212.160.172.* 24.11.06, 10:44
        hehe to tekst fajnego kawałka hiphopowego...a pan z jabłuszkiem to gosc ktory w
        niedziele nie wygra wyborów (mam nadzieje) :) ...jade do ŁDZtu na wybory
        • histeryx o i taka prawidłowosć - wszystko rozumiesz 24.11.06, 17:48
          wiec cię stąd wywiało, a nie_kumaty nawet nie wie, czego nie wie. oj dola
          • Gość: kifer Ad rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:29
            He, he ,he - 6 do 8 tys. zł, naiwniacy. Dell nie po to lokuje w łodzi montownię
            aby płacić monterom takie pieniądze. 1 do 1,5 tys. zł i i wystarczy.
            • Gość: Marcin Re: Ad rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:19
              te 6-8 tysięcy to miały być pensje kierownicze

..............................................
              Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
              • plaszcz Normalnie najazd jak na otwarcie MediaMarktu z pro 28.11.06, 15:21
                z promocjami telewizorów za 50 zł :)
                • Gość: Sebar 8 tys sporo?! hahahahahahaha wlasnie przelali IP: 213.164.91.* 28.11.06, 16:05
                  mi na konto 5000 euro :))))) i nie jestem zadnym nawet managerem :))))) a co
                  dopiero K I E R O W N I K I E M hihihihihihihi

Rodacy!!! Nie dajcie sie w chu...a robic.... i inwestujcie w ziemie zamiast
                  mocno juz przegrzanych mieszkan.

Sebar
                  sebar_rysiu@yahoo.co.uk
    • Gość: edek Dell rekrutuje pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:33
      czuje ze skonczy sie tak jak we Wroclawiu, 900zł przy tasmie i ciagla rotacja
      personelu. Oczywiscie lepiej ze to Amerykanie, a nie Koreance.
      • Gość: lukasssoo Re: Dell rekrutuje pracowników IP: 212.160.172.* 24.11.06, 12:52
        tez sie o to boje...ale ludzie!! musimy walczyc o lepsze pensje!! to od nas w
        duzej mierze zalezy jak bedzie sie tutaj w lodzi zarabialo...trzeba walic z
        grubej rury!!! jak nie ta fabryka to inna i jesli oni nie daja ile chcemy to
        trzeba dalej jechac w swiat....
        • Gość: m Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:11
          jak gosciu w gilecie dostaje 1200 no to noi musza dac wiecej i tyle!
          • Gość: Dżulia Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.p.lodz.pl 25.11.06, 16:30
            Zwykły pracownik w Gillette zarabia jakieś 800 zł. Zapieprzają na 3 zmiany i
            dzien w dzien po 8 godzin robią to samo przy taśmie: bateria do pudełka, bateria
            do pudełka, bateria... i tak non stop. Przeciez można zajoba dostać! Jak w Dellu
            bedzie to samo... eh... szkoda gadać.
            • Gość: P. Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.lodz.msk.pl 26.11.06, 17:44
              Pie..sz głupoty, a że nie masz pojęcia to widać bo pomyliłaś Gillette z Sonoco.
            • Gość: kapitalista Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:49
              A ty myślałeś , że praca przy taśmie to papierosek, kawka, pogaducha i trochę
              jakiejś lekkiej roboty?
              1200 brutto i do roboty! I nie myśleć o związkach zawodowych.

i jeszcze jedno: morda w kubeł.
              • pewnakobieta Re: Dell rekrutuje pracowników 28.11.06, 14:55
                a tobie biznes nie wyszedł, tak ludzi traktowałeś i firma padła? nie dziwię
                się, przeżyj sam za te 1200 brutto jak starczy ci na same rachunki to chylę
                czoła
                • Gość: dok Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.sdl.vectranet.pl 28.11.06, 17:25
                  Nie widzisz, że gość jaja sobie robi.
              • Gość: hjuyg Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.skomur.pl 02.12.07, 18:19
                dokładnie tak wyglada praca na produkcji zap.....laj i morda w kubeł, nie ma
                czasu na pierdoły typu kawa czy papieros. ja robie w optimie i wiem co to znaczy
                zapie..ze nie wiesz jak sie nazywasz, a potem z łózka wstac o własnych siłach
                nie mozna i wszystko za marne grosze
        • Gość: zniesmaczony Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 22:05
          większe pensje...przyjdą studenci co będą zasuwać za darmo i jak ich przebijesz
          ? Trzeba wytłumaczyć dzieciom, które utrzymują rodzice, że pracuje się za
          pieniądze a nie żaden wolontariat !
      • Gość: rzaba Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.132.rev.vline.pl 24.11.06, 22:01
        Musza dać bo więcej daje nawet Gillet'e i Indesit. Tylko nie rozumiem skąd ta
        dygresje ze lepiej że to amerykanie a nie koreańce. Dla mnie żadna róznica.
        • Gość: gość wrocław Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.generacja.pl 12.07.07, 19:05
          bo nie pracujesz u Koreańców i nie tylko o pieniądze tu chodzi
      • Gość: kosti Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.5-87-r.retail.telecomitalia.it 26.11.06, 07:50
        ;Moga nawet pracowac za darmo;.Ciekawe podejscie .Moze jeszcze sa gotowi
        zaplacic Firmie

powodzenia
        • Gość: lllukas Re: Praca studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:07
          Nie widzę w tym nic dziwnego, że studenci chcą zdobywać doświadczenie. Pracując
          za darmo w firmie, która ich traktuje poważnie i tak robią dobry interes (bo za
          dodatkowe kursy/szkolenia faktycznie by musieli dopłacić - a jak wiadomo
          przeważnie jedynym pożytkiem ze szkolenia jest obiad, o ile jest wliczony w cenę).

Z drugiej strony nie obawiałbym się za bardzo studentów jako konkurencji - mogą
          "pracować" za darmo, ale pożytku z nich wielkiego nie ma (czyli - to nie oni
          zarabiają dla firmy pieniądze).

Są wprawdzie firmy, które w swój charakter mają wpisane wykorzystywanie taniej
          lub darmowej pracy studentów - ale są one chyba na tyle specyficzne, że
          traktowałbym je raczej jako margines (bo taka firma albo musi wmanewrować
          studenta tak aby robił robotę maksymalnie prostą, albo bez przerwy musi kogoś
          przyuczać).
        • Gość: rybka Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 21:05
          Byłam na rozmowie, ale nie chcieli mówić o pieniadzach tylko że to zaszczyt
          pracować w takiej firmie. Juz mnie tam wiecej nie zobacza.
          • Gość: Yogi Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 29.05.07, 20:24
            Czesc,
            ja bylem na rozmowie w Dell'u w Limerick, tam rozmawialismy o pieniadzach a
            raczej o quite good money. Powiedzieli mi tez ze chca wystartowac w
            pazdzierniku/listopadzie a jak sie da to nawet szybciej. Dziwna sprawa, ze
            teraz nagle zrobil sie kwiecien. Ciekawe...

Pozdrawiam
            Adam
    • Gość: krytyk Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.11.06, 22:23
      Taa, DELL się pokazał, niestety moim zdaniem nie zabłysnęli. Spotkanie
      zorganizowano mało profesjonalnie. Trzeba było się zapisać przez telefon, podać
      kilka danych i wybrać godzinę spotkania. Po co? kto chciał to i tak przyszedł,
      nie ważne czy był zapisany czy nie (Między innymi przez to straszne kolejki).
      Podczas rozmowy telefonicznej wymienili wszystkie działy i zapytali w którym
      chciałbym pracować, następnie wybór stanowiska (właściwie trzeba było jakieś
      samemu wymyśleć bo nie powiedzieli jakie stanowiska mają). I po co to wszystko?
      Żeby na spotkaniu zostawić CV i czekać na jakąś reakcję (CV to mogłem emailem
      wysłać, a nie stać w kolejce)
      • Gość: x Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.abaks.pl 24.11.06, 23:31
        I co zrobicie, jak im sie tu nie spodoba to sie zwina i jeszcze sterte smieci po
        sobie zostawia.
      • blue911 Re: Dell rekrutuje pracowników 28.11.06, 12:22
        chcieli zebyscie przyszli i mogli was sfotografowac ,by potem w USA pokazywac
        jaki wyglodnialy narod z wdziecznoscia garnie sie do roboty za....grosze.
    • Gość: Roosevelt5 Dell rekrutuje pracowników IP: *.toya.net.pl 25.11.06, 01:03
      Z tego co widać na zdjęciach, to chyba to były wczesne godziny.
      Gdy ja tam byłem, też było bardzo dużo ludzi, ale wszedłem bez problemów.
    • Gość: Pawel(mcse,ccna) Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:16
      wszystko pieknie...
      chcialbym wrocic do Lodzi...nie da sie,poniewaz warunki finansowe jakie tu
      "panuja" sa nie do zaakceptowania!w dellu bedzie to samo.mowa o dziale IT,w
      innych dzialach bedzie pewnie podobnie.Lodzianie "emigruja" do Stolicy,bo tam
      warunki finansowe sa 2,3,a nawet 4 razy lepsze!Pytanie kiedy to sie zmieni w
      Naszej Lodzi?
      Wciaz poszukuje pracy w Lodzi,w swoim fachu,jednoczesnie pracujac w Warszawie i
      co ? placa w Stolicy w moim przypadku 9tys zl brutto,w Lodzi propozycja 2500zl
      brutto...paranoja
      • Gość: Galion Re: Dell rekrutuje pracowników IP: 217.153.180.* 28.11.06, 07:56
        Pawle. Jestem w takiej samej sytuacji co Ty.Też szukam chociaż z
        czasem tracę nadzieję . Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam takie
        życie w dwóch światach, ale na pracę darmo mnie nie stać. Pracuję w
        ogromnej firmie , która jest bardzo dobrym pracodawcą i płaci godziwie
        ( oprócz opieki medycznej i zaplecza socjalnego ) nie mydląc oczu
        zaszczytami. Polityka zaszczycania Polski swoją obecnością przez firmy
        juz się skończyła. Jak długo takie giganty jak Dell czy Gillete będą
        nas traktować jak kolonizatorzy podbite afrykańskie plemiona ? Garść
        koralików i kupon świateczny do hipermarketu nazywając godziwym
        wynagrodzeniem ?
      • jfidelk Re: Dell rekrutuje pracowników 28.11.06, 12:18
        Faktycznie jest ciezko, ale mi sie udalo za te same pieniadze co w wawie
        znalezc, w naszym zawodzie, prace w Lodzi. Ale to sie trzeba naszukac... Jest
        kiepsko, oj kiepsko
    • Gość: zash Dell rekrutuje pracowników IP: *.kopteri.net 28.11.06, 01:03
      super i wogole , za darmo moga isc ^^ heh.
      mnie tylko ciekawi takie cos ... jesli to ma zmniejszyc bezrobocie to ja bym prosil o liczbe zakladow pracy zamknietych na terenie lodzi w ostatnim roku powiedzmy ...jaki bilans bedzie ?
      • Gość: CmokWarto Może zamiast czekać aż Azja przyjedzie z ofertą... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.11.06, 01:31
        Warto skoczyć do Azji skoro do Ameryki nie dają tych ich wiz?

Praca w Indiach!! DOBRE STAWKI! Tydzień urlopu!
    • Gość: Tomek Jedzcie do Polski to nam w Limericku mieszkania... IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 28.11.06, 10:03
      stanieja :D Bo juz sie robi ciezko znalezc 2 sypialnie za 200/week
      • Gość: aaa Re: Jedzcie do Polski to nam w Limericku mieszkan IP: *.heros.elektryka.pl 28.11.06, 10:13
        Jedź na prowincję np. półwysep Donegal tam wynajmiesz dom, 4 lub pięć sypialni
        za 130/tydzień. A zarobki tak samo wysokie, więc po co się pchać do dużych
        miast.
        • Gość: Tomek Re: Jedzcie do Polski to nam w Limericku mieszkan IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 28.11.06, 10:46
          Ale tu mam cudowna prace... Projektuje all dla drukarni, nie bede kombinowal.
        • des4 Re: Jedzcie do Polski to nam w Limericku mieszkan 28.11.06, 13:01
          Gość portalu: aaa napisał(a):

> Jedź na prowincję np. półwysep Donegal tam wynajmiesz dom, 4 lub pięć
          sypialni
          >
          > za 130/tydzień. A zarobki tak samo wysokie, więc po co się pchać do dużych
          > miast.

Owszem tylko poza pracą co tam robić? Okolica pocztówkowa, ale do wytrzymania
          na tydzień. Zadooopie takie, że nasze Bieszczady przy tym metropolia. Swego
          czasu miałem staż po sąsiedzku w Sligo i Ballinie, do tej poryb nie mogę
          patrzyć na łososia...
    • Gość: wcisnij_F13 Dell rekrutuje pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:29
      a ja tez pojde na rekruracje do della
    • Gość: komputerowiec Dell rekrutuje pracowników IP: *.weia.po.opole.pl 28.11.06, 11:49
      jabłuszko to Apple, nie Dell
    • mal1950 I gdzie ten brak rąk do pracy, polscy PSEUDObiznes 28.11.06, 13:00
      I gdzie ten brak rąk do pracy, polscy PSEUDObiznesmen?? Jak się płaci, ma dobrą
      reputację, to i ludzie się zgłaszają. Jak się prowadzi natomiast krwiopijczy
      wyzysk, to PRACUJCIE sobie SAMI !!!
      • Gość: Tomek Re: I gdzie ten brak rąk do pracy, polscy PSEUDOb IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 28.11.06, 14:34
        dokladnie tak
    • poglodzio Re: Dell rekrutuje pracowników 28.11.06, 13:26
      Jeszcze pare takich inwestycji i w polsce bezrobocie spadnie do 10 procent
      • kapitan_stopczyk Bezrobocie wkrótce spadnie do 0%. 28.11.06, 16:57
        Tylko Kaczyński musi jeszcze "otworzyć parę rynków pracy". Np. w Niemczech i
        Francji.
        Wtedy wszyscy zdolni do pracy wyjada, a w kraju pozostaną tylko biorcy
        świadczeń socjalnych i emeryci.
        A kto bedzie pracował na te świadczenia - o tym nasi politycy taktownie milczą.
    • Gość: fffeg Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:40
      Dell potrzebuje niewolników, a nie pracowników
    • Gość: bea Dell rekrutuje pracowników IP: *.crowley.pl 28.11.06, 14:55
      to niesamowite a we Wrocławiu nikt nie chce iść do pracy w LG
    • adwach 8 tysiaków na ręke? 28.11.06, 15:14
      COs się Wam chłopaki w głowach pomieszało - to jest Łódź i kierownicy zarabiają
      2,5-3 tys. zł. A zwykli pracownicy mogą liczyć najwyżej na 800-900 netto... Jak
      ludzie się dowiedzą ile mogą tam zarobic to z tych 7 tysięcy zostanie 700
      osób.. ;)
      • kapitan_stopczyk Chyba 800zł na rekę? 28.11.06, 17:36
        Jak chcecie zarabiać to co wam się marzy to musicie jechać do Londynu a nie do
        Łodzi.
        • Gość: major downar na rękę IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 17:38
          Nie na reke tylko w ręke trzeba panów całować że tu stawiaja fabrykę. A za
          możliwość pracy powinno sie jeszcze doplacać.
    • Gość: o'neal wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:07
      a kiedy w mojej wałbrzyskiej dziurze powstanie jakaś fabryka????
    • Gość: Bo to POLSKA! Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.toya.net.pl 13.04.07, 22:24
      Robia Nas za przeproszenie w hu...a mowiac jak to dzieki nim spadnie nasze bez
      robocie...W innych krajach musieli by placic ludzia nie 8tys zł a 8tys. euro
      wiec róznica jest a my sie cieszymy jak by nam pieniadze z nieba
      spadaly..."dobra" robote dostana nieliczni jak na zarobki w Lodzi zeby mogli
      tym calym bydlem poruszac za 900netto...normalnie smiech na sali a nasz szanowy
      prezydencio jaki o jest dumny z siebie ze pozwolil sie nastepnej wielkiej
      fabryce wybudowac...nie ma co pracowac w tej zarosnietej niewolnictwem Lodzi,
      chyba tylko wlasny biznes moze tu cos pomoc...LUDZIE NIE PRACUJCIE NA KOGOS ZA
      GROSZE...DELL=Gilette,Bosh/Siemens,Indesit=JEDNO WIELKIE GOWNO!!
      • Gość: mmmm Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.skomur.pl 02.12.07, 18:35
        jeszcze jest optima takie samo gó.. nie wiem dlaczego nikt o niej nie wspomina,
        co wy Łodzianie nie wiecie ze jest jeszcze taki zakład??
    • Gość: gosc wroclaw ile oferują dla supervisora IP: *.generacja.pl 12.07.07, 18:54
      Wezwali mnie na rozmowę na stanowisko production supervisor. Nie wiem czy warto
      jechac. Mam 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku. Da radę 3500 zł netto?
      Dodam, że nie znam sytuacji na rynku pracy w Łodzi.
    • Gość: Kejtuś Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.leon.com.pl 31.07.08, 20:23
      Bo Ci się firmy porąbały i to osssssssssssssssstro <lol>!!!
    • Gość: gośc Re: Dell rekrutuje pracowników IP: *.toya.net.pl 07.08.08, 12:19
      a przed Komendą Miejska Policji nadal sraja psy-codziennie widze to ze swojego
      okna.Wstyd Panowie Policjanci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka