Dodaj do ulubionych

Hit wyborów 2006

23.11.06, 23:34
Absolutnym hitem tegorocznych wyborów jest... aquapark przy zbiegu ul. Armii Krajowej i Sikorskiego obiecywany przez BMN w spocie pokazywanym w kablówce
Obserwuj wątek
    • paenka Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 00:54
      przez Basie? LOL to ja na niom zaglosujem w drógiej tuże
    • zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 13:05
      Ludzie - wyluzujcie się z tymi wyborami, obietnicami, debatami;-) Gospodarka i wszechświat i tak się będą kręcić po swojemu, niezależnie od tego, kto bedzie rządził;-) I dobrze;-)
      • paenka Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 13:43
        yyyy a czy ktoś tu jest nie wyluzowany?
      • wpm1 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 17:36
        A muszę ci powiedzieć, że pisałem to na wielkim luzie, bo nieźle się uśmiałem po usłyszeniu wypowiedzi tej pani, wypowiedzi w modnym ostatnio stylu niejakiego Kurskiego: „To lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi”.
        • zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 18:18
          tez bym sie usmiał;-) Bo w S. nie powstanie żaden aquapark. A przynajmniej nie w nadchodzącej 5-latce. A nawet, gdyby zaczal powstawać, to zaraz odezwie się grono prostacko-roszczeniowe z zawolaniem: "Ja od 10 lat nie dostalem waloryzacji emerytury, w związku z czym stać mnie na przepijanie coraz mniejszej ilości wodki - a tu BUDUJĄ jakiś tam aquapark?";-)))

A Kurskich jest dwoch: Jacek i Jaroslaw;-) Ale chyba wiem, o ktorego ci chodzi;-)
          • mihalekk Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 10:11
            Nie chodzi o aquapark tylko modernizację basenu przy SP10 :-). Może się uda, a
            może nie... w każdym bądź razie dyro "dziesiątki" projekt ma gotowy od minimum 2
            lat a na sesji w październiku przypieczętowali radni przekazanie środków na ten
            cel... sporo ma pochodzić z dotacji
            • zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 14:56
              Pni Nieradko użyła określenia 'aquapark', stąd też i ja się nim posluguję;-)
            • wpm1 Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 15:54
              mihalekk napisał:

> Nie chodzi o aquapark tylko modernizację basenu przy SP10 :-). Może się uda, a
              > może nie... w każdym bądź razie dyro "dziesiątki" projekt ma gotowy od minimum
              > 2
              > lat a na sesji w październiku przypieczętowali radni przekazanie środków na ten
              > cel... sporo ma pochodzić z dotacji

A właśnie, że chodzi o aquapark a nie o modernizację basenu, bowiem o przebudowie basenu w tym samym spocie jest mowa wcześniej i ilustrowane to jest powszechnie znanym juz obrazkiem, a potem padają słowa o tym, że niedaleko stąd, przy zbiegu ulic Armii Krajowej i Sikorskiego może powstanie aquapark! Chodzi pewnie o pusty obecnie teren przyszpitalny wzdłuż ul. Sikorskiego.
              • paenka Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 16:29
                ja nie widzialam tego projektu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka