wpm1 23.11.06, 23:34 Absolutnym hitem tegorocznych wyborów jest... aquapark przy zbiegu ul. Armii Krajowej i Sikorskiego obiecywany przez BMN w spocie pokazywanym w kablówce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 00:54 przez Basie? LOL to ja na niom zaglosujem w drógiej tuże Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 13:05 Ludzie - wyluzujcie się z tymi wyborami, obietnicami, debatami;-) Gospodarka i wszechświat i tak się będą kręcić po swojemu, niezależnie od tego, kto bedzie rządził;-) I dobrze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 13:43 yyyy a czy ktoś tu jest nie wyluzowany? Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 17:36 A muszę ci powiedzieć, że pisałem to na wielkim luzie, bo nieźle się uśmiałem po usłyszeniu wypowiedzi tej pani, wypowiedzi w modnym ostatnio stylu niejakiego Kurskiego: „To lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi”. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 24.11.06, 18:18 tez bym sie usmiał;-) Bo w S. nie powstanie żaden aquapark. A przynajmniej nie w nadchodzącej 5-latce. A nawet, gdyby zaczal powstawać, to zaraz odezwie się grono prostacko-roszczeniowe z zawolaniem: "Ja od 10 lat nie dostalem waloryzacji emerytury, w związku z czym stać mnie na przepijanie coraz mniejszej ilości wodki - a tu BUDUJĄ jakiś tam aquapark?";-))) A Kurskich jest dwoch: Jacek i Jaroslaw;-) Ale chyba wiem, o ktorego ci chodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mihalekk Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 10:11 Nie chodzi o aquapark tylko modernizację basenu przy SP10 :-). Może się uda, a może nie... w każdym bądź razie dyro "dziesiątki" projekt ma gotowy od minimum 2 lat a na sesji w październiku przypieczętowali radni przekazanie środków na ten cel... sporo ma pochodzić z dotacji Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 14:56 Pni Nieradko użyła określenia 'aquapark', stąd też i ja się nim posluguję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Hit wyborów 2006 25.11.06, 15:54 mihalekk napisał: > Nie chodzi o aquapark tylko modernizację basenu przy SP10 :-). Może się uda, a > może nie... w każdym bądź razie dyro "dziesiątki" projekt ma gotowy od minimum > 2 > lat a na sesji w październiku przypieczętowali radni przekazanie środków na ten > cel... sporo ma pochodzić z dotacji A właśnie, że chodzi o aquapark a nie o modernizację basenu, bowiem o przebudowie basenu w tym samym spocie jest mowa wcześniej i ilustrowane to jest powszechnie znanym juz obrazkiem, a potem padają słowa o tym, że niedaleko stąd, przy zbiegu ulic Armii Krajowej i Sikorskiego może powstanie aquapark! Chodzi pewnie o pusty obecnie teren przyszpitalny wzdłuż ul. Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś