Dodaj do ulubionych

Widzew przegrał we mgle

IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:00
heh, na onecie podali 1,5 tys widzów - 1000 weszło za darmo ??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 22:10
      a na 90 minut podali ze bylo 1200,ale ten pseudoredaktor z wyborczej pewnie
      przez mgle widzial 2500 ;) co do komentowania samej gry to tez "imponuje
      obiektywizmem"-a to ze mgla byla za gesta,a ze za zimno bylo...zamiast napisac
      szeczerze ze Widzew jest bezdennie slaby i zasluzenie przegral ze slaba Leczna
      to wymysla dziwne usprawiedliwienia
      • Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:13
        Hehehe no z komentarza do meczu to polewałem... Jakoś ŁKS w rezerwowym składzie
        wygrał z Bełchatowem, a mgła także nie przeszkadzała nam w zwycięstwie z Wisłą -
        jak nie idzie to Ci pseudoredaktorzy z Widzewa zawsze znajdą dziurę w całym...
        A radzę Panowie jedno - pierdyknąć głową w ścianę i pisać trochę obiektywniej !
        Wiem, że tam u Was czerwono, ale każdy chce przeczytać trochę prawdy.. Nawet
        frekwencje zwyżyliście :)
        • Gość: heheh Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:25
          uważny...ale uważnie wszystkich policzyłeś, że taki jesteś pewny tego co
          piszesz?
          Ej łksiaczki, marudzicie na redaktorów, a sami takie bzdety piszecie, że brzuch
          boli ze śmiechu:))
          • Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:30
            No to sam zauważ "obiektywizm" pseudoredaktorków wybiórczej - tylko tutaj jest
            was 2500 <rotfl>, a ŁKS-u na wybiórczej z kolei zawsze jak najmniej... Jeszcze
            jakieś fakty? Poza tym ten balon czerwono-biało-czerwony, który rozstawiają aż
            żygać się chce. Pro-widzewska demagogia, bleee
            • Gość: heheh Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:35
              ale bzdety piszesz - a jakie to fakty? Wszędzie tylko spiski widzicie -
              mityczny układ i Boniek sterujący wszystkim z tylnego siedzenia:)) Balon GW w
              naszych barwach, hehe... Najlepiej zbojkotuj jeszcze Austrię i Peru, bo mają
              takie barwy jak my:))
              • Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:43
                Wybiórczą na pewno bojkotuję bo nie jest obiektywna. P.S. A Widzew, cóż -
                współczuję Wam...
                • Gość: bardziej uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.4web.pl 28.11.06, 10:17
                  Ja też Ci współczuję, bo oto widzę jak bojkotujesz GW matole.
                  To jest właśnie forum na stronie Gazety Wyborczej. Cóż za logika. Spalcie ten
                  balon w końcu. Ubędzie Wam sponsora.
                  Widzew przegrał, bo był słabszy w tym meczu i tyle. Widzisz gdzieś jakis spisek?
                  Jak byś był wczoraj w Łodzi to byś łosiu wiedział, że widoczność była
                  ograniczona do 30 m. - trochę bardziej ograniczona niż Wasze chore umysły.
                  • Gość: Kondzio Re: Widzew przegrał we mgle IP: 165.72.200.* 28.11.06, 11:06
                    ŁKS grał w takich samych warunkach z wicemistrzem Polski i dał radę, więc mgłą
                    się nie podpieraj :)
                    • Gość: ten sam Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 13:30
                      Byłem na obu meczach więc mam skalę porównawczą jeśli chodzi o warunki gry w
                      tym mgłę, co jest i tak mało ważne. Widzew bez mgły pchnął Was 2:1 i popycha od
                      dawna. Napisałem, że Widzew przegrał i w tym meczu był słabszy od Łęcznej.
                      Czego się jeszcze spodziewasz? Że napiszę iż ŁKS jest lepszy od Widzewa? A po
                      czym mam to stwierdzić? Bezpośrednie spotkania nie wychodzą Wam na dobre więc
                      podaj inny przykład. Może Ci się uda. Tyle na temat.
                      • Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 165.72.200.* 28.11.06, 14:17
                        Nie chodzi mi o porównywanie ŁKS-u do Widzewa, tylko o to że jak drużyna chce
                        to i we mgle wygrywa. Niech więc was ten mierny dziennikarzyna nie
                        usprawiedliwia złymi warunkami atmosferycznymi bo to kpina, Górnik miał takie
                        same warunki jak wy i wygrał, ot co. Jesteście naprawdę jednym z głównych
                        kandydatów do spadku. Cóż, to fakt.
                        • Gość: ten sam Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 14:26
                          A po czym mniemasz, że Widzew jest jednym z głównych kandydatów do spadku?
                          W zeszłym, jeszcze drugoligowym sezonie (zarówno dla Was i dla nas) na ŁKS
                          miało nie byc mocnych i OE mieliście osiągnąć w cuglach, a jaką mieliście
                          końcówkę to pamietamy. Widzew - Zawisza ten mecz o ile pamietam ratował Waszą
                          pierwszoligowa przyszłość. Więc nie mów mi, że ktoś jest kandydatem do spadku,
                          bo tego nie jesteś w stanie przewidzieć. Różnice punktowe są na tyle nieznaczne
                          pomiędzy nawet Widzewem i ŁKS-em i wszystko jest możliwe. JAk cieszy Cię jazda
                          do Łęcznej bardziej niż derby Łodzi to trudno.
                          Poza tym autor artykułu wcale nie napisał nieprawdy.
                          • Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 165.72.200.* 28.11.06, 15:57
                            Proszę Cię, nie rób porównań między tym co było w zeszłym sezonie a tym co jest
                            teraz. Denerwują mnie przy tym także widzewskie napinki w stylu, graliśmy w
                            Lidze Mistrzów, mamy sukcesy. Powiedz mi, kiedy to było? To dokładnie jak
                            wspominanie polskiego remisu na Wembley - jak długo można? Liczy się to co
                            teraz a Widzew nie prezentuje się najlepiej i ktoś chyba jeszcze bardziej chce
                            tą drużynę rozpier... (Probierz). Co do derbów to powiem Ci, że nie wiem czy
                            nie wolę jechać do Łęcznej, bo kiedy się dostanę na derby na Widzewie jak coraz
                            mniej biletów dajecie? Czy takie derby mają sens? Chciałbym dopingować swoich
                            na Piłsudskiego ale chyba nigdy nie będę miał okazji do tego znając
                            przychylność waszych działaczy.. Tyle w temacie
                            • Gość: ten sam Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 16:29
                              Nie porównałem w żaden sposób Waszej gry z naszą. Nie napinam się też o Ligę
                              Mistrzów, bo to część historii. Jak chcę iść na ŁKS to idę i siadam sobie gdzie
                              chce, a na jakim wyniku tak naprawdę mi zależy to moja sprawa. Kiedyś oglądałem
                              mecz na Widzewie z gościem z Warszawy i jakoś się dogadaliśmy.
                              Sam piszesz, że teraz Widzew nie prezezntuje się najlepiej (TERAZ), ale nie o
                              to chodzi, żeby się prezentował teraz tylko wiosną. Runda jesienna się
                              skończyła. Grał na miarę swoich możliwości i tyle. O ile historię można ocenić
                              o tyle przyszłość jest mało przewidywalna.
                              Aha no i życzę Ci super emocji w Łęcznej.
                              Pozdrawiam.
                              • Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 18:07
                                Tylko jedna sprawa jest b.istotna Otóż, poszukiwania waszego trenera chyba nie
                                idą w dobrym kierunku i wątpię, że na wiosnę będziecie grali lepiej...
                                • Gość: ten sam "Po efektach ich poznacie". IP: *.4web.pl 28.11.06, 21:47
                                  Przyznaję szczerze jednak, że wyniki nie są satysfakcjonujące dla kibica
                                  Widzewa, ale tragedii też nie ma. Nikt nie obiecywał miejsca medalowego. O
                                  utrzymanie może też nie będzie trzeba walczyć. Pozostaje wiara, że polityka
                                  transferowa (prowadzona na miarę mozliwości) w końcu się opłaci. Sprawę zakupu
                                  drogich piłkarzy Widzew przerabiał z wiadomym skutkiem w przeszłości. W końcu
                                  każdy z właścicieli będzie chciał wygenerowac zyski o ile nie zapobiec stratom.
                                  Pozdrawiam.
                              • Gość: stądlepiejwidać Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 217.153.125.* 29.11.06, 13:13
                                a na ŁKS kupujesz bilet czy machasz legitymacją prasową - "adwokacie we
                                własnej sprawie"?
                                • Gość: ten sam Gdzie ta Twoja odwaga? IP: *.4web.pl 29.11.06, 15:41
                                  Sprawdź najpierw swój IP zanim napiszesz coś następnym razem gizmo, czy jak Ci
                                  tam było. Miło, że przejawiasz ochotę do normalnej dyskusji, ale to jeszcze nie
                                  ta forma. Za dużo jadu i snowu spisek węszysz.
                                  A na ŁKS wchodzę na zaproszenie znajomych, którzy kupują bilety.
                                  Na razie tylko pozdrawiam.
                                  • Gość: IPmniezdradza Re: powiedz coś jeszcze o sobie gryzipiórku IP: 217.153.125.* 29.11.06, 16:06
                                    nie mam najprostszego do zapamiętania więc musiałeś zadać sobie trochę
                                    trudu...a może poprosiłeś znowu helpdesk o identyfikację ...
                                    to ty masz znajomych? i jeszcze kupują ci bilety - ale dlatego że cię nie stać
                                    czy sam się boisz zapuszczać do Łodzi... ?
                                    • Gość: ten sam Re: powiedz coś jeszcze o sobie gryzipiórku IP: *.4web.pl 29.11.06, 17:47
                                      To nie IP Cię zdradza, a Twoja bezdenna głupota. Rozbawiłeś mnie tym
                                      gryzipiórkiem. Widzisz łosiu sam o sobie mało wiesz, a tym bardziej o mnie.
                                      Helpdesk powiadasz? Bueheheheee. Znowu ten angielski i znów nakarmione ego.
                                      Staraj się, staraj.
                                      Znajomych mi zazdrościsz? Bo sam nie masz? Idź na limankę, zawsze jakiś żul się
                                      doklei.
                                      Aha no i wróć do logowania ze stałym (nic)kiem będziesz mniej śmieszny, a teraz
                                      nie licz na dalszą rozmowę. Tęsknisz za Łodzią, to przyjedź. W Warszawie musi
                                      Ci być duszno.
                                      Pozdrawiam. Mimo wszystko.
                                      Jak masz znów coś napisać i być ostatni, to napisz na temat.
                                      • Gość: CzuwajP "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 22:44
                                        sport.onet.pl/1,16,11,16713663,47195828,92184,0,forum.html
                                        a tak mi się jakoś samo wkleiło. hehehehe
                                        • Gość: Cristiano B. Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.4web.pl 29.11.06, 23:11
                                          A to Ci dobre!
                                          Skoro post tak dawny to jaki On "nowy ... internetowy"? Łapówkę wziął od Ciebie
                                          i się nie wywiązał? Czy za skórę zaszedł?
                                          Miło, że ktoś pamięta o gościu, bo nie sądzę, że tęskni. Ja tam w chłopcach nie
                                          gustuję, to raczej o moje pośladki chłopaki z drugiej strony miasta się często
                                          dopytują. Ci co przeczytają, to będą wiedzieć.
                                          Pozdrawiam. ;)
                                          • Gość: CzuwajP Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 23:21
                                            >Łapówkę wziął od Ciebie i się nie wywiązał? Czy za skórę zaszedł?<
                                            Bardzo chciałbyś to wiedzieć?? Że odezwałeś się w tym temacie? I stajesz w obronie?
                                            • Gość: Czuj Zuch Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.4web.pl 30.11.06, 12:08
                                              Nawet nie chcę wiedzieć w jakim celu umieściłeś ten link w tym miejscu, a tym
                                              bardziej być adwokatem, ale rzeczywiście bolało lub nie daj Panie Boże znów
                                              spisek. Trudno.
                                              Tak czy inaczej, miło, że Go przytoczyłeś, bo jego autor miał wiele racji, co
                                              pokazała przyszłość klubu, którego ten link dotyczył. Prawda?
                                              No i to tyle w tamtym temacie.
                                              ;)
      • Gość: Gość Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.tpnet.pl 28.11.06, 00:06
        co się dziwisz podanej "frekwencji"?. Zimno było jak cholera, a wilgotne (od
        mgły) zimno wydaje się jeszcze zimniejsze. Więc B. się tak rozgrzał, że widział
        podwójnie. Proste, nie?. Ale prosiłem o tytuł "Wspaniały Widzew przypadkiem
        ptrzegrał z outsiderem" i nie doczekałem się. Wstyd panie B.
      • Gość: mgła Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:58
        To nie WIdzew przegrał we mgle to przegrała zdolność trenersko menadzerska
        Probierza Jak długo będziecie go trzymać on swój limit wyczerpał a wiosną to
        awans do II ligii Obudżcie sie Prezesi
    • Gość: hans klos Binczyk BRAWO !!!! IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:10
      Chłopie napisz raz konkretnie ze widzew jest słaby, ze piłkarzy w nim grający
      to nadają sie najwyzej do II ligi a nie piszesz jakies farmazony o warunkach
      pogodowych ktore przeszkodziły widzewowi rozniesc Łęczną w pył.
      • Gość: ja Re: Binczyk BRAWO !!!! IP: *.mnc.pl 27.11.06, 22:46
        przede wszystkim to była czesc pilkarzy grajacych w Widzewie - i to ta gorsza, w
        ktorej zagralo kilku testowanych graczy, wiec nie masie co dziwic skoro ci
        testowani wypadli słabo - Widzew przegral, i nie podpisze z nimi kontraktów -
        prosta sprawa.

po drugie zdaje sie ze ten od win - Goszczynski - mowil ze sprzedaje na łksie po
        1200 biletów na mecz ligowy - to tyle ile na Widzew na mecz pucharu ekstraklasy
        hahahaa:)))
    • Gość: bomba dla złego pływaka woda za rzadka IP: *.4web.pl 27.11.06, 22:49
      a to śnieg, a to mgła, biedne te podmiejskie kmiotki:D
    • dialog Łęczna miała noktowizory przeciwmgielne 27.11.06, 22:57
      ..i dlatego wygrała.
      • Gość: dino Po co plesc bzdury ?? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.11.06, 23:09
        dyskusja o niczym!! co do liczby widzow to 2.5 tys bylo na bank kto byl to nie
        musi czytac na onecie.po drugie w tym skladzie co Widzew zagral z Leczna to
        bylby klopot wygrac z kims w II lidze a nie z Leczna(tez cieniutko).z tych
        ludzi nikt Widzewa nie zbawi to pewne.a tak na marginesie to komu ten puchar i
        po co???
    • Gość: RTS Widzew przegrał we mgle IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 23:24
      W przeciwieństwie do Pana redaktora uważam że Longinus Uwakwe był jednym z
      najlepszych zawodników na boisku.
    • Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 00:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Hans [...] IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 01:03
        • Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:27
          • Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:29
      • Gość: ŁKS RTK [...] IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 07:41
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 07:14
      a ktoś z onetu był na tym meczu????
      • Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w II lidze! IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 07:45
        Ty wiesz, to się z nami podziel informacją-1500 z biletem, 1000 z bramą? :)
    • Gość: kacper Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.rmf.pl 28.11.06, 11:39
      Wy, ŁKSiacy, chyba macie jakieś kompleksy... Ja, obiecuję, nigdy w życiu nie
      wszedłem na forum pod artykułem o waszym klubie, bo mnie on po prostu nie
      interesuje. A wy bez przerwy leczycie tu swoje kompleksy. To męczy was brak
      obiektywizmu w GW... To licytujecie się na ilość kibiców... Jakie to ma
      znaczenie? A propos meczu... Probierz przed rozgrywkami PE powiedział, że go one
      nie interesują i wynik nie jest ważny, tylko sprawdzenie nowych zawodników. W
      lidze Widzew rozgromił na wyjeździe 5:1, a z Wami wygrał 2:1 - to się liczy!
      • Gość: gość Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:56
        Kacper zgadzam się z poprzednii wypowidziami PRobierz ta żaden autorytet a
        tylko nędzny trenerzyna tylko kto załawił mu papiery.Redaktorzy piszą nie
        obiektywnie tak by płacił im Probierz Rzygać się chce na cała komedię trenesko-
        zawodniczą.Dziwię sie gdzie są prezesi P.Szymański toż to jego kasa a on ją
        roz....la.Zawodników testuje się w sparingach,na treningach a nie we mgle a
        piniądze z pucharu przepaną ale Widzew to bogaty klub i nakasie im nie
        zależy.WONNNNNNNNNNNNNNNN z Probierzem
        • Gość: FAN Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:34
          Jestem całym sercem za wywalenie Probierza ale coś tu nie gra Ta cała jego
          koncepcja to niszczenie tego co pozostało po trenerze Majewskim a więc
          koncepcja taka- Widzew na jesiń 2007 wita II ligę Kiedy obudzą sie Prezesi i
          pogonia hanysa z naszego podwórka
    • Gość: Michał P. No to gdzie mam nabierać doświadczenia jak nie tu? IP: *.zdnet.com.pl 28.11.06, 17:38
      Teraz będę miał ekstra papiery że trenowałem I ligę, a że nie wyszło to wina prezesów. No i zdobyłem doświadczenie szkoda że przez jeden sezon, ale to naprawdę nie moja wina, że klub poleciał do II. A JA przecież jestem treneiro ekstraklasowy. buehahaha
      • Gość: Marek Ch. Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:08
        ...Daniel mi nie pozwolił:( No i nadal muszę się męczyć w ŁKSie... Dobrze
        przynajmniej, że dostałem oferty z Kataru i II ligi greckiej, to może
        przynajmniej wygrzeję stare kości na słoneczku...
        • Gość: ŁKS RTK Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 21:43
          milcz psie
          • Gość: człowiek Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.4web.pl 28.11.06, 21:49
            Wyluzuj trochę. Jesteś strasznie spięty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka