Gość: uważny IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:00 heh, na onecie podali 1,5 tys widzów - 1000 weszło za darmo ??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 22:10 a na 90 minut podali ze bylo 1200,ale ten pseudoredaktor z wyborczej pewnie przez mgle widzial 2500 ;) co do komentowania samej gry to tez "imponuje obiektywizmem"-a to ze mgla byla za gesta,a ze za zimno bylo...zamiast napisac szeczerze ze Widzew jest bezdennie slaby i zasluzenie przegral ze slaba Leczna to wymysla dziwne usprawiedliwienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:13 Hehehe no z komentarza do meczu to polewałem... Jakoś ŁKS w rezerwowym składzie wygrał z Bełchatowem, a mgła także nie przeszkadzała nam w zwycięstwie z Wisłą - jak nie idzie to Ci pseudoredaktorzy z Widzewa zawsze znajdą dziurę w całym... A radzę Panowie jedno - pierdyknąć głową w ścianę i pisać trochę obiektywniej ! Wiem, że tam u Was czerwono, ale każdy chce przeczytać trochę prawdy.. Nawet frekwencje zwyżyliście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:25 uważny...ale uważnie wszystkich policzyłeś, że taki jesteś pewny tego co piszesz? Ej łksiaczki, marudzicie na redaktorów, a sami takie bzdety piszecie, że brzuch boli ze śmiechu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:30 No to sam zauważ "obiektywizm" pseudoredaktorków wybiórczej - tylko tutaj jest was 2500 <rotfl>, a ŁKS-u na wybiórczej z kolei zawsze jak najmniej... Jeszcze jakieś fakty? Poza tym ten balon czerwono-biało-czerwony, który rozstawiają aż żygać się chce. Pro-widzewska demagogia, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:35 ale bzdety piszesz - a jakie to fakty? Wszędzie tylko spiski widzicie - mityczny układ i Boniek sterujący wszystkim z tylnego siedzenia:)) Balon GW w naszych barwach, hehe... Najlepiej zbojkotuj jeszcze Austrię i Peru, bo mają takie barwy jak my:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:43 Wybiórczą na pewno bojkotuję bo nie jest obiektywna. P.S. A Widzew, cóż - współczuję Wam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej uważny Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.4web.pl 28.11.06, 10:17 Ja też Ci współczuję, bo oto widzę jak bojkotujesz GW matole. To jest właśnie forum na stronie Gazety Wyborczej. Cóż za logika. Spalcie ten balon w końcu. Ubędzie Wam sponsora. Widzew przegrał, bo był słabszy w tym meczu i tyle. Widzisz gdzieś jakis spisek? Jak byś był wczoraj w Łodzi to byś łosiu wiedział, że widoczność była ograniczona do 30 m. - trochę bardziej ograniczona niż Wasze chore umysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Widzew przegrał we mgle IP: 165.72.200.* 28.11.06, 11:06 ŁKS grał w takich samych warunkach z wicemistrzem Polski i dał radę, więc mgłą się nie podpieraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 13:30 Byłem na obu meczach więc mam skalę porównawczą jeśli chodzi o warunki gry w tym mgłę, co jest i tak mało ważne. Widzew bez mgły pchnął Was 2:1 i popycha od dawna. Napisałem, że Widzew przegrał i w tym meczu był słabszy od Łęcznej. Czego się jeszcze spodziewasz? Że napiszę iż ŁKS jest lepszy od Widzewa? A po czym mam to stwierdzić? Bezpośrednie spotkania nie wychodzą Wam na dobre więc podaj inny przykład. Może Ci się uda. Tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 165.72.200.* 28.11.06, 14:17 Nie chodzi mi o porównywanie ŁKS-u do Widzewa, tylko o to że jak drużyna chce to i we mgle wygrywa. Niech więc was ten mierny dziennikarzyna nie usprawiedliwia złymi warunkami atmosferycznymi bo to kpina, Górnik miał takie same warunki jak wy i wygrał, ot co. Jesteście naprawdę jednym z głównych kandydatów do spadku. Cóż, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 14:26 A po czym mniemasz, że Widzew jest jednym z głównych kandydatów do spadku? W zeszłym, jeszcze drugoligowym sezonie (zarówno dla Was i dla nas) na ŁKS miało nie byc mocnych i OE mieliście osiągnąć w cuglach, a jaką mieliście końcówkę to pamietamy. Widzew - Zawisza ten mecz o ile pamietam ratował Waszą pierwszoligowa przyszłość. Więc nie mów mi, że ktoś jest kandydatem do spadku, bo tego nie jesteś w stanie przewidzieć. Różnice punktowe są na tyle nieznaczne pomiędzy nawet Widzewem i ŁKS-em i wszystko jest możliwe. JAk cieszy Cię jazda do Łęcznej bardziej niż derby Łodzi to trudno. Poza tym autor artykułu wcale nie napisał nieprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 165.72.200.* 28.11.06, 15:57 Proszę Cię, nie rób porównań między tym co było w zeszłym sezonie a tym co jest teraz. Denerwują mnie przy tym także widzewskie napinki w stylu, graliśmy w Lidze Mistrzów, mamy sukcesy. Powiedz mi, kiedy to było? To dokładnie jak wspominanie polskiego remisu na Wembley - jak długo można? Liczy się to co teraz a Widzew nie prezentuje się najlepiej i ktoś chyba jeszcze bardziej chce tą drużynę rozpier... (Probierz). Co do derbów to powiem Ci, że nie wiem czy nie wolę jechać do Łęcznej, bo kiedy się dostanę na derby na Widzewie jak coraz mniej biletów dajecie? Czy takie derby mają sens? Chciałbym dopingować swoich na Piłsudskiego ale chyba nigdy nie będę miał okazji do tego znając przychylność waszych działaczy.. Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.4web.pl 28.11.06, 16:29 Nie porównałem w żaden sposób Waszej gry z naszą. Nie napinam się też o Ligę Mistrzów, bo to część historii. Jak chcę iść na ŁKS to idę i siadam sobie gdzie chce, a na jakim wyniku tak naprawdę mi zależy to moja sprawa. Kiedyś oglądałem mecz na Widzewie z gościem z Warszawy i jakoś się dogadaliśmy. Sam piszesz, że teraz Widzew nie prezezntuje się najlepiej (TERAZ), ale nie o to chodzi, żeby się prezentował teraz tylko wiosną. Runda jesienna się skończyła. Grał na miarę swoich możliwości i tyle. O ile historię można ocenić o tyle przyszłość jest mało przewidywalna. Aha no i życzę Ci super emocji w Łęcznej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 18:07 Tylko jedna sprawa jest b.istotna Otóż, poszukiwania waszego trenera chyba nie idą w dobrym kierunku i wątpię, że na wiosnę będziecie grali lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam "Po efektach ich poznacie". IP: *.4web.pl 28.11.06, 21:47 Przyznaję szczerze jednak, że wyniki nie są satysfakcjonujące dla kibica Widzewa, ale tragedii też nie ma. Nikt nie obiecywał miejsca medalowego. O utrzymanie może też nie będzie trzeba walczyć. Pozostaje wiara, że polityka transferowa (prowadzona na miarę mozliwości) w końcu się opłaci. Sprawę zakupu drogich piłkarzy Widzew przerabiał z wiadomym skutkiem w przeszłości. W końcu każdy z właścicieli będzie chciał wygenerowac zyski o ile nie zapobiec stratom. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stądlepiejwidać Re: Trochę więcej obiektywizmu. IP: 217.153.125.* 29.11.06, 13:13 a na ŁKS kupujesz bilet czy machasz legitymacją prasową - "adwokacie we własnej sprawie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Gdzie ta Twoja odwaga? IP: *.4web.pl 29.11.06, 15:41 Sprawdź najpierw swój IP zanim napiszesz coś następnym razem gizmo, czy jak Ci tam było. Miło, że przejawiasz ochotę do normalnej dyskusji, ale to jeszcze nie ta forma. Za dużo jadu i snowu spisek węszysz. A na ŁKS wchodzę na zaproszenie znajomych, którzy kupują bilety. Na razie tylko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPmniezdradza Re: powiedz coś jeszcze o sobie gryzipiórku IP: 217.153.125.* 29.11.06, 16:06 nie mam najprostszego do zapamiętania więc musiałeś zadać sobie trochę trudu...a może poprosiłeś znowu helpdesk o identyfikację ... to ty masz znajomych? i jeszcze kupują ci bilety - ale dlatego że cię nie stać czy sam się boisz zapuszczać do Łodzi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: powiedz coś jeszcze o sobie gryzipiórku IP: *.4web.pl 29.11.06, 17:47 To nie IP Cię zdradza, a Twoja bezdenna głupota. Rozbawiłeś mnie tym gryzipiórkiem. Widzisz łosiu sam o sobie mało wiesz, a tym bardziej o mnie. Helpdesk powiadasz? Bueheheheee. Znowu ten angielski i znów nakarmione ego. Staraj się, staraj. Znajomych mi zazdrościsz? Bo sam nie masz? Idź na limankę, zawsze jakiś żul się doklei. Aha no i wróć do logowania ze stałym (nic)kiem będziesz mniej śmieszny, a teraz nie licz na dalszą rozmowę. Tęsknisz za Łodzią, to przyjedź. W Warszawie musi Ci być duszno. Pozdrawiam. Mimo wszystko. Jak masz znów coś napisać i być ostatni, to napisz na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzuwajP "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 22:44 sport.onet.pl/1,16,11,16713663,47195828,92184,0,forum.html a tak mi się jakoś samo wkleiło. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristiano B. Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.4web.pl 29.11.06, 23:11 A to Ci dobre! Skoro post tak dawny to jaki On "nowy ... internetowy"? Łapówkę wziął od Ciebie i się nie wywiązał? Czy za skórę zaszedł? Miło, że ktoś pamięta o gościu, bo nie sądzę, że tęskni. Ja tam w chłopcach nie gustuję, to raczej o moje pośladki chłopaki z drugiej strony miasta się często dopytują. Ci co przeczytają, to będą wiedzieć. Pozdrawiam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzuwajP Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 23:21 >Łapówkę wziął od Ciebie i się nie wywiązał? Czy za skórę zaszedł?< Bardzo chciałbyś to wiedzieć?? Że odezwałeś się w tym temacie? I stajesz w obronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czuj Zuch Re: "nowy widzewski bojownik internetowy" IP: *.4web.pl 30.11.06, 12:08 Nawet nie chcę wiedzieć w jakim celu umieściłeś ten link w tym miejscu, a tym bardziej być adwokatem, ale rzeczywiście bolało lub nie daj Panie Boże znów spisek. Trudno. Tak czy inaczej, miło, że Go przytoczyłeś, bo jego autor miał wiele racji, co pokazała przyszłość klubu, którego ten link dotyczył. Prawda? No i to tyle w tamtym temacie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.tpnet.pl 28.11.06, 00:06 co się dziwisz podanej "frekwencji"?. Zimno było jak cholera, a wilgotne (od mgły) zimno wydaje się jeszcze zimniejsze. Więc B. się tak rozgrzał, że widział podwójnie. Proste, nie?. Ale prosiłem o tytuł "Wspaniały Widzew przypadkiem ptrzegrał z outsiderem" i nie doczekałem się. Wstyd panie B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgła Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:58 To nie WIdzew przegrał we mgle to przegrała zdolność trenersko menadzerska Probierza Jak długo będziecie go trzymać on swój limit wyczerpał a wiosną to awans do II ligii Obudżcie sie Prezesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans klos Binczyk BRAWO !!!! IP: *.retsat1.com.pl 27.11.06, 22:10 Chłopie napisz raz konkretnie ze widzew jest słaby, ze piłkarzy w nim grający to nadają sie najwyzej do II ligi a nie piszesz jakies farmazony o warunkach pogodowych ktore przeszkodziły widzewowi rozniesc Łęczną w pył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Binczyk BRAWO !!!! IP: *.mnc.pl 27.11.06, 22:46 przede wszystkim to była czesc pilkarzy grajacych w Widzewie - i to ta gorsza, w ktorej zagralo kilku testowanych graczy, wiec nie masie co dziwic skoro ci testowani wypadli słabo - Widzew przegral, i nie podpisze z nimi kontraktów - prosta sprawa. po drugie zdaje sie ze ten od win - Goszczynski - mowil ze sprzedaje na łksie po 1200 biletów na mecz ligowy - to tyle ile na Widzew na mecz pucharu ekstraklasy hahahaa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba dla złego pływaka woda za rzadka IP: *.4web.pl 27.11.06, 22:49 a to śnieg, a to mgła, biedne te podmiejskie kmiotki:D Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Łęczna miała noktowizory przeciwmgielne 27.11.06, 22:57 ..i dlatego wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Po co plesc bzdury ?? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.11.06, 23:09 dyskusja o niczym!! co do liczby widzow to 2.5 tys bylo na bank kto byl to nie musi czytac na onecie.po drugie w tym skladzie co Widzew zagral z Leczna to bylby klopot wygrac z kims w II lidze a nie z Leczna(tez cieniutko).z tych ludzi nikt Widzewa nie zbawi to pewne.a tak na marginesie to komu ten puchar i po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Widzew przegrał we mgle IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 23:24 W przeciwieństwie do Pana redaktora uważam że Longinus Uwakwe był jednym z najlepszych zawodników na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 00:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans [...] IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 01:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK [...] IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 07:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 07:14 a ktoś z onetu był na tym meczu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w II lidze! IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 07:45 Ty wiesz, to się z nami podziel informacją-1500 z biletem, 1000 z bramą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.rmf.pl 28.11.06, 11:39 Wy, ŁKSiacy, chyba macie jakieś kompleksy... Ja, obiecuję, nigdy w życiu nie wszedłem na forum pod artykułem o waszym klubie, bo mnie on po prostu nie interesuje. A wy bez przerwy leczycie tu swoje kompleksy. To męczy was brak obiektywizmu w GW... To licytujecie się na ilość kibiców... Jakie to ma znaczenie? A propos meczu... Probierz przed rozgrywkami PE powiedział, że go one nie interesują i wynik nie jest ważny, tylko sprawdzenie nowych zawodników. W lidze Widzew rozgromił na wyjeździe 5:1, a z Wami wygrał 2:1 - to się liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:56 Kacper zgadzam się z poprzednii wypowidziami PRobierz ta żaden autorytet a tylko nędzny trenerzyna tylko kto załawił mu papiery.Redaktorzy piszą nie obiektywnie tak by płacił im Probierz Rzygać się chce na cała komedię trenesko- zawodniczą.Dziwię sie gdzie są prezesi P.Szymański toż to jego kasa a on ją roz....la.Zawodników testuje się w sparingach,na treningach a nie we mgle a piniądze z pucharu przepaną ale Widzew to bogaty klub i nakasie im nie zależy.WONNNNNNNNNNNNNNNN z Probierzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Widzew przegrał we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:34 Jestem całym sercem za wywalenie Probierza ale coś tu nie gra Ta cała jego koncepcja to niszczenie tego co pozostało po trenerze Majewskim a więc koncepcja taka- Widzew na jesiń 2007 wita II ligę Kiedy obudzą sie Prezesi i pogonia hanysa z naszego podwórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał P. No to gdzie mam nabierać doświadczenia jak nie tu? IP: *.zdnet.com.pl 28.11.06, 17:38 Teraz będę miał ekstra papiery że trenowałem I ligę, a że nie wyszło to wina prezesów. No i zdobyłem doświadczenie szkoda że przez jeden sezon, ale to naprawdę nie moja wina, że klub poleciał do II. A JA przecież jestem treneiro ekstraklasowy. buehahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ch. Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:08 ...Daniel mi nie pozwolił:( No i nadal muszę się męczyć w ŁKSie... Dobrze przynajmniej, że dostałem oferty z Kataru i II ligi greckiej, to może przynajmniej wygrzeję stare kości na słoneczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.retsat1.com.pl 28.11.06, 21:43 milcz psie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Chciałem zostać radnym ale... IP: *.4web.pl 28.11.06, 21:49 Wyluzuj trochę. Jesteś strasznie spięty. Odpowiedz Link Zgłoś