paenka 30.12.06, 00:15 Znajomi doniesli mi ze w okolicach Kredensu, bodajze juz z wejscia do niego wida szyld nowego Pubu Pijawka. Ktos wie cos wiecej w tej materii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moder2 Re: Pub Pijawka 20.01.07, 11:32 Witam. Pracuję w Sieradzu która zakłada monitoring. Miałem okazję zakładać właśnie monitoring w Pubie "Pijawka". Jeśli chodzi o wystrój wnętrza jest ono doskonale i z pomysłem wykończone, takiego pubu o podobnym wystroju wnętrza nie ma chyba w naszym dość ubogim w Puby Sieradzu. Gorąco Zapraszam do Pubu "Pijawka". Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Pub Pijawka 27.01.07, 14:49 czynny jest wogole juz ten pub ? wchodzi sie tam gdzie do kredensu, ale jak bylam 2 tyg temu to bylo zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
kalaka2 Re: Pub Pijawka 27.01.07, 18:11 Otwarcie Pubu Pijawka prawdobodobnie w środę, tj. 31.01 o godz. 15 Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Pub Pijawka 28.01.07, 00:57 hm... gdyby nie odleglosc to bym siue wybrala :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Pub Pijawka 04.02.07, 21:52 bylam, weszlam i wyszlam. Przy wejsciu poczulam dziwny zapach. Generalnie schludnie ale jakos tak jak dla mnie nie swojsko. Za jasno. I zbyt przestrzennie jak na styl ktory obrali. Odpowiedz Link Zgłoś
djalpinista Re: Pub Pijawka 05.02.07, 15:42 w piatek miejsca nie znalazlem ani jednego do siedzenia. ani w pijawce ani w kredensie. ze zdenerwowania poszedlem na plac teatralny i z rozdraznienia czytalem koleznance bajke o czerwonym zakapiorze wg akuba Wedrowycza ;) moze dzisaj sie wreszcie wbje na jakis soczek do tej pijawki to bede mogl dac jakas konkretna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Pub Pijawka 05.02.07, 17:07 A w sobote ok 17 tez bylam i bylo zamkniete a wg wywieszki mialo byc otwarte od 16 :( Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Pub Pijawka 07.02.07, 01:45 ja bylam w niedziele o 18 i bylo zamkniete ;/ Odpowiedz Link Zgłoś