Gość: tajfun IP: *.pai.net.pl 31.12.06, 19:19 jest moim dostawca internetu i jestem ciekaw jak ta firma sie wywiazuje ze swoich obowiazkow u was bo u mnie masakra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodzianin_v Re: PAI NET IP: *.pai.net.pl 01.01.07, 19:36 U mnie w ramach umowy,w porządku od przeszło roku. I oby dalej. Z noworocznymi życzeniami..... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: PAI NET 02.01.07, 10:06 co znaczy 'wywiązuje się ze swoich zobowiązań' w połączeniu z 'masakra'? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka ja się raczej zastanawiam... 02.01.07, 12:41 jakim cudem on się nie zalogował.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ja się raczej zastanawiam... 02.01.07, 12:42 może przeniesione. albo to właśnie ta masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ja się raczej zastanawiam... 02.01.07, 12:49 Raczej to pierwsze. Ale ogólnie, to faktycznie masakron. Odpowiedz Link Zgłoś
arturmu Re: ja się raczej zastanawiam... 02.01.07, 18:26 zgadzam sie, PAI to masakra... czasem działa, czasem nie, ostatnio jest, ale byl taki czas ze nie bylo chyba z tydzien prawie wcale...# Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius o boszsz 03.01.07, 14:50 kiedy ja to napisałem??? Przecież ja nie korzystam z PAI! Ja nawet nie wiem co to jest! Państwowa Agencja Informacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: o boszsz 04.01.07, 08:57 Powszechna Agencja Internet, w tym przypadku. nazwa równie myląca co 'big_news' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka u mnie.. 03.01.07, 14:44 bez zarzutu przez ostatnie 3 lata.. moze dwa razy była jakaś przerwa w dostawie, z powodu burz czy wichur.. ale generalnie jestem zadowolona. tyle, że obsługa w biurze mogłaby być bardziej kompetentna.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedryk2006 Lepiej nie mowic o PAI 03.01.07, 20:58 Kiedyś były 2 firmy PAI (sa i zoo) zoo zajmowała sie sprzedażą sprzętu, a sa internetem. Kadra była ta sama, siedziba ta sama, szefostwo to samo. Kupilem sobie dysk, ktory się popsuł, wieć poszedłem z gwarancją, do ich siedziby i pan prezes powiedział mi zebym się cmoknął w dupę, bo "zoo" nie istnieje a "sa" to zupelnie nowa firma i on choc byl prezesem obu nie odpowiada za nic. Odpuściłem sobie, bo szarpanie po sądach wydało mi się wtedy mało ciekawym zajęciem ale już wiecej interesów z radosnymi panami robić nie będę. Skoro raz mnie tak potraktowali, to 2 raz też mogą. NO THX. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: PAI NET 04.01.07, 10:30 Mam od 3.5 roku i moze dwa/trzy razy byl jakis wiekszy problem typu brak sygnalu przez pare godzin. Odpowiedz Link Zgłoś