pewna_kobieta 05.01.07, 12:50 Jest gdzieś w Łodzi miejsce, w którym można dokonać naprawy torby? Chodzi w wszycie ekspresu. Torba jest na tyle skomplikowana, że zwykły karawiec sobie z tym nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 13:57 we wszystkich moich torbach jest potwornie ciemno. Normalnie nic nie mogę znaleźć tak ciemno. Szukam torby, która miałaby oświetlenie uruchamiane automatycznie po otwarciu torby. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 14:03 NIe myślałaś o przeszczepie oczu na takie odbijające światło? Kocie albo sowie (w zależności od tego czy stawiasz na imidż seksowny czy mądry). Wtedy problem torby, i nie tylko, zniknie, jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Wybieram ymydż mądry. Biorę też sowią szyję. 05.01.07, 14:22 Lepsza łabędzia, jeśli już musi być ptasia. Byleby za duży patch-work w efekcie nie wyszedł:) Odpowiedz Link Zgłoś
primitivo Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 19:40 szkoda czasu, najprosciej bedzie jak kazesz obszyc skora lodowke, w takiej torbie odkryjesz nawet wiecej udogodnien niz swiatelko Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_kobieta Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 06.01.07, 12:47 Wobec tego - gdzie w Łodzi jest kaletnik? Podajcie adres. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 06.01.07, 12:49 www.pf.pl/portal/Index Odpowiedz Link Zgłoś