05.01.07, 12:50
Jest gdzieś w Łodzi miejsce, w którym można dokonać naprawy torby? Chodzi w wszycie ekspresu. Torba jest na tyle skomplikowana, że zwykły karawiec sobie z tym nie poradzi.
Obserwuj wątek
    • aaa202 Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 13:57
      we wszystkich moich torbach jest potwornie ciemno. Normalnie nic nie mogę
      znaleźć tak ciemno. Szukam torby, która miałaby oświetlenie uruchamiane
      automatycznie po otwarciu torby.
      • miejskie_narty Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 14:03
        NIe myślałaś o przeszczepie oczu na takie odbijające światło? Kocie albo sowie (w zależności od tego czy stawiasz na imidż seksowny czy mądry). Wtedy problem torby, i nie tylko, zniknie, jak ręką odjął.
        • aaa202 Wybieram ymydż mądry. Biorę też sowią szyję. 05.01.07, 14:06
          • miejskie_narty Re: Wybieram ymydż mądry. Biorę też sowią szyję. 05.01.07, 14:22
            Lepsza łabędzia, jeśli już musi być ptasia. Byleby za duży patch-work w efekcie nie wyszedł:)
            • aaa202 Patch work albo kacz walk 05.01.07, 14:27
      • primitivo Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 05.01.07, 19:40
        szkoda czasu, najprosciej bedzie jak kazesz obszyc skora lodowke, w takiej torbie odkryjesz nawet wiecej udogodnien niz swiatelko
      • pewna_kobieta Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 06.01.07, 12:47
        Wobec tego - gdzie w Łodzi jest kaletnik? Podajcie adres.
        • graz.ka Re: Kaletnik może Ci pomoże? Mam gorszy problem 06.01.07, 12:49
          www.pf.pl/portal/Index

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka