ixtlilto 05.04.03, 09:40 Od kilku dni istnieje możliwość powiadamiania na skrzynkę pocztową o odpowiedziach na Wasze posty w ulubionych wątkach. Dodatkowo wątki w których ktoś coś dopisał są zaznaczone na liście na czerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Nowości w 'moim forum' 05.04.03, 12:55 No i fajnie, tylko nie mogę zaznaczyć pola powiadamiania o odpisie na wątek. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowości w 'moim forum' 05.04.03, 23:31 Ten "ptaszek" rzeczywiście nie działa; ale powiadomienie w postaci czerwonego zaznaczenia na liście ulubionych wątków działa jak najbardziej! :) Teraz nie muszę pamiętać ile gdzie było postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Nowości w 'moim forum' 05.04.03, 23:57 Gdzie to się zaznacza na wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nowości w 'moim forum' 06.04.03, 12:08 Jeżeli chodzi Ci o zaznaczenie wątku, by wpisać je na listę swoich ulubionych, to po prawe stronie ekrany,w chwili czytania posta, pod Bannerem do łódzkiego wydania Wyborczej, znajduje się taki szary napis... jeżeli nie o to Ci chodziło-napisz o co:-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nowości w 'moim forum' 06.04.03, 13:42 Jakiej przeglądarki używasz? Jeżeli nie ma-napisz do adminów...któregoś z adminów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Nowości w 'moim forum' 06.04.03, 23:17 hehe... tez sie nad tym głowiłem - a wyjaśninie jest proste, acz mało logiczne. Jak masz wybrana opcje widoku wszystkich postów z danego wątku to nie ma opcji dodaj do ulubionych z boku. A jak masz włączony widok jednego postu i drzewka watku, to jest. Przynajmniej u mnie taka prawidłowość się pojawiła... Sprawdź jak u Ciebie będzie... Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowości w 'moim forum' 07.04.03, 21:36 Wg Tebe, wszystko już działa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5536462&a=5536462 Odpowiedz Link Zgłoś