ronja Re: Ło sole mijoooooooo! Izis, zacznijmy dziady:) 09.04.03, 21:36 Tu możem poalbatrosić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ło sole mijoooooooo! Izis, zacznijmy dziady:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:38 Znaczy się spiwoc będziemy? No to ja może bedę na razie zapowiadać. Kochani moi z największą przyjemnoscią kłaniam się nisko za siebię i Ronję i przystępyuje do śpiewania . Moja poprzedniczka zaczęła bardzo grzęski temat muzyvzny więc go zmienie: " Spoza gór i rzek wyszliśmy na brzeg..." Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Albatrosem gooooooooo!!!!! 09.04.03, 21:39 Gdzie ta keja, a przy niej ten jaaaaaaaacht!:) I mistrzu, co nam w dekolty zagląąąąądaaaaaaaaał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Albatrosem gooooooooo!!!!! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:41 ronja napisała: > Gdzie ta keja, a przy niej ten jaaaaaaaacht!:) > I mistrzu, co nam w dekolty zagląąąąądaaaaaaaaał?:) Kochana albo ja miałam zwidy albo ja golf na siebie wtedy odziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ja też! Ja też! Intelektem go wzięłyśmy!:) 09.04.03, 21:42 Łudzi się Ronja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ja też! Ja też! Intelektem go wzięłyśmy!:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:44 ronja napisała: > Łudzi się Ronja... Albo po prostu rzucił się na płeć. MOze też odlicza do dwóch ta zagadnę tą przelece... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Izis!!!! Boleściwie mię zraniłaś! 09.04.03, 21:46 Zbeszcześciłaś nasze, ekhm, stosunki z Miszczem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Izis nie chciała IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:48 I teraz żałuje że sprowadziął tą zanajomość do poziomu g... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ło sole mijoooooooo! Izis, zacznijmy dziady:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:39 A co że ducha patriotycznego w narodzie nie ma? No to proszę jeszce i to: Pałącyk Mikla żytnia Wola Bronią go chłopcy od parasola Odpowiedz Link Zgłoś
ronja To ja juhasem go! 09.04.03, 21:41 Popod turnie popod laaaaaaaaasy! (rozumiesz, Izis, z młodej piersi to popod lasy) Tam na hali są hu... o sorry, juhaaaaaasy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: To ja juhasem go! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:43 ZAsiali góraaaaaaale zyto zyto Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Łowies, Izis, łowies, niech trochę z końska bydzie 09.04.03, 21:45 Łod końca, do końca, bez wieś, bez wieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Łowies, Izis, łowies, niech trochę z końska b IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:47 A bo to ja wiem co te duże zwierzaki jedzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Pogadanka na temat żywienia koni 09.04.03, 21:54 Skrótowo to konie żywią się paszami objętościowymi, np. sianem i słoma oraz treściwymi - owsem, bywa że kukurydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ło sole mijoooooooo! Izis, zacznijmy dziady:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:42 Teraz będzie numer 1 a ja mam na imię Edek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ode mnie Potem pozalatuje...;) 09.04.03, 21:44 Wal głowa w scianę, to pomaga każdemu... Takie małe jebudu, Ci pomoże bez truduuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Graj piękny cyganie IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:46 A w szczególności dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Jeeeeeeeeeeeeechali cyyyyyyyyyganie... 09.04.03, 21:51 Z jarmarku damoj, damoooooj, Oni zadierżylis Coś tam, coś tam... Ech, zapił, zakurił, zaguliał, Parien maładoj, maładoj, W krasnoj rubaszonoczkie, Haroszenkoj takooooooooooooj! Tłumaczę refren: och, napił się lampki wina, jego smukłe nozdrza wciągneły dym papierosowy, zatańczył walca, nasz młodzieniec itd... To wcale nie oznacza: Ech, zapił, popalił, pohulał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Kolonie IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:50 Ach Lubelskie jakie cudne... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Gdzie jest taki drugi kraj! 09.04.03, 21:53 Izis, uderzyłaś w moja romantyczną strunę, teraz załkam rzewnie i przeniosę się tam gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Gdzie jest taki drugi kraj! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:55 I jescze treny będziemy recytować Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Wielkąś mi uczyniła pustkę w sercu mojem! 09.04.03, 21:56 moja droga Orszulko, tym zniknieniem swojem! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Córeczko moja daleka! 09.04.03, 21:57 Pusto, pusto koło mnie! Serca wzdycha(?) i czeka! Ono nie umie zapomnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Córeczko moja daleka! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:59 ronja napisała: > Pusto, pusto koło mnie! > Serca wzdycha(?) i czeka! > Ono nie umie zapomnieć! Umarłąś lecz niezupełnie Nadal razem się trudzim Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Córeczko moja daleka! 09.04.03, 22:00 Com ci obiecał, spełnię, Wiersz swój obniosę ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Córeczko moja daleka! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:07 ronja napisała: > Com ci obiecał, spełnię, > Wiersz swój obniosę ludziom. By dawał........(nie pamietam) Miłość nadzieję radość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Wielkąś mi uczyniła pustkę w sercu mojem! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:58 Pełno Cię a jakoby nikogo nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis I tylko mi ciebie brak IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:54 Ciebie brak Ronjo ma Pewno w kart grasz albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ja to jeszcze pocyganię:) 09.04.03, 21:56 Dziś prawdziwyyyyyyyyych cyganów już nie mmaaaaaaaaaaa! Jak wiesz, zdążam tu do refrenu: Tylko koni, tylko koni, tylko koni, tylko koni żal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja W pewnym małym miasteczkuuuuuuuuuuuuu! 09.04.03, 22:00 Gdzies na krańcu Hiszpaniiiiii, Stary krawiec Augusto Szył bolera najtaniejjjjjjjjjjjj! Tooooooooooo Bolerooooooooooooo! O, Izis, jaki ta piosenka ma pałer! Musze Ci ją kiedy zaśpiewać! Ludzi w mieście pobudzę, ale musze się kiedy jeszcze nią wydrzeć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: W pewnym małym miasteczkuuuuuuuuuuuuu! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:03 KOniecznie bo ja ani w ząb nie wiem co ona za jedna(znaczy piosenka Twa) ronja napisała: > Gdzies na krańcu Hiszpaniiiiii, > Stary krawiec Augusto > Szył bolera najtaniejjjjjjjjjjjj! > > Tooooooooooo Bolerooooooooooooo! > O, Izis, jaki ta piosenka ma pałer! Musze Ci ją kiedy zaśpiewać! Ludzi w > mieście pobudzę, ale musze się kiedy jeszcze nią wydrzeć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Dobra dobra IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:09 MOje uszyska zniosą wiele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis A teraz teksty pochwalne.. IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:01 Kobiety są gorące... A ha a ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: A teraz teksty pochwalne.. IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:05 Ach proszę pani proszę pani Niech mnie pani więcej już nie rani Już dosyć nie chcę nie chcę za nic Niech nie rani mnie pani - nie pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: A teraz teksty pochwalne.. IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:08 Maryna Chcę ciebie i już Dziewczyno Tak ostra jak nóż To ty i już Reszta to popelina Ja wiem że ty Pokochasz mnie Maryna Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Kaman bejbe lait maj fajer! 09.04.03, 22:11 Pipol ar strendż, łer ju e strendżer... Brejk on tru to di ader sajd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Kaman bejbe lait maj fajer! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:14 Ahaś po zagramaniczenmu się zaczęło Hurra! :) ronja napisała: > Pipol ar strendż, łer ju e strendżer... > > Brejk on tru to di ader sajd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Kaman bejbe lait maj fajer! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:18 We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine And our friends are all on board Many more of them live next door And the band begins to play Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A to pamiętasz?:) 09.04.03, 22:07 Jak dobrze być barankiem i wstawać wczesnym rankiem! Wełniane ma trzewiczki, wełniane rękawiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Albo to! O jaaaaa... Nasza kultowa piosenka! 09.04.03, 22:09 Cipa cipa nie ma w domu jest jego brat, jest jego brat, a on leży na dnie morza, bo go wielki smok pożarł, pożar się pali, pożal sie Boże co to za piosenka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Albo to! O jaaaaa... Nasza kultowa piosenka! IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:13 ronja napisała: > Cipa cipa nie ma w domu jest jego brat, jest jego brat, a on leży na dnie > morza, bo go wielki smok pożarł, pożar się pali, pożal sie Boże co to za > piosenka!:) a Ty wiesz że ja nie wiem co to MI się z tym tylko kojarzy: Kibel kibel kibel kibel mnożą się zarazki KIbel kibel kibel kibel wylęgarnia muszek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Izis, Darłówka nie pamiętasz????? 09.04.03, 22:19 Już bardziej Ci się The Bill powinien kojarzyć: Obmyslam nowy plan, Obmyslam nowy plan, Obmyslam nowy plan, Wtedy, kiedy sram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: A to pamiętasz?:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:10 ronja napisała: > Jak dobrze być barankiem i wstawać wczesnym rankiem! > Wełniane ma trzewiczki, wełniane rękawiczki! Pewno i jeszce refrenik La laj la laj la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: A to pamiętasz?:) IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:11 Gość portalu: Izis napisał(a): > ronja napisała: > > > Jak dobrze być barankiem i wstawać wczesnym rankiem! > > Wełniane ma trzewiczki, wełniane rękawiczki! > Pewno > i jeszce refrenik > La laj la laj la la Albo coś koło tego (odparła Izis niepewnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja nene 09.04.03, 22:12 Refren był taki: Laj-li laj, laj-li laj, laj-li laj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: nene IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:16 ronja napisała: > Refren był taki: > Laj-li laj, laj-li laj, laj-li laj:) No wiedziałam że coś skopałąm Ale przyznaj na literkę L było :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja To co? Damy dziadom spać?:) 09.04.03, 22:21 Zmyjemy się, zanim nas wyrzucą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja To już jest koniec, nie ma już nic! 09.04.03, 22:22 Jestesmy wolnE! Możemy iść!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Wytłumaczenie 09.04.03, 22:24 Miały my z Izis iść dzis do Żółtej Łodzi Podwodnej w Lublinie na szanty, ale nie poszły my, to sobie wieczór zastepczy zrobiłysmy (zaczełysmy uczciwie od szant:) na forum Łódź:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Wytłumaczenie IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 22:31 ronja napisała: > Miały my z Izis iść dzis do Żółtej Łodzi Podwodnej w Lublinie na szanty, ale > nie poszły my, to sobie wieczór zastepczy zrobiłysmy (zaczełysmy uczciwie od > szant:) na forum Łódź:))) I bardzo ale to bardzo dziękujemy za te namiastkę. Duze buzaiki dla tych co dotrwali do tego wpisiku Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ej kobiety z ziemi lubelskiej 10.04.03, 09:28 Zachciało wam się zabawy w Łodzi?? Kiedy Ronja opuszczasz nasz piekny kraj?? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ej kobiety z ziemi lubelskiej 10.04.03, 21:23 I to Żółtej Podwodnej:) Żebym to ja wiedziała, kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ej kobiety z ziemi lubelskiej IP: *.resetnet.pl 10.04.03, 21:37 aric napisał: > Zachciało wam się zabawy w Łodzi?? > Kiedy Ronja opuszczasz nasz piekny kraj?? Bo ta Żółta Łódż to bardzo fajne miejsce. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Ło sole mijoooooooo! Izis, zacznijmy dziady:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 22:25 hahahahahahahahahahah pozdr. Mlody powszechnie znany jako hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Poczekaj,Młody, zjawisz sie i nas na spotkaniu:) 11.04.03, 10:17 hahahaha:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś