Gość: heniek IP: *.201.rev.vline.pl 31.01.07, 21:12 Gó.. nie firma zreszta jak wszystko co włoskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodzianin Indesit kupił ziemię i czeka na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:47 Wsiądź więc, heńku, w swojego poloneza i rozkoszuj się jego jakością. Ups, ale polonez to też "spolszczony" FIAT. Włoskie wzornictwo i polska jakość :))) Irytują mnie takie uwagi, jak Twoja. Ja lubię włoskie produkty. Uważam, że nic nie zastąpi włoskich ubrań - są znakomite jakościowo. Włoskie samochody - świetne, jak ktoś nie chce jeździć Ferrari, to jego sprawa. Pamiętaj, heńku, że zapewne znasz włoskie produkty przez pryzmat "cinquecento" (produkowany w Polsce). Nie wiem, co masz do zarzucenia jakości produktów Merloni, ale nie sądzę, żebyś w ogóle cokolwiek miał im do zarzucenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami To chyba ok? IP: 62.233.164.* 01.02.07, 00:21 zawsze to jakaś praca.... fototel.pl/telefon-sony-ericsson-w950i-p-322.html Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Taaa Heniek... 01.02.07, 07:55 A najlepiej to było za komuny - ludzie mieli prace, domy i jeździli na wczasy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Indesit kupił ziemię i czeka na wiosnę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.02.07, 08:24 szkoda, że w artykule nie napisano, iż inwestycja objęta jest strefą ekonomiczną, a sukces ten (jak i wszystkie osiągnięcia strefy) to zasługa wielkiego speca od gospodarki, sebastiana r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodeo Re: strefa ekonomiczna IP: 157.25.9.* 01.02.07, 11:57 zezwolenie wydał prezes ośniecki a sukces przypiszą sobie pisiory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek z R W końcu inwestycja w Radomsku. IP: *.devs.futuro.pl 01.02.07, 08:50 Mam nadzieję, że da początek rozwojowi miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: W końcu inwestycja w Radomsku. IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 18:19 Mając tu już fabryki w Łodzi dlaczego dano im tereny aż tak daleko w Radomsku czyżby tu nie było 20 ha na miejscu, chyba Włosi martwili się że powstaną za silne związki zawodowe w jednym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belyall Re: W końcu inwestycja w Radomsku. IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:11 A dlaczego mamy budować autostrady i S8 wam w Łodzi? Po co wam to? Tu w Warszawie są pilniejsze, nie na prowincji. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: W końcu inwestycja w Radomsku. IP: *.pai.net.pl 02.02.07, 11:44 Wg mnie w Łodzi wystarczy fabryk w których zarabia się 900zł... Powstanie DELL i będzie zapotrzebowanie na ludzi z wyższym wykształceniem. A taka fabryka Radomsku akurat może pomóc, Łodzi już nie. Odpowiedz Link Zgłoś