dova 01.02.07, 15:37 Najlepiej coś naprawdę BIG, bo nie widać ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Gdzie są newsy?? Zapodajcie jakiegoś! 01.02.07, 15:47 Nie przygotowałem sobie dziś kanapek do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Gdzie są newsy?? Zapodajcie jakiegoś! 01.02.07, 16:19 i co zjadłeś zamiast? Podaj szczególy tego mega newsa. Co było powodem niezrobienia kanapek, czy ktoś Ci przeszkodził, zabronił, albo szantażował? Wykorzystał a potem porzucił?? Zabrakło pieczywa, szynki czy żółtego sera, a może ogórek był za mało kwaśny? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Gdzie są newsy?? Zapodajcie jakiegoś! 01.02.07, 15:47 4 kobieta oskarza premiera buchaja o molestwanie , fajnie , nie? Odpowiedz Link Zgłoś
los_chlopakoss a kiedy tu go oskarżysz? 01.02.07, 15:54 po wpisach na tym forum można wywnioskować, że ten buchaj to twój konik Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: a kiedy tu go oskarżysz? 01.02.07, 15:59 Jak ktos nie widzi ironii we wpisie powyzej to coz , kiepsko ma pod czerepem.Ja sie w takich kregach nie obracam i dostal by konus w pysk za jedno glupie slowo , wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
los_chlopakoss Re: a kiedy ty go oskarżysz? 01.02.07, 16:08 trudno nazwać ironią twoje histeryczne wpisy na tym forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=53850474&a=53850474 Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: a kiedy ty go oskarżysz? 01.02.07, 17:10 A ty zacznij pisac pod jakims bardziej znanym nickiem , aa wszystkie kobiety to histeryczki , jasne ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal19755 Saryusz-Wolski jako szef UKIE finansował 01.02.07, 16:03 fundację, której szefował. Sam się finansował z unijnych środków. Tak donosi najnowszy raport NIKu. Wydawało mi się, że to mega-news, ale nikt nie podjął wątku... Augustyn Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Saryusz-Wolski jako szef UKIE finansował 01.02.07, 16:13 to już są oficjalne zarzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
arcyalchemik jest 01.02.07, 16:04 Po co paplać bezsensownie? Jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=56546227 Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: jest 01.02.07, 16:14 No nieźle, nieźle. Wrzucajcie dalej, jestem niezaspokojona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arcyalchemik Do dova Re: 01.02.07, 18:15 dova napisała: >... jestem niezaspokojona ;) Ach kiedy, no kiedy w końcu się zaspokoisz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie są newsy?? Zapodajcie jakiegoś! 01.02.07, 16:57 Nie przesadzasz? Przecież pełno teraz na forum cieplutkich informacji, interesujących pytań, panuje przyjazna atmosfera, ludzie wpadają zadowoleni i wypadają nie nękani. Czego więcej chcieć od tego miejsca? Może niech już tak tu zostanie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dova Ależ skąd! 01.02.07, 17:13 Nie przesadzam. Klimat forum zmienia się średnio co kilka godzin (tak wnoszę, nie sprawdzałam) a ja naprawdę czekałam na big newsa a nie na jakieś tam "nękanie". Jestem ukontentowana :) Adios mi amigos, miłego popołudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:23 Dzięki serdeczne:) A spodziewam się miłego nie tyle popołudnia, a raczej późniejszych chwil. A to z powodu rozpoczynającego się o godz. 20,00 meczu Polska-Dania, który nie wątpię wygrają nasi! Życzę miłego wieczoru oraz... pozostałych godzin, które płynąc leniwie przyniosą nam nowy dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:27 moim skromnym zdaniem mister big nieco zniechęcił się polityką kaczkopodobnych,w szczególności grzebaniem przy lustracji i wsi, i wcale mu się nie dziwię,ze przycichł;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:33 Ponieważ (o czym doskonale wiesz) darzę Cię sporą sympatią, nie będę Cię wyprowadzał z błędu. Myśl co chcesz. Powiem jednak tyle, że jestem mniej aktywny z zupełnie innych przyczyn. A leżą one po stronie tego coraz mniej przyjaznego ludziom miejsca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:40 big_news napisał: > Powiem jednak tyle, że jestem mniej aktywny z zupełnie innych przyczyn. A leżą > one po stronie tego coraz mniej przyjaznego ludziom miejsca. czyżby Bigu ośmieliło Cię samo... wylogować? :> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:51 A i owszem. Zresztą dzieje się tak nie od dzisiaj, na co zwróciłem uwagę w wątku Cassaniego, a ma to miejsce już od dłuższego czasu. Takie zabawy w kotka i myszkę oraz coraz mniej możliwości pisania na forum głównym (dobrze wiesz, że wywala się stąd to i owo) zwyczajnie mnie zniechęcają. Z tego robi się jakaś dziecinada, a nie miejsce dysput na każdy temat. Nawet jeżeli nie wszystkie cieszą się powodzeniem i uznaniem uważam, iż nie powinne być sekowane. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:45 mój post pojawił się w nieco innym miejscu niż planowałem,dlatego zwróciłem się w nim do Ciebie w trzeciej osobie :) a co do mało przyjaznego miejsca? to mało przyjazne miejsce,sęk w tym,ze lepszego nie ma. fora z reguły albo grupują matołów,albo są cięte gorzej niż to nasze. wielkim rozczarowaniem jest forum dziennika,gdzie rżnie się wszystko jak leci. zresztą jak się ferie skończą,pani nadgorliwa wróci do nauki, to i luzu będzie więcej nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ależ skąd! 01.02.07, 17:54 Może i masz rację? Mnie jednak te "walki" z przeciwnościami już znużyły. Ile można się targać o swoje? Fakt, nie będzie tych, to będą inni. Taka jest kolej rzeczy. No i dobrze. Pora na świeżą krew;) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Ależ skąd! 01.02.07, 18:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25089818&a=25180295 dwa lata temu czcigodny jabbur obiecał zrobić porządek,zresztą przez jakiś czas te zasady obowiązywały,tyle,ze pani admin ma bardzo swędzące łapki i zamiast pokręcić loczkami,kręci tym forum.a kysz! przy odrobinie wysiłku,dało by sie coś z tym zrobić,ale szczerze powiem,ze lubię obserwować poczynania nadgorliwych,niech pani prv.pl tnie dalej i rządzi:)) p.s. system mnie nie wylogowuje! ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka fszystkich nas wylogowuje ;-) 01.02.07, 18:13 Tp taka nowa taktyka gazety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś