Dodaj do ulubionych

Marek Chojnacki odszedł z ŁKS

IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 19:25
Co Wy piszecie? Znów "rodowici" się obrażą na Was. Poza tym to na pewno
nieprawda:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.4web.pl 01.02.07, 19:32
      Ponoć Kasalik szuka pracy...
    • Gość: Teofilów A Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:41
      skoro NIKT (Goszczu, Marek) NIC nie powiedział... co jasno wynika z artykułu...
      wszystko co dalej jest DYWAGACJAMI pismaka z GW (Gazety Widzewika)... i ja sie
      temu nie dziwię gdybym był redaktorem również znajdywałbym gó.. na
      Piłsudskiego... cóż takie życie... Do wiosny ŁODZIANIE z ŁKS !!! FC Teofilów A
      • Gość: Bleeeeeeeee Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.48.115.131.ltv.pl 01.02.07, 19:57
        Choćby wam g.... na oczy spadło to wy i tak ślepi będziecie mówiac że to wymysł
        i co najwyżej kropla deszczu na was spadła... konflikt jest, każdy to widzi
        tylko rodowici nie bardzo... swoją drogą dziwne że nie trzymacie strony trenera,
        wybitnego zawodnika związanego z klubem bardziej niż Goszczyńskie, Hajty, który
        zmontował wam fajny zespoł który lał najlepszych a który rozsprzedano za byle
        jaką kasę do byle jakich klubów, Giani za to załatwił sobie nową brykę i próbuje
        odgrywać wielkiego menago. Goszczyńskiemu już strach (komornik) z agląda w oczy
        więc wypycha co tylko ma jakąś wartość sprowadzając Gianiemu kolegę... dupa nie
        kibice.
        • Gość: k jak kibol Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: 82.177.55.* 02.02.07, 10:13
          uu, jaki kumaty

przestan wierzyc we wszystko co pisze walczyk bo strach pomyslec co bedzie jak
          gw poda komunikat ze widzewiacy maja sie jutro rzucic z 10-go pietra.

chociaz moze nie strach :D
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:47
        buachachacha!!!
        Goszczu rozpił kibiców a gdy z trenerem mu się nie udało zwolnił Go!
        Chojnacji był tym ktorego ŁKS musiał MIEĆ!!!
    • Gość: Teofilów C [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: karolew Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.range217-44.btcentralplus.com 01.02.07, 20:03
        wiadomo, że w ŁKS bieda z nędzą, ale że poszło o 2 tyś euro...!
        dno.

ŁKS to był zawsze klub prowizorka, więc cała ta historia jest naturalną
        konsekwencją takiej a nie innej tradycji klubu.
        bez pozdrowień
        • Gość: ŁKS RTK Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 01.02.07, 20:14
          Wielka szkoda, że Marek odszedł. Zawsze dażyłem go szacunkiem bo to ŁKS-iak z
          krwi i kości. Wątpię niestety w to, że ŁKS znajdzie lepszego trenera ale co
          zrobić :(
          • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:48
        • Gość: rwt Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:47
          Nawet mi was trochę szkoda, o rodowici :(
      • Gość: Stefek Szkoda tylko Chojnackiego i jego zdrowia i pracy.. IP: 217.153.157.* 01.02.07, 20:04
        którą włożył z nadzieją że , z tej mąki będzie kiedyś chleb, Nie z TYM
        menadżerem i nie z tą ekipą.. szkoda będzie roztrwonić dorobek jesieni ale to
        nieuniknione... Wszystkiego dobrego Panie Marku na NOWEJ drodze życia , na
        szczęście dla Pana bez ŁKSu!
      • Gość: Teofilów A Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:31
        Czy ja ci cioto ubliżyłem? A gdzie wy judasze w ogóle jesteście na Teofilowie?
        No gdzie? "A B C ZJEDNOCZENIA FAN CLUB ŁKS TEOFILÓW"
    • Gość: szartob Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.devs.futuro.pl 01.02.07, 20:29
      jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze albo nie wiadomo o co,
      Chojnacki miał dosyć, że Hajto sprzedaje piłkarzy za fajki
    • Gość: ANTY_WIDZEW Czekamy na Trenera IP: *.eranet.pl 01.02.07, 21:00
      Może Wiesiek by wrocił. Nie dane mu było awansować, przegrał tylko 1 mecz...
      A jak słysze kasalik, albo ten pajac z kmity to mi sie płakać chce...
    • Gość: majch Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: 213.25.150.* 01.02.07, 21:01
      To kolejny spisek Bonka i gazet ktore knuja przeciwko ŁKS.Tak naprawde
      Chojnacki nie odszedl i wszystko jest ok.Pilkarze tez nie uciekli do słabych
      klubów :D
    • Gość: Czytelnik uważny Ogólnie wiadomo że Goszczu sam długo nie pociągnie IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 21:03
      Bo jechać na kredytach, zaciągając ich coraz więcej, w dzisiejszych czasach się nie da. Kluby działające jako spółki akcyjne muszą się bilansować. Takie wałki można było robić 10 lat temu. Konieczne jest więc znalezienie poważnego sponsora, a to w dzisiejszych czasach, cotygodniowych rewelacji z Wrocławia jest coraz cięższe. Jeśli u podłoża konfliktu nie stoją pieniądze a jedynie Hajto (w co nie bardzo wierzę) to pewnie wiosną będzie chciał się pokazać że Goszczu zrobił słusznie. Zresztą Chojnacki sam napisał podanie o zwolnienie, nikt go nie wyrzucał.
    • Gość: Szczypiornista ŁKS Polska biało czerwoni-Polska biało czerwoni IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:26
      Jeszcze tylko wlejemy Niemcom, a potem polscy piłkarze zdobędą mistrzostwo świata.
    • Gość: Szczypiornista ŁKS Polska biało czerwoni-Polska biało czerwoni IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:27
      Piłkarze nożni oczywiście
    • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 22:44
    • Gość: adamek Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.02.07, 23:21
      Marek Chojnacki jest wybitnym ełkaesiakiem i co do tego nie mam żadnych
      wątpliwości,ale jeżeli ktoś mi powie ,że jest on wybitnym trenerem i nie
      znajdzie się na jego miejsce nikogo lepszego to ogarnia mnie śmiech.żresztą w
      ostatnich latach ŁKS dobrze wychodził na zmianach trenerów (wyłączając
      oczywiście wypadek przy pracy czyli Kasalika) więc kibice ŁKS-u niech się nie
      załamują.Najnowszą historię tego klubu tworzył nie Chojnaci czy Hajto ale
      Daniel Goszczyński i proponuję mu zaufać.A troska kibiców Widzewa o los
      Chojnackiego czy finanse Goszczyńskiego to jest szczyt hipokryzji. Proponuję im
      zająć się swoim klubem w którym wcale też nie jest tak różowo. Łks to my kibice
      a nie jacyś ludzie choćby nie wiem jak wybitni.
      • Gość: Rodowiry łodzianin Z Goszczyńskim do przodu IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 01:23
        Dawno nie pisałem. Dzisiejsza wiadomośc mnie zasmuciła. Ale Adamek ma racje. To
        Goszczyński jest twórcą jesiennej potęgi ŁKS. Potęgi na miarę beniaminka. Skoro
        ktoś z Jego ekipy chciał odejść... droga wolna. To Goszczu jest wodzem i
        sternikiem, więc skoro pozwolił odejść Markowi napewno wiedział co robi.
        Panie Marku- dziękujemy i powodzenia.
        Panie Danielu- gramy dalej, ma Pan mój kredyt zaufania.
        Pozdro dla normalnych
        • Gość: goscinny Re: Z Goszczyńskim do przodu chyba kpisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:05
          co za farmazon, od paru miesiecy atmosfera jest tak gesta w druzynie ze szkoda
          gadac, hajto fajny gosc ale nie mozna tak rozpieprzac druzyny, niech sie wezmie
          za granie w pilke a nie ładpanie forsy, bedzie ekipa bedzie kasa a tak jest
          ogolny balagan i nikt nie wie nie mowie juz nawet o tym jak traktuja klub
          kibica czy innych spnsorow, dyrektor to koljena kwestia biedny facet wsadzili
          go na mine i sie dopiero orientuje, to jest po prostu zenada, az sie serce
          kraja, panie Danielu niech sie pan opamieta w koncu.
    • Gość: eeeeee Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:08
      Kto rządzi w ŁKS-ie?
      Sport 01:24

Goszczyński, Hajto, Chojnacki? Sytuacja w ŁKS jest coraz mniej jasna, czego efektem rezygnacja
      trenera pierwszej drużyny.

Skandaliczny brak profesjonalizmu w działaniu na każdym kroku ? nie da się inaczej opisać tego, co
      dzieje się wokół zespołu ŁKS. Problemy z boiskiem do treningów, brak pieniędzy na obóz zagraniczny
      (ŁKS jako jedyny zespół ekstraklasy spędzi cały luty w domu), brak sensownej polityki transferowej,
      ucieczka najlepszych zawodników ? o tym pisaliśmy już wielokrotnie. Teraz mamy kolejny sygnał:
      trener Marek Chojnacki złożył prośbę o rozwiązanie umowy!
      • Gość: S.N.W. !!!Zawisza S.A. rozwiązany!!!! =) IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 10:30
      • Gość: ŁKSman Na sensacyjne pytanie dziennikarza kto rządzi IP: *.zdnet.com.pl 02.02.07, 10:46
        znaleziono już dawno odpowiedź. Ten kto daje kasę.Jeśli ten dziennikarz tego nie wie kto rządzi w ŁKSie, to dlaczego nie pyta kto rządzi w Wiśle K. Pogoni czy Cracovii. Mogę panu podpowiedzieć Goszczyński,Cupiał,Ptak,Filipiak i żaden z nich nie jest ani trenerem ani tym bardziej piłkarzem. Szukanie taniej sensacji
      • Gość: fan ŁKS Rycerze Wiosny w oczekiwaniu na Wojnę IP: *.158.rev.vline.pl 02.02.07, 11:14
        W ŁKS-ie rządzi Goszczu bo wykłada kasę na Hajtę.ŁKS nie jest bogatym klubem i
        przygotowuje sie tak jak pozwalają mu pieniądze. Boisko jest sztuczne jest już
        zdolne do użytku i można na nim trenować, a luty jest ciepły (na razie) i według
        prognoz taki będzie wiec przy słabej kondycji finansowej takie przygotowania
        maja sens. Chojnacki był dobrym trenerem ale miał też jesienią bardzo dobrych
        zawodników w składzie - nie jestem pewien czy prezentując niekiedy dość
        defensywny futbol ze słabszym składem dałby sobie rade na wiosnę. Inna sprawa
        czy kolejny trener będzie miał pomysł na drużynę (chodzi tu o Wiesława w
        szczególności)... w każdym razie szykujemy się na Wojnę...
        • Gość: Młody Re: Rycerze Wiosny w oczekiwaniu na Wojnę IP: 83.16.165.* 02.02.07, 12:06
          Zapytam poważnie-bez zbednej złosliwosci czy przytyków: czy naprawde nie
          czujecie ze cos nie gra? Ze tak naprawde z boku wyglada to tak ze kto moze to
          ucieka? Ja na waszym miejscu odczuwabym conajmniej wkur...
        • Gość: m rozmawialem z goszczem i wiem o co poszlo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:09
          po sledztwie przeprowadzonym przez rutka okoazalo sie ze to chojnacki zaj..l
          skarbonke i musieli go wylac. mysonie pekl ze smiechu brzuch jak o tym
          uslyszal...
          • Gość: ŁKS RTK Re: rozmawialem z goszczem i wiem o co poszlo... IP: 165.72.200.* 02.02.07, 13:52
            I to niby miało być śmieszne? Żałosny jesteś pętaku z Piłsudskiego
            • Gość: m coz za dystans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:16
              o rodowity ! tak cie przepraszam, nie chcialem cie urazic. naprawde mozesz w
              spokoju pielegnowac swoje napinki. zreszta pomylilem sie to podobno lakomy sie
              polakomil na skarbonke. a nowym rabinem bedzie dlugi julek...(dyrektywy z
              izraela od potomkow zalozycieli)
    • Gość: rs Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 15:31
      Podobno jednak zostaje.. Przejął strategię Leppera i Giertycha w rządzie.
      Zagroził odejściem i pewnie coś mu obiecali. Ciekaw jakie zaraz
      puszczą "ściemy" na temat przyczyn chęci odejścia. Pewnie sprawy rodzinne albo
      coś w tym stylu..
      • Gość: karolew Re: Marek Chojnacki odszedł z ŁKS IP: *.range217-44.btcentralplus.com 02.02.07, 15:36
        www.90minut.pl/news.php?id=506035
        macie tam niezły kabaret u siebie...
        aktorzy grają samych siebie.
        tak czy owak, długo w I lidze nie pogracie, bo nie stać was na Orange.
        • Gość: tylko1908 do karolew IP: *.158.rev.vline.pl 02.02.07, 15:40
          wy nie pogracie bo macie mało punktów i jeszcze dostaniecie walkowery na
          początku wiosny...
          • Gość: karolew Re: do karolew IP: *.range217-44.btcentralplus.com 02.02.07, 15:49
            twoje chciejstwo, to tylko wynik schizofrenii w której żyjesz.
            • Gość: Gość Re: do karolew IP: *.tpnet.pl 04.02.07, 23:07
              nie bądź taki pewien. Boniek wszzystkiego nie da rady załatwić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka