uerbe Bywa 04.02.07, 08:54 uer płynie przy: Explosions in the Sky - It's Natural to Be Afraid Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Poza tym 04.02.07, 08:59 ...jeśli dziś nie pracujesz to kładź się jeszcze spać. Pisanie tak wcześnie w niedzielę jest passé. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Wstąp do kościoła,to dzisiaj jest treendy 04.02.07, 09:09 uerbe napisał: > ...jeśli dziś nie pracujesz to kładź się jeszcze spać. Pisanie tak wcześnie w n > iedzielę jest passé. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka spało.... 04.02.07, 12:43 A śnił mi się: szczerbaty księżyc inwalidzi ścigający się po ulicy na wózkach inwalidzkich(no piraci drogowi) na tym księżycu były piramidy majów bazar na którym pierwsze 10minut internetu było za darmo ... to po co ja mam tu pisać jak takie atrakcje mam w półrealu? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: spało.... 04.02.07, 12:48 lavinka napisała: > A śnił mi się: > szczerbaty księżyc > inwalidzi ścigający się po ulicy na wózkach inwalidzkich(no piraci drogowi) > na tym księżycu były piramidy majów > bazar na którym pierwsze 10minut internetu było za darmo mówisz i masz: www.youtube.com/watch?v=bLbUQGNL3Dw (bez bazarku) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: spało.... 04.02.07, 13:01 Nie był sczerbaty,tylko mu coś do oka wpadło ;-p Odpowiedz Link Zgłoś