maxxman 07.02.07, 22:19 ww6.tvp.pl/6883,20070207456682.strona Co myślicie? Pozdro, mx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 07.02.07, 22:25 Spradź wątek 'Monachium czy Frankfurt'... Już o tym napisałem... I uważam, że kolejny raz Łaszkiewicz plecie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wojtuś w tv IP: *.lodz.mm.pl 07.02.07, 22:48 mam jedno pytanie ile razy można otwierać strażnicę. Było to juz z 3 razy. Proponuję otwieranie poszczegolnych pkt. oświetlenia pasa itd. Będzie glupia prasa i będą idiotyczne wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wojtuś w tv 08.02.07, 00:16 Jak się nie ma za wiele sukcesów, to te nieliczne celebruje sie powielokroć. A to niby lotnisko wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 08.02.07, 10:56 Nie, to samo było z łodzkim odcoinkiem A2... A na lotnisku szykuje się kolejna 'imprezka': ogłoszenie nowego połączenia... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Wojtuś w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:41 Tak? Kiedy? Aż się przejadę, żeby to zobaczyć. Uwierzyłeś już całym sobą Nowemu? Czy też pojawiło się coś o czym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 08.02.07, 19:52 Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Wojtuś w tv IP: *.centertel.pl 09.02.07, 10:19 Gość portalu: WW dawny łodzianin napisał(a): > Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe > połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;( Wiesz jakie???? Albo czy Łaszkiewicz mówił coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luman Re: Wojtuś w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:08 Oglądałem tę rozmowę i jestem pewien profesjonalizmu Łaszkiewicza.Możemy być spokojni.Powiedział ,że bedą to bedą.Yo uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitz Re: Wojtuś w tv IP: 217.153.8.* 09.02.07, 15:03 Na mnie też WŁ zrobił lepsze wrażenie niż możnaby się spodziewać po tym forum. Oczywiście to nie jest vice na jakiego zasługuje nasze lotnisko, ale moim zdaniem jest poprawa. Kiedy pojawił się zarzut braku nowych połączeń przynajmniej nie zaprzeczał. Znaczy, że sam rozumie sytuację i konieczność jej poprawy. Zamiast mówić: "rozmowy trwają" wymieniał konkretne linie i działania jakie zamierza podjąć. Jest jeszcze wiele do zrobienia, ale ja jestem dobrej myśli. Trzeba tylko czasem mu przypomnieć, że żadne z dużych polskich lotnisk nie ma autostrady do Wawy, a jakoś dają radę ściągać nowych przewoźników. Pozytywem było też, że w przypadku Lufy mówił nie o kilku połączeniach tygodniowo, ale dziennie. Tu też się z nim trzeba zgodzić, bo jezeli ma to być alternatywa dla latania przez Wawę to musi być odpowiednio często. Szkoda, że on sam nie wierzy w uruchomienie go przed wakacjami, ale dobrze że chociaż jest jakaś perspektywa. Co do samolotów, których jakoby Lufa nie miała to szkoda, że Pan Redaktor nie wyśmiał tego argumentu, bo braki w samolotach to aktualnie głównie są w segmencie b737/a320, a nie w takim jakimi lata Lufa na liniach regionalnych (chyba że się mylę). Szkoda też, że to właśnie Wojtuś stał się twarzą lotniska, a nie Pan Krawczyk, który z całego zarządu jest chyba najbardziej kompetentny. Miejmy nadzieję, że następnym razem dziennikarze nie zapomną zapytać o bazę, bo tego tematu zabrakło w tym wywiadzie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Wojtuś w tv 09.02.07, 15:18 > Miejmy nadzieję, że następnym razem dziennikarze nie > zapomną zapytać o bazę, bo tego tematu zabrakło w tym wywiadzie najbardziej. jaką bazę? ryana? z wice? na jakim lotnisku albo w którym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitz Re: Wojtuś w tv IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 14:46 Nie napisalem, ze baza bedzie tylko ze dziennikarze powinni przy kazdej okazji meczyc wladze portu dlaczego jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 09.02.07, 19:08 Gość portalu: ŁKS napisał(a): > Gość portalu: WW dawny łodzianin napisał(a): > > > Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe > > połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;( > > > > Wiesz jakie???? Albo czy Łaszkiewicz mówił coś??? Niestety nie. Łaszkiewicz potrafi mówić tylko ogólnikami. Link do rozmowy: ww6.tvp.pl/6883,20070207456682.strona Odpowiedz Link Zgłoś