Dodaj do ulubionych

Wojtuś w tv

07.02.07, 22:19
ww6.tvp.pl/6883,20070207456682.strona
Co myślicie?

Pozdro,
mx
Obserwuj wątek
    • Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 07.02.07, 22:25
      Spradź wątek 'Monachium czy Frankfurt'...
      Już o tym napisałem... I uważam, że kolejny raz Łaszkiewicz plecie bzdety.
      • Gość: xyz Re: Wojtuś w tv IP: *.lodz.mm.pl 07.02.07, 22:48
        mam jedno pytanie ile razy można otwierać strażnicę. Było to juz z 3 razy.
        Proponuję otwieranie poszczegolnych pkt. oświetlenia pasa itd. Będzie glupia
        prasa i będą idiotyczne wywiady.
        • sufler2006 Re: Wojtuś w tv 08.02.07, 00:08
          Kolega ma racje.To kpina!
        • hubar Re: Wojtuś w tv 08.02.07, 00:16
          Jak się nie ma za wiele sukcesów, to te nieliczne celebruje sie powielokroć.
          A to niby lotnisko wyjątek?
          • Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 08.02.07, 10:56
            Nie, to samo było z łodzkim odcoinkiem A2...
            A na lotnisku szykuje się kolejna 'imprezka': ogłoszenie nowego połączenia... :/
            • Gość: cardiacus Re: Wojtuś w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:41
              Tak? Kiedy? Aż się przejadę, żeby to zobaczyć. Uwierzyłeś już całym sobą Nowemu? Czy też pojawiło się coś o czym nie wiem?
              • Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 08.02.07, 19:52
                Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe
                połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;(
                • Gość: ŁKS Re: Wojtuś w tv IP: *.centertel.pl 09.02.07, 10:19
                  Gość portalu: WW dawny łodzianin napisał(a):

> Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe
                  > połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;(

Wiesz jakie???? Albo czy Łaszkiewicz mówił coś???
                  • Gość: Luman Re: Wojtuś w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:08
                    Oglądałem tę rozmowę i jestem pewien profesjonalizmu Łaszkiewicza.Możemy być
                    spokojni.Powiedział ,że bedą to bedą.Yo uczciwy człowiek.
                    • Gość: gitz Re: Wojtuś w tv IP: 217.153.8.* 09.02.07, 15:03
                      Na mnie też WŁ zrobił lepsze wrażenie niż możnaby się spodziewać po tym forum.
                      Oczywiście to nie jest vice na jakiego zasługuje nasze lotnisko, ale moim
                      zdaniem jest poprawa. Kiedy pojawił się zarzut braku nowych połączeń
                      przynajmniej nie zaprzeczał. Znaczy, że sam rozumie sytuację i konieczność jej
                      poprawy. Zamiast mówić: "rozmowy trwają" wymieniał konkretne linie i działania
                      jakie zamierza podjąć. Jest jeszcze wiele do zrobienia, ale ja jestem dobrej
                      myśli. Trzeba tylko czasem mu przypomnieć, że żadne z dużych polskich lotnisk
                      nie ma autostrady do Wawy, a jakoś dają radę ściągać nowych przewoźników.
                      Pozytywem było też, że w przypadku Lufy mówił nie o kilku połączeniach
                      tygodniowo, ale dziennie. Tu też się z nim trzeba zgodzić, bo jezeli ma to być
                      alternatywa dla latania przez Wawę to musi być odpowiednio często. Szkoda, że on
                      sam nie wierzy w uruchomienie go przed wakacjami, ale dobrze że chociaż jest
                      jakaś perspektywa. Co do samolotów, których jakoby Lufa nie miała to szkoda, że
                      Pan Redaktor nie wyśmiał tego argumentu, bo braki w samolotach to aktualnie
                      głównie są w segmencie b737/a320, a nie w takim jakimi lata Lufa na liniach
                      regionalnych (chyba że się mylę). Szkoda też, że to właśnie Wojtuś stał się
                      twarzą lotniska, a nie Pan Krawczyk, który z całego zarządu jest chyba
                      najbardziej kompetentny. Miejmy nadzieję, że następnym razem dziennikarze nie
                      zapomną zapytać o bazę, bo tego tematu zabrakło w tym wywiadzie najbardziej.
                      • kriku Re: Wojtuś w tv 09.02.07, 15:18
                        > Miejmy nadzieję, że następnym razem dziennikarze nie
                        > zapomną zapytać o bazę, bo tego tematu zabrakło w tym wywiadzie najbardziej.

jaką bazę? ryana? z wice? na jakim lotnisku albo w którym wieku?
                        • Gość: gitz Re: Wojtuś w tv IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 14:46
                          Nie napisalem, ze baza bedzie tylko ze dziennikarze powinni przy kazdej okazji
                          meczyc wladze portu dlaczego jej nie ma.
                  • Gość: WW dawny łodzianin Re: Wojtuś w tv IP: 212.191.172.* 09.02.07, 19:08
                    Gość portalu: ŁKS napisał(a):

> Gość portalu: WW dawny łodzianin napisał(a):
                    >
                    > > Sam Łaszkiewicz w TV mówił, że w tym roku zostaną uruchopmione AŻ 3 nowe
                    > > połączenia, więc impreza na pewno bedzie. Szkoda, że tylko 3 razy... ;(
                    >
                    >
                    >
                    > Wiesz jakie???? Albo czy Łaszkiewicz mówił coś???
                    Niestety nie. Łaszkiewicz potrafi mówić tylko ogólnikami.
                    Link do rozmowy:
                    ww6.tvp.pl/6883,20070207456682.strona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka