Gość: Widzewiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:22 Jaka glupota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trele morele beznadzieja! IP: *.pai.net.pl 09.02.07, 21:14 po co komu robienie zdjęć na impresce! Jak ma ochote to sobie sam robi a tak to nie wiadomo jak kto odbierze dane zjęcie, może sie przecież zdażyć ze będzie akurat sekundowa scena np. przypadkowego striptisu a tu odrazu wyjdzie, że ktoś sie obnażał. Poza tym ja pierwszy raz słyszę o tym portalu i takiej akcji. Nie podba mi sie że może być gdzieś umieszczone moje foto bez mojej zgody. Jesli już to takie fotki powinny umieszczać kluby w których dana imprezka mam miejsce lub portale kulturalne jako migawkę z wnętrza a nie całe sesje. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat tylko trzeba pamiętać o ochronie danych osobowych i wizerunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trele morele Re: beznadzieja! IP: *.pai.net.pl 09.02.07, 21:15 poz tym jest coś takiego jak fotka.pl lub inne tego typu gdzie ludzie samowolnie mogą umieszczać swoje foty a nie być umieszczani gdzieś w necie bez wiedzy i zgody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laskah Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:08 Uwazam, iz ludzie nie sa niemowami i kiedy robi im sie fotke, maja prawo odmowic, badz zadac wykasowania. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Wrecz przeciwnie. Mizerna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia600 Re: beznadzieja! IP: *.152-14.Gorka-Narodowa.betanet.pl 10.02.07, 21:37 Zgadzam się z Toba Laskah -kazdy ma swoj jezyk ;) a wogole krakowska booom'owa ekipa jest extra, zawsze mozna sie dogadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrok Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 05:31 Jest cos takiego jak dobry smak kazdy autor powinien sie z tym spotkac nie raz, prawdziwy fotograf robiac zdjecie niebedzie zamieszczal fotki ktora kogos moze obrazic bez tego kogos aprobaty, a jezeli jest to smieszna fotka to czemu nie w koncu w naszym szarym zyciu jest potrzebne odrobine smiechu i radosci ktorej tak na co dzien niedoswiadczamy goniac za szkola, praca i sprawami rodzinnymi. Pozatym osobiscie niewidze zeby z tego robic wielkiego halo poniewaz na kazdym portalu sa osoby ktore sa za niego odpowiedzialne i moga ow fotke usunac z tym ze czasem to trwa troche czasu :D Pozdrowka Mrok :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:48 Uważam ze jesli ktos publikuje zdejcia w sieci na forum publicznym dostepnym dla ogołu powinien miec zgode osoby ktorej robi te zdjecia,a nie jak tłumaczycie kazdy moze zabronic bo niejednokrotnie jest tak ze robia foty ludziom spiacym lub nietrzezwym.Niejednokrotnie spotykalem sie z tym ze zdjecia robione byl;y takze z zaskoczenia osobom ktore sobie tego nie zyczyly i byly potem publikowane.Przypominam ze osoba fotografowana jesli nie jest czescia wiekszej calosci moze domagac sie usuniecia zdjecia lub stosownego wynagrodzenia wynagrodzenia za opublikowane zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiusuko Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:57 A czy ktos tam umieszcza dane osobowe??? Jak nie chcesz miec zrobionej foty to wystarczy powiedziec i nikt ci zdjecia nie zrobi... Troche kultury i po krzyku, nie ma co robic wielkiego halasu o nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomalaaa hmmmm IP: *.chello.pl 10.02.07, 22:36 Jak sie komus nie podoba to trosze manieczko lambada zalatuje... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradoo Re: beznadzieja! IP: *.wp.mil.pl 10.02.07, 22:36 BoooM Rulezz !!!!! A reszte zapraszamy lub żegnamy ..... PS Robienie kumus zdjęć jest po to zeby np. znaleść dziewczyne która Ci sie spodobała a np nagle wyszła i nie zdazyłeś wziać numeru ;) Pozatym miło jest powspominać dobra imprezkę i obejrzeć zdjęcia bo czasami mozna nie pamiętać co się działo :P Nikt nikogo nie zmusza do boooma, tyle że wtedy dużo można stracić... ;) Pozdrowienia z WAWY Odpowiedz Link Zgłoś
lavi1 Re: beznadzieja! 11.02.07, 12:08 Gość portalu: trele morele napisał(a): > ...Poza tym ja pierwszy raz słyszę o tym portalu i takiej akcji. Nie > podba mi sie że może być gdzieś umieszczone moje foto bez mojej zgody. Jesli > już to takie fotki powinny umieszczać kluby w których dana imprezka mam miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK PIERWSZY RAZ O TYM SLYSZYSZ A NIE WIESZ O CO CHODZI BO SIEDZISZ W DOMU I PISZESZ TYLKO NA FORUM GAZETY.PL ZAMIAST POJSC NA IMPREZE TO SIE NIE ODZYWAJ Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Paparazzi w łódzkich klubach 09.02.07, 23:22 Sorry, ale chyba nie załapałem o co w tym biega. Robienie fotek przypadkowym ludziom w klubach i wrzucanie ich na stronkę? Bo tak to wygląda jak wszedłem na booom.pl. Tylko że jest to trochę wątpliwe jeśli chodzi o ochronę danych osobowych. A jeśli nawet nie, to jest to zwyczajnie nudne. Oglądanie cudzych zdjęć z imprezy jest niestety NUDNE i szumne nazywanie tego "portalem" to śmiech na sali. A do tego myśl przewodnia "dołącz do społeczności"... bo społeczność to teraz takie słowo-klucz w internecie. To o co tu właściwie chodzi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.uni.lodz.pl 09.02.07, 23:44 Dla mnie watpliwa nie jest moze ochrona danych osobowych, gdyz nie zostawiasz tam swojego adresu, nr PESEL, itd., ale wykorzystanie wizerunku osoby w sytuacji dla niej nie komfortowej (czyt. po alkoholu). Jesli nie ma sie zgody na publikacje zdjec (takich jak zamieszczonych na boom.pl, gdzie trzon zdjecia stanowi twarz osoby) to jest to zlamanie prawa. Tlumaczenie, iz te jesli ktos zadzwoni badz napisze maila to zdjecie zostanie usuniete nie jest zadnym tlumaczeniem - prawo zostalo zlamane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonAntonio Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 03:02 > Tlumaczenie, iz te jesli ktos > zadzwoni badz napisze maila to zdjecie zostanie usuniete nie jest zadnym > tlumaczeniem - prawo zostalo zlamane. Ciekawe skad wynika Twoja opinia, bo na pewno nie ze znajomosci prawa... Zgodnie z art. 83 w związku z art. 78 ust. 1 Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby bez jej zezwolenia, może ona żądać zaniechania tego działania oraz, aby osoba, która dopuściła się takiego naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków. Tak wiec "Tlumaczenie, iz te jesli ktos zadzwoni badz napisze maila to zdjecie zostanie usuniete" jest idealnym tlumaczeniem, zgodnym z litera prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.uni.lodz.pl 10.02.07, 10:47 Zgodnie z art. 81 Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewych: "Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej" i dalej 2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku: 2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza. Prosze zwroc uwage na: "stanowiacej jedynie szczegol calosci" - na czesci tych zdjec portret osoby nie jest jedynie szczegolem calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonAntonio Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 14:31 Tak, masz racje, tak mowi ten przepis. Ale zeby wiedziec co mowi prawo, trzeba przeczytac CALA ustawe. Tak jak mowilem, w poprzednim poscie, jesli ktos rozpowszechnia wizerunek osoby bez jej zezwolenia, może ona żądać zaniechania tego działania, ewentualnie usuniecia powstalych szkod. Wiec jesli komus nie podoba sie, ze jego zdjecie jest na stronie, wystarczy ze zadzwoni i zostanie usuniete, ewentualnie udowodnic przed sadem, ze poniosl z tego tytulu szkode i domagac sie rekompensaty. Wszystko zgodnie z prawem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.it-net.pl 11.02.07, 11:23 zgadza sie z litera, ale tylko z litera bo z duchem prawa nie ma to nic a nioc wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoggi Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.ghnet.pl 11.02.07, 11:39 Hmmm... przeczytałem pare postów i musze powiedzieć że trzeba byłoby sie jeszcze przyczepic do takiego portalu jak www.kr-nightlife.pl. dla mnie takie zdjecia to reportaz z imprez a nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okomilata :)) IP: *.lodz.mm.pl 10.02.07, 12:17 Dlatego zawszy pytamy o Waszą zgodę.. nie robimy nikomu zdjęć na siłę. Piszecie że Wam się to nie podoba.. nie musi :) My się przy tym świetnie bawimy i to przedewszystkim o to chodzi! Jeżeli macie jakieś pytania lub wątpliwości piszcie do nas. I nie wypisujcie bzdur nie mając pojęcia o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: :)) IP: *.aster.pl 10.02.07, 20:31 Ja lópie sdjecia s booom. a szczegolnie lópie zapawiac sie z Cosmo Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Zarobić do kieszeni dobra rzecz 10.02.07, 17:13 ale żeby na byle gó..e? Chociaż pieniądze podobno nie śmierdzą. Przynajmniej nie każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vean - Booom Papar Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: 195.26.78.* 10.02.07, 12:23 Niepodoba sie to sie muwi ze niechce zdjecia.... ja sam nim jestem i uwazam ze ludzie sie ciesza....a przed wrzuceniem na stronke zdjecia sa tak obrabiane by nikomu nie bylo przykro...a reszta nalerzy do szurnietych ludzi, którZy bedą wypisywac farmazony ic zepiac sie czego sie da....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:56 Kolego może najpierw troche ortografie popraw a dopiero potem bierz sie za robienie zdjec.Bo "muwic" i "nalerzy" to sie troche inaczej pisze:))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker69 Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:00 nalerzy muwic niechce :):):) roftl :D super kolego z ortografia może zamiast biegać po klubach pobiegaj do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SadoMałgo_booom.pl Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 12:56 Słuchajcie portal jest założony dla ludzi i dzięki nim istnieje, gdyby ludziom się nie podobało nasze założenie, nie byłoby sensu dalszej działalności, mamy wielu zwolenników, nawet wśród starszych osób(pow 40 lat), czy przyjeżdżających do naszego (czy innego miasta), którzy moga po powrocie do domu obejrzeć na booom.pl zdjęcia z imprezy, na którą trafili przypadkiem czy też nie.. ludzie wracają na nasze imprezy.. chcą się bawić, bo przecież przed wszystkim chodzi o dobrą zabawę! Przyjeżdżają do klubów na imprezy, na których pojawiamy się my, paparazzos booom.pl ludzie z miest mniejszcyh chcący zabawić się z nami przy dźwiękach muzyki klubowej.. JAK NARAZIE TO SIĘ UDAJE! pozdrawiam i zapraszam na imprezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonAntonio Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 14:34 Ludzie piszacy te komentarze nie maja pojecia o clubbingu, tylko siedza przed kompem i narzekaja na wszystko i na wszystkich, chociaz ich zdjecie nigdy nie pojawiloby sie na booom.pl bo i tak by ich nie wpuscili na impreze, wiec nie ma sie czym przejmowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaru Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.marsoft.net 10.02.07, 20:07 hehe niewiem skad bierzecie te swietne informacje :D sam jestem paparazzi na tej stronie i wiem ze to sprawia ludzion duzo frajdy , bardzo zadko sie spotykam z niemilym podejsciem ludzi do tej sprawy a co do artykulow i prawa to sie nie wypowiem bo sie nie znam i proponuje takie podejscie wam tez :D hehe pozdro booomowicze!! Odpowiedz Link Zgłoś
skosiek Re: Paparazzi w łódzkich klubach 10.02.07, 22:57 Nie wiem o co temu człowiekowi chodzi, a widzę że booom jawi mu się jako prawie diabeł wcielony, gdzie paparazzi, z aparatem w świątyni zepsucia moralnego i zupełnej degrengolady( w klubie)tylko czyhają aby kogoś pogrążyć kompromitujacą fotką!Na każdej imprezie ROBI sie zdjęcia(na chyba że ktoś jest brzydki jak d..albo chodzi tylko do kościoła)i to normalne.Jeśli ktoś się upodli i napruje jak ruski partyzant to jego problem, ale takie zdjęcia są gatunkiem rzadko występującym i egzotycznym.No i komentarze nie są z reguły wulgarne czy obraźliwe, gdyż:1)większość zdjęć komentują często osoby znajome os. ze zdjęcia 2)booom to nie jakaś loża szyderców.Tego wszystkiego nie trzeba tłumaczyć komuś, kto ogarnia tematy klubowe bądź też ...jest rzetelnym dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga brak zlosliwych komentarzy? to chyba nie na boomie IP: *.ghnet.pl 11.02.07, 01:26 z reguly nie sa? heh smieszne co mowisz tym bardziej ze sami "operatorzy" serwisu zaczeli z tym walczyc czego efektem jest chcoiazby koniecznosc oplaty za aktywacje nowego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauritiuss Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 02:49 A niech narzekaja kasztany, bo nawet jak jedno z nich gdzies wyjdzie do klubu, do aparat sie zacina na jego facjacie.....a co najważniejsze to w domku ołtarzyk z Giertychem i LPR na czele. Wiec ja mam taką propozycją, jak ktoś sie nie umie bawić, niech nie ocenia tych co potrafią i mają wyobrażnię. Żeby o czymś pisac, to trzeba najpierw zrozumieć o co w tym chodzi....no a teraz kasztany do kościaoła alo grajcie dalej na kompie, bo do tego jesteście stworzeni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.chello.pl 10.02.07, 18:19 nie lubiem ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaKasia Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.vlan305.dengo.lubman.net.pl 10.02.07, 20:00 ej ej!! jak można wypowiadać się na temat na który nie ma się zielonego pojęcia?? byliscie chociaż na jednej imprezie gdzie był booom??hęę???? pfff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewik Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.it-net.pl 11.02.07, 11:29 pie..c wasz booom, i wasza pseudo mode i pie..ne sweterki w romby, siądziemy wam na dupie i bedziemy obserwowac czy nie ma zdjec niechcianych, okaze sie jak funkcjonuje ten shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oswald Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.vsb.cz 10.02.07, 20:02 Wydaje mi sie, ze pomysl z takim portalem jest po prostu nowym wymiarem clubbingu. Niekotrym osobom moze sie nie podobac taka nowa forma rozrywki, ale przeciez nikt nikomu na sile zdjec w klubach nie robi. Z tego co zauwazylem, paparazzi zazwyczaj wreczaja osobom fotografowanym wizytowke portalu, wiec kazdy ma mozliwosc dowiedzenia sie gdzie trafia jego zdjecia. Natomiast co do spolecznosci Booomowej, to rzeczywiscie taka istnieje i moze fajnie jest, ze grupa ludzi moze sie kojarzyc z imprez, nawzajem komentowac swoje fotki i spotykac sie i rozpoznawac po twarzach w klubach. Pozdrawiam cala ekipe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phy bosheeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:04 ludzie co wy wygadujecie:] az śmiac mi sie chce jak to czytam... mi sie booom.pl podoba aa jka wam sie nie podoba to nie wchodzcie na ten portal i tyle...a paparazz sa bardzo bardzo kulturalni i uwazam ze zawsze pytaja czy fota sie podoba czy nie co wiecej pytaja sie czy takowa fote chcemy:p hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwuje Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.toya.net.pl 10.02.07, 20:05 booom!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishfreak@booom Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.acn.waw.pl 10.02.07, 20:25 Dlatego każdy booom paparazzo pyta sie czy może zrobić Ci zdjęcie, żeby nie dochodziło do momentu, w której ktoś może zostać uchwycony na zdjęciu w dwuznacznej sytuacji. peace love & unity pozdro dla Ojca Dyrektora wawa sie kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:26 A mnie sie ten pomysł bardzo podoba. Mozna póżniej poogladać fajne zdjęcia. I rzeczywiście paparazzi zawsze sie najpierw pytają czy mogą zrobić Ci zdjecie a potem umieścić na portalu. Poza tym dzięki temu możesz spotkać fajnych ludzi. Ten kto pisze komentarze,że jest to "beznadziejne" faktycznie nie rozumie co to jest Clubing:-)ta atmosferka, myzyka, ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vean-PAPA...booom Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:09 JA JUŻ NIE WIEM NA JAKI9E "KLOCKI", SĄ PISANE TAKIE TEMATY NA TAKIEJ STRONCE.. ALE POMIJAJĄC TO...STWIERDZAM PORAZ OSTSATNI ŻE NIKT NI9E JEST FOTOGRAFOWANY NAQ SIŁĘ, I JESLI NIECHCE FOTKI A ZNALAŁ SIE NA NIEJ MY KASUJEMY TO ODRAZU PRZY NIM...WSZYSCY SA INFORMOWANI O TYM Z KĄD JESTEŚMY( DOSTAJA wIZYTOWKI), POZATYM WSZYSCY NAS ZNAJA WSUMIE I NI9E MAJA NIC DO TEGO.....A RESZTA OSZOŁOMÓW NIECH SIE WYPCHA ŚIANEM I ZJAMIE SIE SWOIM ZYCIEM... BO PORTAL WWW.BOOOM.PL , NIE POWSTAŁ BY KOMUŚ SZKODZIĆ A WRECZ PRZECIWNIE BY UWIECZNIAĆ NAJLEPSZE IMP[REZY W NAJWIEKSZYCH METROPOLICHA...KAZDY KLUB SIE GODZI NA\PAPARAZZICH WIEC, MY WYKONUJEMY NASZ\PRACE TAK ABY NIKOMU NIE PRZESZKADZAC A SPRAWIAC PRZYJEMNOŚC...BO CHYBA NI USZE POIDAWAC SETEK PRZYKŁADÓW JAK LUDZIE POZUJA NAM DO ZDJEC JAK CHA BYC UWIECZNIENI , JAK CHCA MIEC Z TEGO JAKAS PAMIATKE...... DLATEGO...RESZTA KTÓRA NIE ROZUMIE TEGO CZYM JEST BOOOM.PL , NIECH POPROSTU Z NAS ZEJDIE..... POZDRAWIAM pAWEŁ VEAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADICAL Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.acn.waw.pl 10.02.07, 21:38 Keep it real!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.acn.waw.pl 10.02.07, 22:16 Polemizowałabym czy rzeczywiście wszyscy paparazzi boooma pytają o zgodę na zrobienie fotki i późniejszą jej publikację na www.booom.pl Jest mnóstwo przykładów na to, że robią sobie wielokrotnie żarty czyimś kosztem- mam na myśli fotki, na których ktoś akurat wyglądał w danym momencie niekorzystnie. Nie wiem czemu służą zdjecia ludzi, którzy leżą na chodnikach, bo są tak pijani, że nie są w stanie ustać na nogach. Nie piszcie o samych zaletach, ale i o wadach, chyba, że chcecie dalej wzajemnie się adorować. Czasami trzeba schylić głowę za niedopatrzenia innych, z którymi się pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastagial Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:09 Spoko spoko...nawet ja uważam,ze booom to nic złego.każdy radzi sobie jak moze,nie ma tu niedorajdów którzy czują sie jakos niedowartosciowani,lub zmieszani tym co sie tu dzieje.Panie Autorze,nie ma co sie spinac.A moze zostal Pan przyłapany przez buma jako jeden ze spiacych pod stolem?w takim wypadku proponuje przerzucic sie na soki...to zdrowe,a złosliwosci zawisc nie sa zdrowe, a jesli Pan woli-niemodne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.acn.waw.pl 10.02.07, 23:10 "Idea jest banalnie prosta, aż dziwne, że nikt w Polsce na to wcześniej nie wpadł" cooo? a chocby clubbing.of.pl, e-clubbing.net, clubbing.pl, clubber.pl? i wiele wiele innych stron regionalnych itp... rozumiem że booom jest rozbudowane ale bez przesady po co popadać w aż taki samozachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.chello.sk 11.02.07, 00:05 Ja tego nie powiedziałem to Pan redaktor sam sobie wymyslił. tak masz racje, te strony internetowe są i będą i jeżeli mogę będę im pomagać, ja też bardzo je lubię, ale sa to strony dla funow muzyki. Jeżeli ktoś by np. u nas chciał promować eventy np DJ. Tiesto, sam bym tym ludziom powiedział: skontaktujcie się z clubbing.pl bo oni sie tym zajmują. Ja nie jestem funem muzyki tylko zabawy. Mi nie zależy na tym kto będzie grał i gdzie, clubbing clubber itd. sa bardzo dobre portale dla wymagajacych Funow. Booom / mnie interesuje tylko zabawa i fajni ludzie i jezeli jesteś na booomie powinienes to wiedzieć :) Cosmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISFITS Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.76.classcom.pl 11.02.07, 02:44 Sluchajcie, booom.pl jest portalem dla konkretnej komitywy, ludzi ktorzy chcą sie bawic. Zabawa polega na tym, aby <być>. Prawdą jest, ze paparazzi robia duzo zdjeć- i dobrze! Popatrzcie na to ze strony osób, które korzystają z serwisu. Wszyscy są zadowoleni! Na booom.pl nie trafia się przypadkiem( Trzeba sie zalogowac, ostatnio także zapłacić aby komentowac, przegladac fotki!). Moze niech osoby, które nie lubią booom.pl nie logowały się tam bo tylko stracą nerwy. Po co komu taka lustracja?! Niech imprezowicze nadal mają przyjemność ogladając fotki z ostatnich "wyczynów" w swoim ulubionym klubie i ewentualnie pokutuja za niewygodne ujecia :) To wszystko jest zabawą...te serwisy powstają, bo jest na to klient, bo jesteśmy my- imprezowicze... Posłowie... pozdrowienia z Krk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Htasioooooo Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.marsoft.net 11.02.07, 03:25 Booom to swietny pomysl, a ci co twierdza inczej to zapewne osoby ktore nie mialy z nim stycznosci. Oczywiste jest, ze ktos moze zle wypasc na zdj, albo wcale nie miec na nie ochoty.. alee tak jak ktos juz napisal, istnieje mozliwoscc kasacji takiej fotki. Tak czy siak gosciu ktory napisal 1komentarz to siakis ciec musibyc, dobranoc panie cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacqueline86 Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.pronet.lublin.pl 11.02.07, 11:27 Booom rządzi:D Jeśli komuś się nie podoba,niech nie wchodzi,nie ogląda i nie komentuje.. a jeśli nie wiecie co to za stronka to chyba i tak Wam bez różnicy czy ktoś Was tam zobaczy czy nie.. Poza tym jak bawicie sie kulturalnie to nie ma wpadek;) Ja osobiście bardzo lubię booom i całą atmosferę z nim związaną:) Pozdrowienia dla wszystkich Booomowiczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forograf z booma Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:01 witam. mysle ze to od konkretnego fotografa zalzy co bedzie na tej stronie, jakie robi zjecia i czy robi je bez pytania czy nie. ja np zawsze pytam czy moge zrobic fote, czesto pokazuje ja pozniej i mowie o co chodzi,czasami ludzie sie nie zgadzaja. i wtedy tergo zdjecia nie bedzie, druga sprawa ze nie potrafilabym wrzucic zdjecia osoby ktore ja osmiesza, bylo robione bez pytania i specjalnie po to aby pokazac cos osmieszjacego, niektorzy wrzucaja jednak takie zdjecia z tego co widzialam,a pozniej jazda po calosci na takiej osobie, takze to zalezy od konkretnego fotografa i jego sumienia, a w przedsięwzieciu zwanym booom.pl uczestniczy mnostwo osob. Odpowiedz Link Zgłoś
redi4show Re: Paparazzi w łódzkich klubach 11.02.07, 14:30 Mysle , ze booom jest warty uwagi kazdego klubowicza . Stwoorcy naleza sie gratulacje i respect !-> nie za sam pomysl , ale za realizacje . Servis jest bardzo funkcjonalny i ma dobra oprawe . Nawet jesli ktos nie baluje tylko surfuje na pewno doceni jego walory . Tematyka skoncentrowana wkoło clubbingu brak reklam i wyskakujacych z nimi okienek ulatwia poruszanie sie miedzy stronkami i odnajdywanie poszukiwanych eventoow , fotek , ludzi etc... Plusy sa niezliczone . Sledzac fotki z K-rw Wawki Lublina 3miasta mamy poroownanie i odnosnik jak bawia sie roownolegle ludziska w innych miejscach , ktoore z nich sa warte odwiedzin i z jakich wzgledoow muzyki , lokalizacji , stalych bywalcoow . Dolaczajac do do boooma zwiekszasz swoje szanse na przezycie jakiejs ciekawej przygody . Uzupelniajac profil , tworzysz swooj wlasny wizerunek , ktoory umozliwia Ci zaistnienie wsrood ludzi , ktoorzy naprawde potrafia sie wyluzowac i dobrze bawic ! Nowe horyzonty znajomosci i spojrzenie na wszystko zwiazane z nocnym zyciem oczami innych ludzi . Pojawiajac sie wsrood nich , zgadzasz sie na poddanie swojej osoby ocenie niekiedy bardzo subiektywnej . Dzieki temu mozesz uslyszec rzeczy , o ktoorych ludzie moowia za plecami , otwarcie wsrood swoich , ktoorych nie maja odwagi powiedziec w oczy jak roowniez pozytywy , ktoore podnosza na duchu . Regularne i szczegoolowe info o imprezach powoduje ze nie przegapimy zadnego waznego wydarzenia , a takze pomoze niekiedy zaplanowac nocny wypadzik . Przed wystawieniem opini na temat ow portalu polecam wyszukanie miejsca w ktoorym goszcza paparazzi . Jesli wyrooznisz sie tancem , stylem ubioru masz gwarancje , ze jeden z nich podejdzie i zaproponuje Ci zdjecie , ktoore zostanie poddane publice . Zaczynajac w ten sposoob przygode z booomem jest prawie pewne , ze chwycisz bakcyla i bedziesz starac sie bawic tam gdzie sa ludzie czychajacy z aparatami... bo swooj nie zawsze jest jak zabrac , a warto uwieczniac chwile to nie tylko superowa pamiatka , ale cos co sprawia ze te szare niekiedy dni od niedzieli do piatku mijaja w mgnieniu oka i sprawiaja , ze zaczynasz zyc tym co przyjemne ! ;) Dancefloor to nie muzeum figurek woskowych . Pozowane zdjecia sa nudne i nie odnajduja aprobaty chyba , ze w szkolno rodzinnym albumie . Licza sie te momenty , w ktoorych jestesmy naturalni nie myslimy o tym kto na nas patrzy i czy mierzy obiektywem , dajemy czadu i jestesmy soba , zarazamy dobrym nastrojem i rozkrecamy zabawe . Na takie chwile czekaja Paparazzi !!! U like it or not ..-> pozdroowki4all ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo oo IP: *.ckzeto.com.pl 11.02.07, 15:02 oo oo oo oo oo oo oo cmokaski4all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus_puchatek Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.lublin.mm.pl 11.02.07, 14:52 yeah! będziemy sławni :) viva la' paparazzi :D dziwi mnie, że niektórzy oceniają portal, nie będąc nawet na nim zalogowanym - szacunek! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booom-pusty balon Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.ds17.agh.edu.pl 11.02.07, 15:03 Obserwuje Booom.pl od dawna,bywam na imprezach, a raczej mialo to miejsce kiedys...biedny kochany Krakow, miejsce tak piekne, a goszczace tak pusta'spolecznosc',jesli nie jestes super laska albo play-żelkiem, to nie wpuszcza Cie nawet z zaproszeniem;),ratujmy Kazimierz!!!oby totalna dyskryminacja booom.pl nie wdarła sie tam nigdy!!!<ps.dla czepliwych, jestem wpuszczana na imprezy zzaproszeniem;],ale widze jak traktujecie grono ludzi,wysmiewacie sie, mowicie, ze selekcja jest cool...jasne, Hitler tez byl jej sympatykiem...Co do zdjec...a jesli ktos nie ma pojecia, ze wysmiewacie gona forum? tez ma zadzwonic albo napisac?jak ma sie obronic dziewczyna, ktora nawet nie ma pojecia, ze na booom sa komentowane jej majtki, uchwycone przez fotografa<buahahaha> na schodach?...nie badzcie cyniczni, grono osob nie ma pojecia, ze fotka zostala pstryknieta i zamieszczona na stronie, szkoga gadac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booom-pusty balon Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.ds17.agh.edu.pl 11.02.07, 15:10 A!! i jeszcze jedno...przyklad Isabell<chyba taki ma nick>, ladna dziewczyna,z opinii jej znajomych wynika, ze inteligentka i ogolnie czlowiek bez wiekszych zarzutow....ale nie, tonie wystarczy, po falach uniesien nad jej uroda i umiejetnoscia prezentacji nastapil wielki BOOOM...ludzie jada po niej jak po kobyle;/, bo co?za ladna?za czesto na fotkach?widac jej lokiec a kolana nie widac?...no co?odpowiedz brzmi:brak wyobrazni+proznosc+zazdrosc+nuda+nieski poziom inteligencji etc. ...Ps.czekam na tworcza krytyke balonikow z booom.pl, DO DZIELA DZIECI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus_puchatek Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.lublin.mm.pl 11.02.07, 15:39 fakt, pojawiają się zdjęcia, które są hmm... nieeleganckie... są to jednak jednostki, jedno na kilka tysięcy - więc w skali całego portalu nie jest to duży problem a zawiść? występuje w ogóle społeczności ludzkiej, uczą tego na socjologii i psychologii - nic niezwykłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PapilioUlysses Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.aster.pl 11.02.07, 15:52 Niektórzy Ci, co mają takie wielkie i czasem nieuzasadnione pretensje do Ekipy z Booom'a, zdaje się zapomnieli, że w większości przypadków Paparazzi pytają się danej osoby, czy nie ma nic przeciwko odnośnie wykonania zdjęcia i umieszczenia go na portalu. Jedyną denerwującą rzeczą, którą można zarzucić, to fakt, że w miarę wzrostu profili na Booomie, wzrasta również głupota, trywialność co poniektórych osób, ale jak wiadomo z takimi zachowaniami można się spotkać wszędzie, więc nie wiem skąd takowe powszechne oburzenie z Waszej strony. Portal został stworzony w celu konkretnym, więc kto ma jakieś 'ale' albo coś mu się nie podoba, to nie zapominajmy, że wcale nie musi tam wchodzić i się bulwersować jeszcze bardziej ;-) To chyba wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
intervale Re: Paparazzi w łódzkich klubach 11.02.07, 19:05 Hej! Chciałam napisać że własnie niedawno powstała nowa stronka na ktorej można znaleźć zdjęcia z imprez w Łódzkich klubach, nazywa się www.go2club.pl , ludzie którzy robią dla nich zdjęcia zawsze pytają o zgodę ,jeśli jej nie uzyskają ,zdjęcia nie robia..A więc nikomu to nie szkodzi ,jak nie chcesz to się nie zgadzaj,nikt Cię do niczego nie zmusza..Poza tym myślę ,że to super sprawa ,bo nikt z reguły nie nosi ze sobą aparatu na imprezę,a dzięki nim można mieć fajną pamiątkę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEAN-Booom PaPa. Re: Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:54 Je4wszcze nikogo z tejs trony w wadnym klubie nie widzialem..... wiec nie sciemniajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorson Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... IP: *.autocom.pl 11.02.07, 19:14 ...a troche szkoda. Bo pomysl dobry, stronka rzetalnie zrobiona i fotki bardzo dobre... Szkoda tylko ze 80% to zdjecia tych samych osob (ekipy BOOMa & friends) w roznych pozach. Szkoda bo po oglodniecu zdjec z 5ciu imprez nie chcesz wchodzic na nastepna bo juz wiesz co zobaczysz. A nie wszedzie tak jest! Bo sprawdzcie chociaz kr-nightlife.pl gdzie zdjecia sa co prawda mniejsze i gorzej sie je przeglada, ale przynajmniej fotografowie staraja sie robic je ROZNYM ludziom. Po tej porcji konstruktywnej krytyki czekam na serie dissow w mym kierunku i BANa na boomie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L... Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... IP: *.in.lublin.pl 11.02.07, 20:28 Hej Sikorson! To ja Cię pewnie zdziwię,bo uważam,że masz całkowitą rację. Nie chodzi mi tu akurat o fotki z konkretnego miasta (choć kilka wymieniłabym w szczególności), ale rzeczywiście na większości zdjęć widzę wciąż te same twarze. A jeśli nie są to znajomi ekip paparazzich,to zwykle fotki ludzi w ośmieszających pozach... które później są wyśmiewane na forach i stronkach takich jak booom. Tylko pogratulować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okomilata Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... IP: *.lodz.mm.pl 11.02.07, 21:43 Mówicie że towarzystwo wzajemnej adoracji... zapraszamy zatem, nic nie stoi na przeszkodzie.. :) Jesteśmy otwarci na nowe znajomości.. I pozostaje kwestia klubu.. w niektórych nie ma niestety zbyt dużej rotacji bo są np karty stałych klientów itp.. no i niestety bywa tak że naprawde nie ma nowych twarzy do naszych fotek :( co nie znaczy że nie będziemy do tych klubów chodzić, bo idziemy tam gdzie sie świetnie czujemy i bawimy :))) A co dożenujących fotek.. w większości są to nasi znajomi i nikt do nikogo pretensji nie ma.. ;) Nie słyszałam jeszcze w swoją strone uwag albo skarg że komuś zrobiłam niekorzystne zdjęcie i że ucierpiała jego psychika z tego powodu... Jeżeli sie komuśnie podoba jak wyszedł pisze do nas i kasujemy. I jeszcze raz powtórze, zawsze pytamy ludzi o zgode na zdjęcie i nie robimy nic na siłe.. chodzi przecież o dobrą zabawe. Ta strona nie ma na celu ośmieszać kogoś.. a to że czasami są takie komentarze a nie inne to już wasza zasługa bo po części sami tworzycie ten portal, a wszelkie obraźliwe komenty są usówane (jeżeli tylko któreś z nas zauważy takowy) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
go2club www.go2club.pl 11.02.07, 22:52 Zdjecia w klubach, zdjęcia z imprez. To wszystko znajdziesz na www.go2club.pl. Na naszych zdjęciach wszyscy sa uśmiechnięci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dywandywan Re: www.go2club.pl IP: 217.17.45.* 12.02.07, 09:21 Od razu widac, ze niektorzy nie maja co robic tylko szukaja dziury w calym. BOOOM jest spolecznoscia, czy sie to komus podoba, czy tez nie. Twoje fotki trafaiaj tam wylacznie za Twoja zgoda. Poza tym znakomita wiekszosc ludzi sie zna, wiec jesli ktos komus cyka fotke, gdy ten odurzony alkoholem wwywila polnagi na parkiecie, to na pewno nie musi sie obawiaqc ze znajomy, kumpel, badz przyjaciel pozwie go o znieslawienie ;-) DO ROBOTY RODACY, BO KAZDEN JEDEN BY SE CHCIAL NA FORUM GAZETY DYWAGACJE PROWADZIC A ROBIC (na splate dlugu narodowego ;p) NIMA KOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Paparazzi w łódzkich klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 11:58 To mega glupota z fotkami widac ze w łodżi nuda,zal mi ludzi czekajacych cały tydzien do piatku by zrobic sobie fotke!!! Odpowiedz Link Zgłoś