Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 23:09 Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima Helloween: 26 października, Spodek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierce-arrow Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 09:30 a w jakim składzie wystąpi TESTAMENT -chodzi mi szczególnie o osobę pałkera? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 10:18 > Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima > Helloween: 26 października, Spodek No rewelacja - ja w takim razie zupełnie nie rozumiem Dziubińskiego! Czy ten facet naprawdę wierzy, że taki fajansiarski zespół jak Helloween zapełni mu cały Spodek, podczas gdy w tym samym czasie boi się sprowadzić do Polski Deep Purple (bo nie daj Boże nie zapełnią mu całego Spodka tylko np. 4/5 i Dziuba "umoczy"!), którzy w tym samym czasie będą koncertować w całej Europie? Czy może prostu Helloween zagra za darmo, czy może szykuje się kolejna przewała a la King Diamond? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Testament i Helloween w Polsce IP: *.man.polbox.pl 26.06.03, 11:04 t.o.m.e.k napisał: > > Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima > > Helloween: 26 października, Spodek > > No rewelacja - ja w takim razie zupełnie nie rozumiem Dziubińskiego! Czy ten > facet naprawdę wierzy, że taki fajansiarski zespół jak Helloween zapełni mu > cały Spodek, podczas gdy w tym samym czasie boi się sprowadzić do Polski Deep > Purple Oba koncerty są organizowane przez Mystic, a Helloween będzie gwiazdą Mystic Festival Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 11:27 > Oba koncerty są organizowane przez Mystic, a Helloween będzie gwiazdą Mystic > Festival Aaaaaa - to przepraszam. Ale Purple to jest akurat dobry przykład na to, że paniczny strach polskich promotorów przed "umoczeniem" sprawia, ze omija nas tylu artystów. Moim zdaniem akurat Purple spokojnie zapełniliby Spodek. A jak nie Spodek, to na pewno Arenę czy Torwar - natomiast oczywiście spodziewałem się takiej sytuacji z REM, jaka ma w tej chwili miejsce... REM to nie Waters, a przynajmniej nie wykonawca "kultowy" (ani nie top w rodzaju Metalliki czy RedHotów), opiewany przez ostatnie 30 lat w Trójce, żeby ściągnęło na niego 20 tys. luda... Odpowiedz Link Zgłoś
parsley19 Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 16:39 a może problem z koncertem REMu był taki, że nie można było kupić biletów w EMPIKU??? jakby nie było kłopotów z biletami, to i więcej ludzi może by się wybierało. Odpowiedz Link Zgłoś
zblakany_aniol Re: Testament i Helloween w Polsce 28.06.03, 12:08 Gość portalu: greg napisał(a): > Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima no to musowo będę )) > Helloween: 26 października, Spodek niekoniecznie )) Odpowiedz Link Zgłoś