Dodaj do ulubionych

Testament i Helloween w Polsce

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 23:09
Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima
Helloween: 26 października, Spodek
Obserwuj wątek
    • pierce-arrow Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 09:30
      a w jakim składzie wystąpi TESTAMENT -chodzi mi szczególnie o osobę pałkera?
    • t.o.m.e.k Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 10:18
      > Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima
      > Helloween: 26 października, Spodek

No rewelacja - ja w takim razie zupełnie nie rozumiem Dziubińskiego! Czy ten
      facet naprawdę wierzy, że taki fajansiarski zespół jak Helloween zapełni mu
      cały Spodek, podczas gdy w tym samym czasie boi się sprowadzić do Polski Deep
      Purple (bo nie daj Boże nie zapełnią mu całego Spodka tylko np. 4/5 i
      Dziuba "umoczy"!), którzy w tym samym czasie będą koncertować w całej Europie?
      Czy może prostu Helloween zagra za darmo, czy może szykuje się kolejna przewała
      a la King Diamond?
      • Gość: greg Re: Testament i Helloween w Polsce IP: *.man.polbox.pl 26.06.03, 11:04
        t.o.m.e.k napisał:

> > Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima
        > > Helloween: 26 października, Spodek
        >
        > No rewelacja - ja w takim razie zupełnie nie rozumiem Dziubińskiego! Czy ten
        > facet naprawdę wierzy, że taki fajansiarski zespół jak Helloween zapełni mu
        > cały Spodek, podczas gdy w tym samym czasie boi się sprowadzić do Polski Deep
        > Purple

Oba koncerty są organizowane przez Mystic, a Helloween będzie gwiazdą Mystic
        Festival
        • t.o.m.e.k Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 11:27
          > Oba koncerty są organizowane przez Mystic, a Helloween będzie gwiazdą Mystic
          > Festival

Aaaaaa - to przepraszam. Ale Purple to jest akurat dobry przykład na to, że
          paniczny strach polskich promotorów przed "umoczeniem" sprawia, ze omija nas
          tylu artystów. Moim zdaniem akurat Purple spokojnie zapełniliby Spodek. A jak
          nie Spodek, to na pewno Arenę czy Torwar - natomiast oczywiście spodziewałem
          się takiej sytuacji z REM, jaka ma w tej chwili miejsce... REM to nie Waters, a
          przynajmniej nie wykonawca "kultowy" (ani nie top w rodzaju Metalliki czy
          RedHotów), opiewany przez ostatnie 30 lat w Trójce, żeby ściągnęło na niego 20
          tys. luda...
          • parsley19 Re: Testament i Helloween w Polsce 26.06.03, 16:39
            a może problem z koncertem REMu był taki, że nie można było kupić biletów w EMPIKU???
            jakby nie było kłopotów z biletami, to i więcej ludzi może by się wybierało.
    • zblakany_aniol Re: Testament i Helloween w Polsce 28.06.03, 12:08
      Gość portalu: greg napisał(a):

> Testament: 5 sierpnia, Warszawa, Proxima
      no to musowo będę smile))

> Helloween: 26 października, Spodek
      niekoniecznie smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka