al-ki 18.04.03, 20:47 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=830440&kat=1342 Polacy nie gęsi, swoich Talibów mają. Polscy Talibowie Rydzyka słuchają. Strzeżcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: Strzeżcie się ! :) 19.04.03, 06:55 U mnie wprowadzili się sąsiedzi i co niedzielesłychać jakieś Radie Maryja lub coś innego naszczęscie po 6 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Strzeżcie się ! :) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 18:05 Hehe, mój braciszek miał (nie)przyjemność mieć takiego sąsiada. Codziennie rano, punkt 6 Radyjo Maryja na full. Ale on chociaż wyciszał się o 22:-))) A swoją drogą to radyjko ma niezły zasięg, choćby nie wiem na jakim zadupiu- gra na kilku częstotliwościach- nawet przy schowanej antenie! pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Strzeżcie się ! :) 19.04.03, 18:19 I zawsze przy cyfrowym radiu wlącza się jako pierwsze :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryhoo A co z TV Trwaj? IP: *.tuh.nl / 192.168.100.* 19.04.03, 18:58 Ciekawi mnie bardzo czy druga tuba propagandowa Ojca Dyrektora juz ruszyla (chyba chcieliby zdarzyc przed referendum), a jesli tak to jak to wyglada. Niestety daleko mnie od Ojczyzny rzucilo i tymczasowo nie mam szansy obserwowac rozwoju imperium Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: A co z TV Trwaj? IP: *.hj-vhstud.hj.se 19.04.03, 19:32 Trwam. Podobno reporterzy już przygotwują reportaże, w sejmie też już podobno obserwują obrady obok innych dziennikarzy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: IP 20.04.03, 01:54 Oj, Teufelku, żaden z Ciebie Belzebub. Jakbyś się troszeczkę rozejrzał po Forum, to wiedziałbyś, skąd. Nie powiem Ci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: IP IP: *.hj-vhstud.hj.se 20.04.03, 10:37 Heh Teufel :-))) Ja też nie powiem ;-) Szukajcie a znajdziecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Strzeżcie się ! :) 20.04.03, 01:55 Gość portalu: micin napisał(a): > A swoją drogą to radyjko ma niezły zasięg, choćby nie wiem na jakim zadupiu- > gra na kilku częstotliwościach- nawet przy schowanej antenie! -- Serio nie wiesz czemu się tak dzieje? radio maRyja ma w dupie wszystkie koncesje, a własciwie to siłę nadajników, przekraczaną nieraz nawet kilkukrotnie! Poza tym, KRRiTv wydaje bez zahamować koncesje na kolejne stacje nadawcze, bo boi się "armi fanatyków Rydzyka", którzy są skłonni do wielu rzeczy w imie "obrony Radija" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Strzeżcie się ! :) IP: *.hj-vhstud.hj.se 20.04.03, 10:38 hubar napisał: > bo boi się "armi fanatyków Rydzyka", którzy są skłonni do wielu > rzeczy w imie "obrony Radija" To test to, co mnie w tym wszystkim przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Strzeżcie się ! :) 20.04.03, 11:57 Ostatnio gadaliśmy z ziomalą micin na podobny temat i pasuje do tego fraszka Kochanowskiego: "Jeżeli nie grzeszysz jako mi powiadasz To czemu tak często miła się spowiedasz..." Odpowiedz Link Zgłoś
ryhooo Re: Strzeżcie się ! :) 20.04.03, 15:34 Najbardziej przeraza mnie, ze tak potezna instytucja, jak kosciol katolicki w Polsce, nie moze sobie sama z Ojcem Dyrektorem poradzic. O ironio... Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Strzeżcie się ! :) 20.04.03, 15:41 TO chyab nie jest problem tylko Kościoła. Podobnie jest wśród lekarzy, prawników, polityków i innych grup zawodowych, czy społecznych. Totalna niechęć do przyznania się do własnych błędów, wykroczeń. Dochodzi do głosu jeszcze totalnie wypaczone pojęcie solidarności zawodowej, no i mamy obraz jaki mamy... Każda afera rozchodzi się po kościach, w sprawie Radia Maryja powoływane są kolejne komisje które non-stop obradują a nic z tego nie wynika... Odpowiedz Link Zgłoś