Gość: omega IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.03, 20:21 Nawet nie wiedziałam, że jest w kraju... Żegnaj, Witku. Szkoda, że już się nie zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwm Re: Witold Sułkowski nie żyje IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 08:35 To kolejna smutna wiadomość. Czy ktoś się zastanawiał ilu już odesżło ludzi - tych, którzy przynieśli nam Niepodległość? Czy ktoś pamięta Ryśka Kostrzewę, Mirosława Milewskiego z biura "S" w Brukseli i Paryżu, Tośka Klincewicza w "walczącej", Andrzeja Szomańskiego z KPN i wielu innych, którzy odeszli. Oj nie lubimy pamiętać własnych bohaterów... I sprawa druga o ile pamiętam nie było KOmitetu Obrony Robotnika, tylko Komitet Obrony Robotników, wiem błąd literówka...kiedyś przed wojną nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwm Nie lubimy pamiętać własnych bohaterów. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 08:37 To kolejna smutna wiadomość. Czy ktoś się zastanawiał ilu już odeszło ludzi - tych, którzy przynieśli nam Niepodległość? Czy ktoś pamięta Ryśka Kostrzewę, Mirosława Milewskiego z biura "S" w Brukseli i Paryżu, Tośka Klincewicza w "walczącej", Andrzeja Szomańskiego z KPN i wielu innych, którzy odeszli. Oj nie lubimy pamiętać własnych bohaterów... I sprawa druga o ile pamiętam nie było Komitetu Obrony Robotnika, tylko Komitet Obrony Robotników, wiem błąd literówka...kiedyś przed wojną nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś