lavinka 25.02.07, 13:16 Pan trzyma w ręku biedronkę i nazywa ją Macierewiczem. Na dodatek program nazywa się WiO. Czy ja mam psychozę? Nie! To nowy programy wywiadowy tvp1. ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: a skąd ja mam wiedzieć?nt 25.02.07, 13:44 ...szkoda. Nie zazdroszczę biedronkom, fatalne ubranka wybrały... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka to jakaś epidemia 25.02.07, 14:14 pan redaktor widzi Macierewicza na biedronce,ktoś inny Chrysusa na pierogu :) Może to nowy trend w mediach? (nie chce mi się linkować-temat na głownej stronie gazety) lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: to jakaś epidemia 25.02.07, 14:41 ...każdy widzi co się komu śni, czy jakos tak, a ja ZOBACZYŁEM NASZEGO PANA DOZORCĘ, i to zywego ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
furazerkadziadka nowy program ? 25.02.07, 16:13 niby co tydzień nowy, ale jako program to już nie za bardzo pl.wikipedia.org/wiki/Wywiad_i_opinie Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: nowy program ? 25.02.07, 21:50 I to jest dowód na to jak rzadko oglądam tv. Po dwóch latach dopiero teraz na niego wpadłam. ;-) Albo zmienili wystrój studia. Alo ten Pan nigdy nie trzymał w ręku biedronki i nie twierdził,że to Macierewicz. Więc mnie to nie zainteresowało :) lav Odpowiedz Link Zgłoś