Gość: micin IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 20:49 To będzie mój pierwszy raz, kiedy powiem na tym forum: co się do [...] nędzy dzieje? To by było na tyle. Pozdrawiam i idę na browar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Mój pierwszy raz.... 26.04.03, 21:08 chyba weekendowy maram nas ogarnął..forumowicze korzystając z okazji wyjechali (chyba) dla pocieszenia dodam, że nie tylkko tutaj tak jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Mój pierwszy raz.... 26.04.03, 21:10 Gość portalu: micin napisał(a): > Pozdrawiam i idę na browar. Hej! Poczekaj! Tak sama będziesz szła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Mój pierwszy raz.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:48 zamek napisał: > Gość portalu: micin napisał(a): > > > Pozdrawiam i idę na browar. > Hej! Poczekaj! Tak sama będziesz szła? :) > Za późno:-((((((( Byłam już i zakupiłam puszeczkę (bez szaleństw dzisiaj), właśnie zabieram się do spożywania. Czirs!!! pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste na specjalne życzenie... 26.04.03, 22:06 dla równowagi wznoszę kufelek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: na specjalne życzenie... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:27 fleuriste napisał: > dla równowagi wznoszę kufelek ;) To ja też:-))) Tylko po tym wznoszeniu kufelków później mogą pojawić się poważne problemy z równowagą:-D pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: na specjalne życzenie... 26.04.03, 22:33 Kochani, oszukałem Was troszeczkę, ale w dobrej wierze. Już wcześniej wznosłem 3 małpki Monastyrki tudzież poniekąd trochę białego wina w ilościach pozaregulaminowych, w związku z czym dzisiaj byłem pierwszy wstawiony. Wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Robimy balangę??? 26.04.03, 22:35 Może skoczyć po parę browarów? I niech ktoś zadzwoni po chipsy ;) Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek no yaha, że robimy!! 26.04.03, 22:40 a jak trochę porozrabiamy, to chipsy same przyjdą. Takie fajne, niebiańskie ż wyglądu, hłe hłe ;) No to po maluchu :) (chlup!) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zdrowie pań po raz pierwszy!!! 26.04.03, 22:44 No to najlepszego! Tylko, qrna chata, my chyba sami jesteśmy na placu boju... Gdzie ferajna? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste To jedziemy po jakości :) 26.04.03, 22:47 uprasza się szanowne towarzystwo o podstawianie szklanek :) Lejemy co kto lubi, bar jest zaopatrzony. Mamy piwo do wyboru, wino do koloru, wódkę zmrożoną i drinki wszelakie. Prosit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Zdrowie pań po raz pierwszy!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:47 zamek napisał: > Tylko, qrna chata, my chyba sami jesteśmy na placu > boju... Gdzie ferajna? No przecie się nie rozdwoję. Biegam od jednego wątku do drugiego, choć przyznam się, że ten jest jakoś bliższy sercu memu... Zdrówko;-))) Zamku, Ty pijesz wino? Masochista! pzdr m_dziabnięta Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zdrowie pań po raz pierwszy!!! 26.04.03, 22:48 Winko się skończyło i powróciłem do Monastyrki. Komu polać? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Zdrowie pań po raz pierwszy!!! 26.04.03, 22:47 no witam. musiałam jeszcez makijaż poprawić no i te sprawy. ale już jestem. gdzie jest mój kieliszek? masz kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia ooo... IP: *.toya.net.pl 26.04.03, 22:48 ooo...nie bedziemy gorsze zdrowie Panow po raz pierwszy drugi i trzeci (3 kolejki na raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ooo... 26.04.03, 22:51 Marezzio, nie podkręcajmy tempa za bardzo od początku, a przynajmniej radzę przekąsić ;) ale za pamięć dzięki. :))) Monastyreczka nr 5 (chlup!) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ale nie oszukujemy, nie wylewamy do palmy... 26.04.03, 22:57 ... Koleżanka po sąsiedzku napisała, że tylko bezalkoholowo, a tu o trzech kolejkach za zdrowie Panów? To jak, ma nam w gardle stanąć? No nie, Marezzia, pijesz coś porządnego. Florysto, wineczka dla Pani! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia Re: Ale nie oszukujemy, nie wylewamy do palmy... IP: *.toya.net.pl 26.04.03, 22:59 hehe ja nie bede wylewac mam na biurku jedynie kaktusy a one tylko wode pija no coz nie ma wyjscia zdrowie Panow po raz czwarty;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ale nie oszukujemy, nie wylewamy do palmy... 26.04.03, 23:02 No to i nawzając (Monastyrka forever - chlup!). Aha, i krzesełko dla Marjory_m, bo ona że chyba nam już długo nie poimprezuje... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Już mam, podaję 26.04.03, 22:54 czego sobie życzysz na początek? białe winko, półwytrawne może być? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Już mam, podaję 26.04.03, 23:05 Saperku, coś się Pani długo zdecydować nie może... A tak poza wszystkim, to Geo znowu nie pije, tylko się patrzy! A kto nie pije, ten donosi Sarzale! Tak czy nie? Geo, nie ma tak! Już mi po szklankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek FKA Saperze, opowiedz koleżance, jak było... 26.04.03, 22:43 ...bo óna za malutka jest, żeby pamiętać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=5801714&a=5802456 :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Mój pierwszy raz.... 26.04.03, 21:42 Gość portalu: micin napisał(a): > co się do [...] nędzy dzieje? też mnie to zastanawia. i przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia Re: Mój pierwszy raz.... IP: *.toya.net.pl 26.04.03, 22:30 kiedys musi on byc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m szłuuchajśee... 26.04.03, 22:58 ...ale ja mam sraszzznie słapom głofFfee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia Re: szłuuchajśee... IP: *.toya.net.pl 26.04.03, 23:01 no no oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: szłuuchajśee... 26.04.03, 23:05 siiii nie kszzyśćie taak... głośniooo tuuu... chypa poojdee szpać... ajć. na szafe weszedłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ej co jest? 26.04.03, 23:12 Jedna wlazła na szafę, druga też poszła spać... co z Wami? To z kim teraz będziemy pić? Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: ej co jest? 26.04.03, 23:16 To ta ssszaFa wlsła na mjee a tak na poważnie to ide spać bo zmęczona jestem niemiłosiernie. Szłam dziś do szkółki na zerówke i marzy mi się głęboki sen... zyczę miłej dajszej bibki. wypijcie za zdrowie marjorka... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ej co jest? 26.04.03, 23:18 marjory_m napisała: > wypijcie za zdrowie marjorka... Ależ..., natentychmiast! (chlup!) :) Słodkich i spokojnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ej co jest? 26.04.03, 23:25 Ty się qrna zdecyduj, czy się bawimy kolejką, czy idziemy na film. Ale kielonka zawsze mogę Ci nalać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: ej co jest? 26.04.03, 23:31 e, ja już nie mogę, kto mnie zaprowadzi do łóżka? o YEZU! jak się wyłącza kompa? nie dolewaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ej co jest? 26.04.03, 23:34 Spoko spoko, jutro sobie wyłączysz. Kładź się tam koło Marjory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: ej co jest? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:23 zamek napisał: > Jedna wlazła na szafę, druga też poszła spać... co z > Wami? To z kim teraz będziemy pić? No cóż, wstyd się przyznać, ale podreptałam do 24 hektarów po nową dostawę... Ale skromnie- jedno piweczko i lulu:-))) Niestety, ale rano wcześnie wstaję. Pamiętajcie o moim wątku! Nie pozwólcie mu spaść! :-D pzdr m_porządnie_dziabnięta Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ej co jest? 26.04.03, 23:26 Ot i bardzo słuszna decyzja :) Ja moje zajęcia jutro o 8.15 tudzież koncert, który mam o 17 prowadzić, mam na razie... w najwyższym poszanowaniu. Chlup! Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Hehehe!! 26.04.03, 23:30 Ja właśnie w domu skończyłem małe spotkanie towarzyskie, a widzę, że na Forum też wesoło :))) No to zdrowie wszystkich pijących :)))) <chlup> Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Bo tu jest Polska i tu sie pije! 26.04.03, 23:34 za integracje z Unią ( tańszy alkohol )! Chlup! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Bo tu jest Polska i tu sie pije! 27.04.03, 07:21 Sialala lala i jescze jeden i jeszcze raz. y - sorry czknęło mi się. No co zacząłem wcześniej od was. Pił ktoś CDN-y??? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Piwo z rana jak śmietana 27.04.03, 10:30 Tego... wieczorkiem jakoś tak szybko-śmy zniknęli, za to rano przyniosłem dla cierpiących małego klinika - browarek dla każdego, zimniutki. Częstujcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Piwo z rana jak śmietana 27.04.03, 10:36 O jak mnie boli głowa, o jejku... Dobrze, że ktoś tu o nas dba :) Zaraz przejrzę lodówkę, może też coś wynajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Mój pierwszy raz.... 27.04.03, 10:37 Chujowo sie dzieje, ot co, slow szkoda. PS. W kwestii alkoholu jedno zdanie. Przez najblizszy tydzien nie pije ani grama. Pilem w poniedzialek, wtorek, srode (delikatnie, tylko 3 browarki), czwartek. Zostaje jeszcze piatek. Otoz w piatek wybralem sie do Pabianic. Bylem na otwarciu pubu ,,Kameleon", zas potem w ,,Halloween". Hm, jakby to powiedziec. Mialem niezwykle ciezka sobote. Niezwykle ciezka. Ale, jak zwykle zreszta, to wina plci pieknej, oczywiscie;-)))Dlatego dzis w pracy wznosze toast sokiem z czarnej porzeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Bartuch, PRZYJACIELU.... 27.04.03, 10:45 ...ze mną się nie napijesz?!?! No wiesz, tego się nie spodziewałem ;))) A na Beton trzeba lać i nie zwracać na niego uwagi. Takie jest moje zdanie w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Bartuch, PRZYJACIELU.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 10:46 Kiln, klinem. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
aard Droga Misę... 27.04.03, 20:35 Ja na szczęście zupełnie nie wiem, co się dzieje, bo mnie tu nie ma, ale za to przesyłam Ci gorace pozdrowienia i (nawet, choc nie wiem, czy mi wolno) buziaka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia moze... IP: *.toya.net.pl 27.04.03, 20:43 moze to powtorzymy?? ach przydalby sie prawdziwy alkohol... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Droga Misę... 28.04.03, 11:56 aard napisał: > Ja na szczęście zupełnie nie wiem, co się dzieje, bo mnie tu nie ma, ale za to > przesyłam Ci gorace pozdrowienia i (nawet, choc nie wiem, czy mi wolno) > buziaka :-))) Ty aardzik to masz fuksa...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi1 Re: Mój pierwszy raz.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 23:22 Ale Wy macie zdrowie!!! Tak długo mozecie pić i tyle różnych trunków. Na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Mój nie pierwszy raz.... 28.04.03, 07:30 Ja w środę ide na 18-stkę:D Pierwszy raz w tym roku. A, że do środy daleko i to bardzo wznoszę toast siup i chlup. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Mój nie pierwszy raz.... 28.04.03, 11:59 N!!!!!...-powiedział facet wyciągając jaja z sieczkarni... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Mój pierwszy raz.... 28.04.03, 12:06 No to luuuuuu! Żeby nam Lenin w mauzoleum nie spleśniał!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Mój pierwszy raz.... IP: 62.233.180.* 28.04.03, 12:58 Czemu nie:-)))SIUP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste No to rozumiem :))) 28.04.03, 13:12 Jak się bawić to się bawić, drzwi wystawić okno wstawić ;) Wasze zdrowie przyjaciele :))) PS PRZYJACIELU, dostałeś mojego sms o słynnym Dostawcy Ryb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: No to rozumiem :))) IP: 62.233.180.* 28.04.03, 13:14 fleuriste napisał: > Jak się bawić to się bawić, drzwi wystawić okno wstawić ;) > Wasze zdrowie przyjaciele :))) > PS PRZYJACIELU, dostałeś mojego sms o słynnym Dostawcy Ryb? Tak:-)))Właśnie jestem ,,u Ciebie", mam troche wolnego. No to jeszcze raz!!! SIUP!!!! PS. CHCESZ WYJŚĆ???Pamietasz;-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: No to rozumiem :))) 28.04.03, 13:16 Tylko obsługi tam nie rozpijaj ;))) Zdrowie Ratownika, niech mu prycza miękką będzie ;))) Siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: No to rozumiem :))) SAPER IP: 62.233.180.* 28.04.03, 13:18 fleuriste napisał: > Tylko obsługi tam nie rozpijaj ;))) > Zdrowie Ratownika, niech mu prycza miękką będzie ;))) > Siup! Ja:-)))???W życiu. Mężatkami się raczej nie zajmuję;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: No to rozumiem :))) BARTUCH 28.04.03, 13:24 Raczej? :))) hehehe No to jeszcze raz SIUP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No to rozumiem :))) BARTUCH 28.04.03, 13:27 Ej, pijaki, kurde, poczekajcie. Jak wypije ze ćwiartke to nadrobię mam wrażenie. Gul, gul, gul, gul, gil.... bleeeee, siwucha, ale kopa ma. Objawy opisze za 10 minut.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: No to rozumiem :))) SAPER IP: 62.233.180.* 28.04.03, 13:27 fleuriste napisał: > Raczej? :))) hehehe > No to jeszcze raz SIUP!!! O tej porze, Przyjacielu???Zwykle pijaliśmy nieco później:-)))Wracając do kwestii mężatek, właściwie masz rację. wszystko mi jedno:-)))SIUP!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ja nie poraz pierwszy 30.04.03, 07:20 Dziś środa a Aric jeszcze nie opisał swego stanu. Już środę więc idę na 18 i będzie nie małe siup. Odpowiedz Link Zgłoś