big_news Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 15:36 Nic łatwiejszego. Zaopatrz się w jakąkolwiek mapkę terenów o walorach zielonych oraz we flamaster. Maźnij pisakiem na mapce jakąś w miarę prostą i grubaśną kreskę. Już jesteś nie dość, że ekologiem, to do tego ekologiem-projektantem. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 16:07 Zaczynij od siebie , nie konsumuj dla rozdetej kosumpcji , ale kupuj to co jest potrzebne do zycia i da sie przetworzyc. Nie tworz gor smieci , mozesz zaczac od tego , ze na zakupy chodz z wlasna siata i nie bierz ton reklamowek ,sortuj smieci a nie w jednym koszu upychaj wszystko .Oszczedzaj wode itd. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 16:09 A Ty nie udawaj, że wiesz jaki tryb życia prowadzę i nie wmawiaj mi dziecka w brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 16:16 Oj oj co ci sie pokielabasilo ,alboz to ego rozsadza na tego weekendu poczatek , przeciez odnioslam sie do pytania seldena...A ten jak zawsze do siebie i fochy .Oj zdrowieje chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:03 Jeżeli piszesz do Seldena, to rób to pod Jego postem. Wtedy nie będziesz musiała się zdradzać ze swoim "pozytywnym" nastawieniem do innych. Pani ekspert od wędliniarstwa i saperstwa się znalazła... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:09 A skad ci to wedliniarstwo i saperstwo sie wzielo ?Jak dobrze przypuszczasz znam sie na tamtych zagadnieniach jak ty na ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:17 Tak mi się tylko Twoje kiełbasienie i rozsadzanie skojarzyło. No, ale to przecież za trudne. Zwłaszcza, jak się tyle wie o wiadomościach innych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:26 Rozsady tez to chyba robia i ogrodnicy?? A na wedlinach serio sie nie znam , kiedys tylko czytalam , ze 1 kg miesa robia "cudownie" 2 kg. Oj cos nudno chyba na forum ,ze sie na sile klocimy.Weekend panie ... Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 16:16 nie dotarło jeszcze do ciebie, że ze względu na twoje preferencje polityczne jesteś obywatelem drugiej kategorii, a co za tym idzie inni(ci lepsi) wiedzą lepiej jakim jesteś człowiekiem, co robisz i czego ci trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:05 Wiem, znam to. I chyba domyślasz się, jak mnie to męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:10 A nie dotarlo do was ,ze to calkiem ciekawie zapowiadajacy sie watek wcale nie o polityce? Spamujecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:29 nett1980 napisała: > A nie dotarlo do was ,ze to calkiem ciekawie zapowiadajacy sie watek wcale nie > o polityce? Spamujecie?! pokaż mi na tym forum wątek który nie jest rozmydlany(również przez ciebie), to cię ozłocę:) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:23 big_news napisał: > Wiem, znam to. I chyba domyślasz się, jak mnie to męczy. ja też z tego powodu cierpię :D Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:33 selden2 napisał: > tez chce na drzewo ! Wiem,wiem że każdy dzisiaj chce prosto i łatwo zarobić,ale początki "ekologa" są trudne,musisz zacząć od strony ideologicznej,na początek zostań Kosmopolitą bez narodowości(naród to twój wróg),póżniej jest jeszcze gorzej:-( Musisz przestać myśleć samodzielnie,decyzje o ataku na upatrzony cel przyjmujesz bez mrugnięcia,łapówkę również,a jeszcze jedno!!! Nie bierz tak bardzo do siebie losu zwierząt i przyrody,są wżniejsze cele organizacyjne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: jak zostac ekologiem ? 02.03.07, 17:35 O,to ja mam ekologa w rodzinie ;-) I tak was wszystkich,pseudo poprawnych ekologicznie producentów chałd śmieciowych,przebiłam ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Na jakie? 02.03.07, 17:40 selden2 napisał: > tez chce na drzewo ! ...liściaste teraz bezlistne, a iglaste niektórych bardzo kłuje w oczy i uwiera myśli... Odpowiedz Link Zgłoś