Gość: Lodzianka IP: 194.106.210.* 10.01.05, 19:57 wybieram sie do wawy i planuje wstapic do jakiegos, wiec gdzie najwiekszy wybor, ewentualnie metraz, ewenrtualnie najmniej ludzi? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: pytanie o h& m IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 20:02 Duży jest w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: pytanie o h& m 11.01.05, 11:43 Na Marszałkowskiej sklep jest duży, z wyborem trochę trudniej, ponad to na ogół panuje dziki tłum a co za tym idzie - na wieszakach bałagan i trudno spokojnie coś obejrzeć. Duży jest też w Arkadii. Ja jednak najbardziej lubię w Wola Parku lub Reducie - mało ludzi, więc spokojnie można poszukać czegoś na wieszakach, zdaje mi się że jest tam większy wybór i rozmiarówka nie jest tak przebrana jak w Arkadii i w Centrum - bardzo często tam znajdywałam rozmiar, na który polowałam w wyżej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: pytanie o h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:03 Promenada na ul. Ostrobramskiej Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: pytanie o h& m 11.01.05, 14:46 sądzę, ze w Jankach tez jest nieźle - spory wybór i ludzi mniej niż w Centrum, poza tym to po drodze, jeśli będziesz jechac przez Rawę Mazowiecka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: pytanie o h& m IP: 193.41.113.* 11.01.05, 16:33 w arkadii jest faktycznie duzy, ale powierzchniowo - mam wrazenie ze jesli chodzi o wybor ubran to jest ich tam mniej. ja mimo wszytsko chyba najbardziej lubie ten na marszalkowskiej, ale w godzinach porannych, kiedy jest jeszcze porzadek i malo ludzi. w wola parku w sumie tez nie najgorzej, tylko ciuchy na wieszakach zbyt bardzo poupychane Odpowiedz Link Zgłoś