hubar 19.07.01, 16:29 Słyszałem co to jest Pokemon ale jak może to kogoś interesować w wieku np 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: 213.25.90.* 19.07.01, 20:34 widziałem jednego pokemona. Wygląda jak żółty chomik, a może to jest żółty chomik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:55 żółty chomik z błyskawicą wystającą z tyłka... chyba mu się tam zaklinowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 21:34 Hmm... Pokemonów jest aż 150, może i więcej. Jedne są żółtymi chomikami, inne szarymi dżdżownicami. Nie wiemczemu, ale dla niektórych dzieciaków mają specjalną magię. Magię chcenia mieć ich wszystkich. Może powinnam te dzieciaki rozumiec bo sama jestem dzieciakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: 213.25.90.* 19.07.01, 21:38 :O 150!!! A ile z nich jest żółtymi chomikami? Są jakieś inne kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:49 tak, są żółte chomiki, zielone chomiki, niebieskie, fioletowe w ciapki, brązowo- rude... i tak aż do 150. Dzieci je uwielbiają (nie wiem czemu). Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Plusy i minusy Pokemonów 20.07.01, 17:06 Ojejku czy one gryzą? Bo mam pewne obawy czy mi nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gray Re: Plusy i minusy Pokemonów IP: *.toya.net.pl 20.07.01, 19:19 pokemony pokemony pokemony non stop pokemony... pytasz jak można interesować się pokemonami jak ma się 20lat. po prostu można i już. podobnie jak można zachwycać się kubusiem puchatkiem itp. a jeżeli chodzi o sam film to może jest i troche głupawy ale przynajmniej estetycznie narysowany i z dobrym dubingiem. z resztą całe to pokemonowe oblężenie już się kończy tak jak kończyły się manie żółwii ninja a wcześniej smerfów i muppetów (miałem wszystkie figurki :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Plusy i minusy Pokemonów 24.08.01, 17:51 Skoro jest tak wielu nowych forumowiczów przypomnę temat. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Plusy i minusy Pokemonów 24.08.01, 19:22 ty przypomniałeś wątek a mi się przypomniało, że niedawno wpadła mi w ręce taka głupota, do której link zamieszczam poniżej: www.graumann.prv.pl/pokemony.txt < Odpowiedz Link Zgłoś