big_news 14.03.07, 19:57 Zdaję sobie sprawę z tego, że można nie cierpieć wideł, patelni albo klawiatury czy innego długopisa. Jednak we mnie najwyższy wstręt wzbudza cholerny... budzik. A jak to wygląda u Was?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 14.03.07, 20:05 budzik mam w telefonie, gra mi śliczne sigur rós, więc nie mogę go nienawidzić. najbardziej nie lubię garnka od mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 14.03.07, 20:17 To jest zagranie nie fair. Bo przecież nie chodzi o budzik z wypasionej komóry, tylko taki zwyły, dzwoniący jak szalony, sprzęt przedpotopowy. Nie znoszę tego dziada, ale przecież jest nie do zdarcia, nie spóźnia się i nie śpieszy, więc nie wywale go w cholerę, bo okazałbym się zwykłym... niewdzięcznikiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 14.03.07, 20:05 Komputer,nie wiem ciągle o co chodzi,przecież nikt nie uwierzy że w takim pudle jest tyle możliwości,nie do wiary;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox W tym momencie? 14.03.07, 20:07 Modem - jako że cuś mu się odwidziało i nie chce z dwoma komputerami równocześnie współpracować. Z moim na szczęście chce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: W tym momencie? 14.03.07, 20:10 breblebrox napisała: > Modem Modem,a-ha,a-ha,pisz dalej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: W tym momencie? 14.03.07, 20:20 o czym? Oj, oj, czuję że lubisz takie pikantne szczegóły techniczne :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 20:42 Wypraszam sobie, ja jestem robol nienormalny co prawda, ale już o 7:00 na nogach byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 20:48 breblebrox napisała: > Wypraszam sobie, ja jestem robol nienormalny co prawda, ale już o 7:00 na nogac > h byłam! Fiu,fiu(pełen podziwu) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 21:06 Cóż, zdarza się nawet najlepszym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 21:24 breblebrox napisała: > Cóż, zdarza się nawet najlepszym :-))) ależ to paranoid: www.youtube.com/watch?v=y4tidPqz9GY Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 21:28 Już mi to niejeden lekarz powiedział, nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 21:36 breblebrox napisała: > Już mi to niejeden lekarz powiedział, nic nowego. To prawdziwy skandal w dziejach tego forum;-) www.youtube.com/watch?v=Tren8hNABy0 Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 22:11 Dementuję! Zapewniano mnie w sklepie, że to piwo jest bezalkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a propo przebudzeń 14.03.07, 22:26 breblebrox napisała: > Dementuję! Zapewniano mnie w sklepie, że to piwo jest bezalkoholowe. A rano nie obudziły cię takie dzwony w głowie: www.youtube.com/watch?v=zoR8bL-ZXAA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 14.03.07, 20:12 miałem kiedyś komórkę, w która w pewnym momencie swego żywota zaczęła szwankować i o różnych porach włączał sie budzik - jakaś durna melodyjka. Najgorsze w tym wszystkim było to, że raz zaprogramowany budzik dzwonił niezależnie od tego, czy telefon był włączony czy nie. A po wyłączeniu załączał się z powrotem po 3 czy 5 minutach! Jak dziś gdzieś tę melodię słyszę, to ciarki mi idą po plecach:) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 14.03.07, 20:38 Słuchawka bluetooth. Rozładowuje się wtedy kiedy najmniej powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Skoro już jesteśmy w klimatach telekomunikacyjnych 14.03.07, 20:47 barracuda7110 napisał: > Słuchawka bluetooth. ... telefon. Za to, że dzwoni gdy sobie tego nie życzę i milczy jak zaklęty, gdy chcę żeby zadzwonił. Plus laptop (co się grzeje i złosliwie wiesza), kompresor w pracy (hałasuje), słuchawki douszne (wypadają z uszu i kabelki im się plączą)... eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie mam budzika 15.03.07, 08:15 ale budzi mnie inny znienawidzony przedmiot - telefon komórkowy. Nienawidze go, nie nawidzę jak dzwoni, nie znoszę jak ciągle narusza moja prywatność. Jak zaczynałem pracę nie miałem komórki, wykonywałem dziennie 10 telefonów i wszystko miałem załatwione, teraz dziennie wykonuje 3-4 razy więcej rozmów i nic nie mam załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: nie mam budzika 15.03.07, 08:19 Mogę do Ciebie brzęknąć, mam interes:P? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani o! takie coś mi sie ukazało 15.03.07, 08:25 przy próbie puszczenia tego postu: "Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete." Jestem na liście do zbanowania!?!? w końcu! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: o! takie coś mi sie ukazało 15.03.07, 08:29 Ooooo! Graty!:D Ojojojoj ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: o! takie coś mi sie ukazało 15.03.07, 08:35 cassani napisał: > przy próbie puszczenia tego postu: > "Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete." > Jestem na liście do zbanowania!?!? w końcu! łe,mi to ciągle przysyłają,tylko dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bo_tak_wlasnie Re: Najbardziej znienawidzony sprzęt 15.03.07, 09:35 mnie dobija nasz nowy ponoc "inteligentny kombajn HP" ma wszystko... scaner, jest drukarka, dziala tez jako xero... szkoda tylko ze ostatnio walczylem z nim 20 minut zeby odbic 1 strone, poniewaz...? moze wykonywac az 3 zadania rownolegle. producent zapmnial tylko o 3 odbiornikach i tak. jesli ktos cos drukuje a ja np kopiuje, moja kopia znajduje sie nieoddzielona wsrod wydrukow innych user-ow... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka u mnie zamiast budzika dzwoni telefon... 15.03.07, 12:48 dziś zadzwonił o 7.30, i 11.30 ;-) Na szczeście ten pierwszy mnie obudził ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś