jane23 25.03.07, 10:00 Chciałabym się dowiedzieć gdzie oprócz ul. Piotrkowskiej są jakieś sklepy z ładnymi garsonkami, kostiumami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 10:05 Galeria Lódzka, Manufaktura, Central. Na Piotrkowskiej to akurat mało tych garsonek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 12:41 Na jakie wiek/ okazję/ rozmiar/ cenę? Bo jest sporo sklepów poza Pietryną (właściwie to większość jest poza) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane23 Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 14:49 na obronę nosze rozmiar 38-40 Odpowiedz Link Zgłoś
jane23 Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 14:52 interesują mnie marki polskie np. łódzkie, bo centra handlowe z tymi samymi sklepami co w Galerii Łódzkiej mam na co dzień w swoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Na sam dźwięk słowa 'garsonka' mam wzdęcie. 25.03.07, 15:04 Dlatego cieszę się, że chwilowo obronione mam wszystko, co miałam do obronienia. Polecam Ci jakiś ciekawy żakiet (który nada się nie tylko do trumny) + wygodny spodzień. Ładne żakiety widziałam w Solarze. Ale krój cycaty tam forsują. Jak można mieć 60 w pasie i metr w cyckach, nigdy nie pojmę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Solar występuje w przyrodzie Manufaktury, GŁ 01.04.07, 14:19 Coś dla rozrywki: www.youtube.com/watch?v=D-IWHe5NxQY a tu strona problematycznej firmy: www.solar-company.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mona_u Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 17:11 Na Kilińskiego pomiędzy Jaracza a Narutowicza (po prawej stronie idąc w stronę Narutowicza) jest nieduży sklepik z pięknymi kostiumami i garsonkami. I najważniejsze - tamte ubrania mają modny fason!!!!! Ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 22:50 Róg Kościuszki i Zamenhoffa, na patrerze Hotelu: są kreacje łódzkich projektantów. Fasony spoko, ceny również. I jeszcze gdzieś na Lutomierskiej czy Limanowskiego jest sklepik... zapytam się rano to dam znać gdzie dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 25.03.07, 19:32 Nie ma nic koszmarniejszego niż garsonka na obronę! Kup sobie kobieto SUKIENKE - czarną, albo biało czarna, albo granatową, albo co - ale nie tę koszmarna garsonę! Odpowiedz Link Zgłoś
elentaari Re: garsonki, kostiumy w Łodzi 01.04.07, 13:52 a jakies moze garniturki? potrzebuje na mature, rozmiar 38-40 Odpowiedz Link Zgłoś