Gość: zbyvchu IP: 10.0.209.* 27.11.01, 10:51 Poco w Łodzi tak dużo pubów. Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maq123 Re: Łódzkie puby 27.11.01, 11:32 Wcale nie ma ich tak dużo. w ostatnią sobotę koło 22.00 albo już nie było miejsca, albo były zamkniete np. Turysta, Tivoli, Partes, Rentgen, Biblioteka. Istna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Łódzkie puby 27.11.01, 20:03 Zadajesz dziwne pytanie. Jak to po co? Niedawno byłam w Krakowie i miałam okazję wyruszyć na wyprawę w poszukiwaniu wolnego miejsca w pubie. Nawet klasyczne restauracje były zawalone.A ty pytasz po co!?Ja pytam w jakim celu padło takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Łódzkie puby IP: *.toya.net.pl 27.11.01, 20:51 a ja odpowiem na pierwotne pytanie: dopoki są w Łodzi (i nie tylko) ludzie chetni do chodzenia do nich i dopóki puby bedą mieli pieniądze na swoje utrzymanie to z pewnością to oznacza, że ONE SĄ POTRZEBNE, a kto wie, może i nawet więcej jest potrzebnych (oczywiście tych z jakimkolwiek gustem a nie tylko z barem i stolikami...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: Łódzkie puby IP: *.uni.lodz.pl 27.11.01, 23:13 Pytasz tak jakby łódzkie puby świeciły pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Łódzkie puby IP: *.mipro.pl 28.11.01, 09:26 Po to, żebyśmy mogli oderwać się choć na chwilkę i zrelaksować w gronie przyjaciół. Mamy bardzo znane i ładne puby. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Łódzkie puby 28.11.01, 13:55 Po pierwsze primo: są wizytówką Łodzi (jedną z wielu) Po drugie primo: Łódź to stolica pubów Po trzcie primo: Czy widziałeś pustki w pubach na Piertynie np po 22??? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś