Gość: ciekawski IP: *.kopernet.org 15.05.03, 08:17 Po tym co posłanka Błochowiak zademonstrowała wczoraj podczas przesłuchań w komisji śledczej mogę stwierdzić tylko jedno, że jest z niej słodka idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka 15.05.03, 12:06 kup jutro superexpress. Dowiesz się m.in., że kocha sex, a w oczach ma kurwiki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka 15.05.03, 12:11 kropka napisała: > kup jutro superexpress. Dowiesz się m.in., że kocha sex, a w oczach ma kurwiki. A co to sa kurwiki? dzierżbór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 12:24 Slyszlama jak olejnik mowila o tey w radiu Zet, tez sie zastanawialam coz to te kurwiki, wiesz ona odebrala to raczej jako komplement, bo z tego co pamietam to ktorys uprzejmy panj jej to powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
aric kur...i to zakazane słowo w temacie postu 15.05.03, 12:33 A to chyba taki błysk w oku co to facetów kusi i czaruje.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea czy panowie lubia slodkie idiotki? IP: *.cordef.net.pl 15.05.03, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: ...czach 15.05.03, 12:40 Wczoraj marszałek Nałęcz oświadczył, że zdarzało mu się patrzeć głęboko w oczy pani poseł Beger, ale żadnych ogników-kurwików nie dostrzegł. Pewnie niedowidzi P.S. Napisałam w tytule "kurwiki w oczach", ale mi forum odpowiedziało: "temat zawiera niedozwolone słowo, musisz je poprawić albo przy wysłaniu zostanie wykropkowane" No to jak? Poseł może używać takich słów, a forumowiczom nie wolno?!!! Dyskryminacja na forum, qrna! Odpowiedz Link Zgłoś
aric No własnie, a może... 15.05.03, 12:44 Redachtorzy by nam powiedzieli jakie słowa sa niedozwolone, jest gdzies taka lista. Ja tam bym chciał wiedzieć co mogę a co nie. Chciałbym na przykład móc napisać kurwiki w tytule. Popieram Kropkę, dyskryminacja aż boli.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy ...ki wszedzie 15.05.03, 12:47 proba obejscia dziwnych zabezpieczen i wyslania "kurwika" w kosmos dzierżbór Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy heheh ale bzdura!!! 15.05.03, 12:50 Napisalem w tytule "kur.wiki wszedzie" i nie przeszlo. Dlaczego???? Redakcjo!!!! Co zlego znaczy juz nawet nie "kurwiki" ale "kur.wiki"???? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Napisałem w tytule: 15.05.03, 12:52 Rosół z kur wielu. I nie przyjął.:( buuuu To znaczy że nie mozna napisac w tytule "kur"? Ciekawe czy przyjmie takie zdanie: Miałem kilka kur. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: ...czach 15.05.03, 23:33 kropka napisała: > "... albo przy wysłaniu zostanie wykropkowane" Trzeba było poddac się wykropkowaniu Kropka w kropki Do czego to moze dojść na Forum pozdr. wszelkie kropkowatości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AaaL Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka IP: *.toya.net.pl / 10.0.241.* 15.05.03, 13:55 Błochowiakowa jest idiotką to fakt ale za to pani Beger ma sex w oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka IP: *.toya.net.pl 15.05.03, 17:37 A ja Panią Anite Blochowiak podziwiam.Podziwiam za to, że nic sobą nie reprezentując osiągnęla tak wiele.Podziwiam za umiejętnośc wjechania po "plecach" SLD tak wysoko.Poza tym;jaki pan taki kram.A co reprezentują soba Ci "wielcy" w komisji śledczej????? To nie tylko Bergerowa nie potrafi czytać bilingów! A zachowanie posla Rokity w kwestii 212 rozmow przewodniczącego rady nadzorczej Agory ? Na tle tego cudacznego "profesora" Nałęcz nasza B. nie wypada najgorzej.Inna sprawa, ze gorzej już nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka 16.05.03, 07:05 Anita byla cudowna,przecudowna. Malo z krzesla nie spadlam,nie wierzylam wlasnym oczom ze mozna byc tak dobrym. Szukalam potem powtorki w TV i w wiadomosciach zeby sie delektowac jej glupota. Kurwikow w jej oczach,znaczy sie iskierek nie widzialam ,alem kobieta to moze i zlosliwie widziec nie chcialam. Do konca Rywingate przestane chodzic do teatru. Nie wiedzialam ze sejm polski ma tyle zdolniachow. Im dalej w las z tymi aferami tym wiecej grzybow...no.. no.. Przykro mi tylko zem kobieta i jak widze prym mamy w glupocie. A znacie ktoras kobiete bez kurwikow ale z glowa w sejmie naszym? Miec jedno i drugie to tylko w filmach ,i na dodatek mloda i piekna byc. Ja poprawiam sobie humor sluchajac p.Paradowska,nie jest w sejmie (szkoda)ale przyjemnosc ja sluchac. pozdr . ileana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Anita Błochowiak - słodka idiotka IP: *.kopernet.org 16.05.03, 08:46 ileana napisała: > Anita byla cudowna,przecudowna. > Malo z krzesla nie spadlam,nie wierzylam wlasnym oczom ze mozna byc tak dobrym. > Szukalam potem powtorki w TV i w wiadomosciach zeby sie delektowac jej glupota. > > Kurwikow w jej oczach,znaczy sie iskierek nie widzialam ,alem kobieta to moze > i zlosliwie widziec nie chcialam. > > Do konca Rywingate przestane chodzic do teatru. > Nie wiedzialam ze sejm polski ma tyle zdolniachow. > Im dalej w las z tymi aferami tym wiecej grzybow...no.. no.. > Przykro mi tylko zem kobieta i jak widze prym mamy w glupocie. > A znacie ktoras kobiete bez kurwikow ale z glowa w sejmie naszym? > Miec jedno i drugie to tylko w filmach ,i na dodatek mloda i piekna byc. > Ja poprawiam sobie humor sluchajac p.Paradowska,nie jest w sejmie (szkoda) ale > przyjemnosc ja sluchac. > pozdr . ileana Ja bym dodał Jadwigę Staniszkis. A głupich facetów też nie brakuje. Co sądzisz o tych wszystkich Lepperach, Wrzodakach i innych. Ostatnie nieźle mnie wkurzył Frasyniuk, który w programie Forum zarzucił swojemu adwersarzowi z Samoobrony, że społeczeństwo go wykształciło a on teraz jest wobec tego społeczeństwa niewdzięczny. Gadka jak za starych czasów. mógł jeszcze dodać studenci do nauki, pisarze do piór i już by było całkiem milo. Odpowiedz Link Zgłoś